Gott Nytt År!!!

SUMMERING AV 2008!
Då är snart år 2008 förbi och vi ska börja ett helt nytt är med en massa roliga händelser...hoppas jag. Kan ju alltid hoppas på att det blir ett ännu bättre än detta året :) Det är min förhoppning. Sen kan allt inte bara ändras sådär på engång helt plötsligt. Men alla kan ju bättras,förbättras och bli ännu bättre. Det ska iallafall jag försöka. För försöka går ju alltid. Jag har ju mina brister och dåliga sidor som jag själv vet om och vissa saker vet jag att på den fronten måste jag skärpas till.
Lättare sagt än gjort är det ju klart men försöka går ju somsagt.
Vet inte varför det inte känns som året snart är slut och att det inte längre är 2008. Tänk ett helt nytt år. Man kan börja om helt med nya tag. Tycker det känns kusligt,läskigt och skrämmande. Det kan omöjligen va nyårsafton imorgon. Nopp! Finns inte en chans. Vad ska jag göra imorn då på självaste nyårsafton. Jo, vet redan med mig nu att det inte kommer bli nåt firande. Kommer inte va nåt speciellt. När allt bara gått så fort och man inte ens tror att det är nyår så är ju det en orsak. Resten vet jag inte men får väl försöka se positivt på det,sista dagen på året och mm inet behöver man se till så resten av året blir bra för då är det ju sista dagen.
Nu ångrar jag att jag ska va hemma. Ingen känns engagerad här inte....suck :( Orkar inte bry mig mer om det nu.

Ska summera detta året lite lätt och berätta om dom största händelserna detta året. (usch jag får rysningar,tänk nu är snart allt det förbi).
Nää vad har jag gjort detta året egentligen. Minns bara dom 4 största grejerna,nej 5 är det. Okej,får skrova dom då.

1. Den 5 April åkte jag,Josefin(syrran) och pappa till Kemer i Turkiet en andra gång för våran del och tillbringade en vecka där för avkoppling i solen. Eller det molniga kanske;) Nej,fint väder va det...vissa dar. Framförallt för att ha det lugnt och äta gooood maaaat. Har nog aldrig riktigt känt så som det va där att jag bara kunde frossa i mig mat och godsaker utan att behöva tänka på "vad" det kan leda till. Åt,åt,åt,åt och åter åt en massa. Vadå,jag skulel ju äta nu rejält innan operationen.
Kom hem den 13. Den 14 April var det dags för vårdcentralen för att ta prover inför den kommande operationen...

Bild...

2. Gjorde min operation av käken som jag väntade och väntade och väntade på och som jag aldrig i slutet överhuvudtaget aldrig trodde skulle bli av. Men det blev det. Fick ett telefonsamtal en dag i Januari (om jag inte minns helt fel) när jag,mamma och brorsan va påväg till Borås en dag (för vad minns jag ej) och den dagen glömmer jag aldrig. Jag blev helt chockad när hon i telefonen sa det gällade datumet för operationen. Nämligen 24 April! Shit,det är helt otroligt. Blev så glad så det går inte beskriva. Samtidigt så kom det en massa känslor för hur skulle nu detta gå? Vadå operation,neeeej!? Vad ska dom göra? Hur kommer jag se ut och bli?
Å nu är det redan gjort. Kan inte annat än säga att tiden efter där gick fort. Är glad att det är över med, för det va då en ren pärs. Rent helvete med vissa stunder och ibland såklart också lite förhoppningar. Men fyyy.
Natten på uppvakningen trodde jag inte jag skulle överleva,stå ut. DEN LÄNGSTA NATTEN I MITT LIV!!!!!!



3. Den 20 Juli
så fyllde jag 20 år! Det va speciellt och många gäster kom och gjorde min dag speciell. 20 är ju förövrigt mitt turnummer också;-)

Nej,nu kom jag på en till grej,två grejer som hänt detta året som gjorde mig glad. Eller glad är väl fel ord för det har ju vart många saker som jag blivit glad för,men en särskild lycklig händelse dårå ;-)

4. Oktober den 5 så åkte jag tillsammans med mina syskon Johan och Josefin till Hammamet i Tunisien två veckor. Andra veckan så kom min kompis Linda och hennes bror Billy. Vi hade det så otroligt kul...förutom mina sjukdagar som förstörde en hel del. Det lite ostadiga vädret kunde med va irriterande. Rejält varmt(toppen) men det kunde va molnigt och komma en och annan skur.
Red kamel och åkte piratskepp på Medelhavet. Två grejer som va minnen för livet iallafall :) HiiI! Många skratt där med kamelerna må ni tro.

En liten bild...

5. Nannes krogshow på Rondo i Göteborg är också en otroligt rolig grej som jag alltid kommer minnas. Det va verkligen kul!!! :D Va där tre gånger sammanlagt och oj va bra det va :D

Det har ju varit lite upp och ner emellanåt och vissa stunder så vill man bara ge upp. Vad fasen ska det bli med en. Vad ska jag göra och hur sjutton ska detta nu få? Fast då får man ju som nu då försöka se det som varit bra och ta tillvara på dom bra stunderna. Ska inte hänga läpp för det.
Det gäller att fokusera på det som är bra trots att det inte alltid är så lätt alla gånger.

Nu önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR och hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och va rädda om er!
Pusssar och kramar från mig <3

Tjihoooo....

Iväg nu!

Tjaaa!

Har jobbat idag och när  jag kom hem så bakade jag lite. Blev väl rätt så goda kakor. Tyvärr råkade jag bränna den andra plåten så dom blev lite brända ja:/ Äch,dom går nog å äta ändå.

Nu ska jag och mamma åka till Varberg en sväng,ska kolla på mobil. Vill inte lägga pengar på en dyr för jag vet inte ens vad jag vill ha för typ. Mina knappar på min mobil är helt sönder så ja. Ni hör själva.

PUSSSS! Kram!

Hejja!

Igårkväll kom Linda hit och vi kollade på Körslaget. Hejja Team Nanne! Blev överlycklig när hon gick vidare :D Hon är ju bäst:)
Har allt helt enkelt. Finns inget dåligt :)
       Ikväll ska vi till mormor så det ska bli trevligt att åka dit. Nä nu ska jag äta lite frukt och vila lite. Tjingeling :-)



Premiär för körslaget ikväll!

Tjena! Julafton är förbi och vad hände egentligen. Det gick så fort allt. Hände väl inget speciellt den dagen som vanligt hemma hos oss. Familjen,mormor,min farbror och så en granne. Sen på kvällen så kom Linda och det gjorde kvällen roligare :) Fick så fina paket :)
Dagen innan julafton tillbringade vi på Gekås och när man då kom hem på kvällen så hade man fullt upp med att fixa och slå in julklappar för fullt ju.






Ikväll är det Körslaget och det ser jag fram emot. Ska sitta som klistrad framför tv:n och hejja...på Nanne såklart! Fast jaa,man får ju hejja på Borås med förstås ;-) Men Nanne är ju in mitt hjärta så hejja hejja <3

Pussss!!!

20 December-Vild med Celicia!

Tänk att ännu en gån få uppleva en kväll på Rondo. Denna gången med Celicia. Skulle blivit av tidigare med har aldrig lyckats bli av på nåt konstigt vis ;) Så nu idag skulle vi äntligen iväg. Så blir man sjuk. Men kände mig bättre och jag har ju varit betydligt sämre och åkt på grejer så varför skulle man inte åka nu. Nej fanns snarare inte ens i mina tankar. Jag skulle bara dit,så enkelt var det!!! Inget snack om saken.

Det blir ju lite dumt bara när man inte varit uppe på benen innan och sen helt plötsligt vända på det helt och hållet och fixa i ordning sig. Usch,jobbigt med det får ju gå. Bara att tiden går och sen inser man att man skulle börjat förlängesen. Men är man inte bra så är man inte,det får va bra som det är.

Väl färdig gav vi oss iväg. Träffade Celicia på tågstationen,men allt blev så stressigt så vi bestämde oss för att ta nästa tåg istället. Kollade i lite affärer och sen åkte vi hem till henne och var där tills det va dags att åka. Riktigt blåsigt väder så man fick ju pyssla med håret när vi var hos henne och så gosade jag med min lilla Sigrid.



Framme i Göteborg och sen var det dags att ta spårvagn.
Väntar på spårvagn till Liseberg!

Förväntansfulla och pirriga i magen över för vart vi skulle få sitta va vi. Kunde ju bli vart som helst. Spännande. En tjej visade oss till våran plats och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd. Lite paff med,för min första reaktion va HÄR,ska vi sitta hääär???
Insåg ju sen att det va perfekt. Tyvärr kan man ju inte få allt och man får va glad det blev såpass bra som det blev,kunde ju vart varit ännu bättre. Precis där framme...allra längst fram. Fördelar med denna platsen vi fick också förstås.
Så jag blev nöjd :) Satt ingen brevid på ena sidan så man kunde ju känna sig lite fri dessutom med än att behöva sitta trångt och knappt kunna röra varken ben eller armar och framförallt inte stolen ;)

                       Celicia smygtar kort ;-)

Maten va la inte för goer precis,nä men jag blev mätt. Smakade inet med det just då bara. Det va det som va i den färska pastan jag inet gillade.
Efterrätten va ju underbart god. Den föll mig i smaken :) Jajjemen!!!



  Fyllde på med dricka innan showen började. Tiden gick så himla fort. Va där runt 19 och det började ju inte innan 21.30. Ändå rusar klockan iväg. Försökte ju njuta och verkligen ta vara på allt eftersom jag visste hur jävla bra det är och att det va sista gången :( Så det är ju som det är med det. Har man kul går tiden fort,när man inte vill den ska gå fort med så bara rusar den ju iväg.

När Nanne ska sjunga "Fire" med Bruce Springsteen så berättar hon och frågar lite om man varit med om när nån artist kommer och ska trycka upp mikrofonen i facet på en eller nåt sånt.. Tar upp en på scenen...Inte...här kommer jag säger hon då.
Haha...då går hon ut till publiken och ska ta upp en stackare...en man då. När hon har gått ner och går fram till en så får hon syn på Celicia och mig och då börjar hon vonka på oss samtidigt som hon ska ta upp honom. Shit va glad man blev<3

Jag kan bara inte beskriva i ord hur jäkla kul det är att va där. Och hur sjukt bra Nanne är. Hela showen,allt är så fantastiskt bra. Helt suveränt. Finns inget som slår det och det är jag bombsäker på!!!
Vårat bord va bäst,alla va igång och sjöng med,klappade händerna och såg lyckliga ut. Sån obeskrivlig känsla attt va där och se hur alla sjunger och klappar händerna..även äldre människor och se denna stämningen som är där. Ja det är helt magiskt.

Det bästa va ändå "Håll om mig" och den absolut sista låten "Sånt är livet"  Woooooooooooow är allt jag kan säga!!! Finns inte ord! :D

Tog kort ihop med!



Nanne och Celicia!

Tack för denna underbart roliga kvällen! Detta kommer jag aldrig glömma,så obeskrivligt kul! 

Julafton!

GOD JUL på er alla!



Min lilla tand!

Tjenahej! :)

Denna dagen har jag mest stressat från affär till affär i förhoppning om att hitta nåt. Lyckades jag hitta allt jag skulle tro!? Stressade gjorde jag väl inte direkt men det är så rörigt allt nu.
Hade jag inte legat sjuk denna veckan så hade det sett "lite" annorlunda ut! Hade såklart haft lika mycket att göra men hade ju hunnit med det jag nu kanske inte kommer hinna. Nej.det jag faktiskt INTE överhuvudtaget alls kommer hinna. Suck!
Har inte hunnit baka vilket jag så hade ställt in mig på och fått gjort,ja som idag exempelvis hade ju passat bra. Inte då.

Skulle ju va hos tandläkaren klockan nio och åkte kvart i åtta nåt,oj va trött jag va på morgonen. Kom kanske en kvart tidigare till Borås och väl inne i väntrummet satta man sig ju och sen väntade på att klockan skulle bli nio och min tur.
Sen ropade dom upp i högtalaren Jenny Andersson! Då blev jag paff ;-)
Men det va bra. Va klar när jag skulle komma in liksom. Haha :)
Gick väl bra där och så. Nu orkar jag inte skriva ner vad som sades och gjordes där.får la se om jag jag skriver det senare nån gång. Hinner ju inte med hälften.
Två tänder går ihop så det är så irriterande. Han filade ner lite men dom går ihop. Åh så irriterande det är nu. Skit!

Röjde och grejade en stunde sen hemma. Därefter åkte familjen till Varberg för att handla lite. Syrran och jag gick iallafall ihop och köpte julklapp till pappa och till kompisar.

Detta får bli allt från mig nu ikväll! Nattinatti <3


Granen är klädd!

Hej!

Kommer ett inlägg senare om min otroligt roliga kväll igår! :) Jippidooo :D

Klätt julgran idag, innan det såg jag och syrran en skräckfilm: Barnhemmet hette den :)

Nu ska jag göra mig iordning för vi ska åka till min kompis familj ikväll,ska bli kuligt.

Imorn ska jag ju till tandläkaren kom jag och tänka på...ojsan :O

Pusss och Tjingeling! <3


Nu vill jag ha medicin,medicin,medicin med detsamma!!!

Hejhej!
Det är ju hopplöst att man ska gå och blir så sjuk nu när jag knappt hinner med allt annat. Sjuk var det sista jag kunde räkna med. Men det är som det är,inget man kan göra åt och det är ju så, det kommer alltid som mest olägligt. Då jag har mycket,ska iväg på mycket,tusen grejer att göra och saker jag knappt ens hinner med ändå. Ja då minsann då blir man sjuk vipps sådär. Neeeej!
Bra på ett vis det bröt ut och att det inet vart så att man bara känt sig lite krasslig. Det är inget vidare precis. Så går man och inte känner sig riktigt bra utan att veta vad som är fel och inte veta vad. Då är det nästan bättre man blir sängliggande med facit i hand. Sen är ju det tusen gånger jobbigare. Fy sjutton va jobbigt det är.
Tänkte jag ska försöka sitta här lite och känna efter. Första gången jag är uppe nu sen i onsdags. Har bara varit uppe på toa och såna grejer.

Kan ju berätta om denna veckan om vad som hänt och så. I tisdags jobbade jag. Kände mig lite konstig i halsen,retade och började hosta. Äch det är väl som det är. Men har känt mig konstig till och från.
Sen efter jobbet åkte jag och Linda till Kungsbacka,tänkte köpa lite jullklappar. Det gick ju inte så lätt,jobbigare än vad jag trodde. Ibland är det så att man bara inte orkar engagera sig. Hade bara ingen lust. Var helt snurrig,så varm och konstig i huvudet. Det enda jag köpte var två växter till brorsan och syrran. Haa! Så är det.
Därefter va inte huvudvärken så bra. Dagen efter skulle jag jobba. På natten runt tvåtiden vaknade jag och hade sån Migrän,alltså det är bland det värsta som finns. Tror mig ha gått i sömnen med. Eller sömnen och sömnen. Måste ju varit halvt vaken eftersom jag minns det och medveten om det.
Så troligtvis somnade jag om då. Vet att jag sen rusat upp fram till spegeln på mitt rum för att kolla mig i halsen,kunde inte röra mig och försökte hålla mig fr¨n att svälja eftersom jag hade en bit av e tandpetare i halsen. Minns inte mer sen. Jaa,men efter det va det kört. Som huvudet dunkade då,ajajaj,försökte somna och ligga så still som möjligt,men det gick bara inte somna. Så ont :( Sen kom illamåendet och dunkdunkdunk hela tiden. Lyckades ändå somna tillslut. Men hela natten var ju förstörd,vaknade ju då och då och kände hur ont det var.
Nån gång där på natten stod jag ju bara inte ut eftersom det fortfarande inte hade hjälpt trots att jag hade somnat om. Gick upp och tog tablett...(Citodon ska jag tillägga) När det väl var morgon och dags att gå upp var man ju som ett nervvrak. Det hade fortfarande inte hjälpt. Vad skulle jag göra. Försökte gå upp för att verkligen känna efter,med detta gick ju bara inte. Vad ska man göra,men sånt går bara inte över av sig självt. Sån huvudvärk måste sovas bort helt och hållet. Sov hela den dagen då i onsdags. Kände också att det inte va rikitgt bra i halsen. Under dagen blev det bara värre och värre. Fick feber och den blev bara högre och högre. Låg runt 38 -38,5!
På kvällen hade jag runt 39 och halsen va inte bra,huvudet va lika illa och nejnejnej tnkte jag bara. Vad göra man. På natten kunde jag inte heller sova så bra. Gick knappt att svälja. Gör ju så ont så salivet fick man spotta. Fyy :( Hade 39 där på natten.
Igår- Hade så ont i halsen när jag vaknade och fortfarande feber. Så jag fick tid på vårdcentralen. Dä fick jag va i två timmar :O Kuuuul!
Tog först halsodling och stick i fingret först en gång,sen igen för ett annat prov. Därefter så skulle läkaren undersöka mig. Kollade i halsen,kände på magen,nacken och i armhålorna :O Hohojaja :( Tur man kunde sansa sig för skratt i den stunden iaf ;-) Haha!
Men det hela slutade med att jag åter igen fick gå in till honom och han skrev ut pencillin till mig. Tål inte vanlig så det blir ju en annan sort. Var ju ett tag sen man hade halsfluss men minns ju sen jag va mindre hur svårt jag hade för att ta dom. Stora kappslar med massa små kulor i. Har ju inte svårt för att ta tabletter nu,men har man så ont i halsen är det ju inte så lätt precis.
På natten då vaknade jag av att jag hade så förfärligt ont i magen. Mådde så jäkla illa och det är bland det värsta jag vet. Kunde ju knappt svälja för halsen va så ont,sen nästan få ligga med huvudet utanför sängen för jag trodde jag skulle spy. Hela dagen låg jag och visste inte vad jag skulle göra eller bära mig åt. Gjorde så ont när jag andades.
Läste på tabletterna och läste då om biverkningar och mmm,där har vi det!
Fler än 1 av 100: Magknip,illamående,diarré och hudutslag. Allt hade jag fått utom hudutslag. Var ju bara och vänta ;) Nej men det har jag inte fått så det va ju för väl.

Lördag kväll är det meningen att jag och Celicia ska få gå på Vild,så jag gör allt för att försöka bli så kry som möjligt : D


Lucia!

Det finns inget roligare som man kan gå på än Vild på Rondo måste jag säga. Det är hur bra som helst. Ni som inte sett den har ju verkligen missat något,tyvärr. Det är så otroligt bra. Jaa helt otroligt.

Gick en stund inne på Liseberg innan och kollade lite. Det är så fint med alla ljus och man kan ju bara gå runt och bara titta på allt. Vackert :)

Sen gick vi in på Rondo. Hängde av sig och sen gick vi till våra platser,tack o lov att man va där såpass tidigt som vi var för annars hade vi nog inet fått så bra platser som vi fick. Vi hade barstol,dels för att Linda och jag redan varit där en gång innan och för det andra så va ju det lite billigare.
Hur som helst så hade jag gärna kunnat gå hur många gånger som helst,detta får man aldrig nog av ;P Så så ligger det till:)
Kul att se alla sjunga med och verkligen tjoooa och hoppa,klappa händerna och skrika med för den delen. Alltså det va en kille som sa en så roligt grej och det hördes tydligt med och jag höll ju på att skratta ihjäl mig. Just högersidan om oss var verkligen igång om man säger så. Ojoj vilket drag där va. Lite stökigt kanske ;)
Tror det va i showen när Nanne ber peter spela för att visa hur det låter när han blundar. Nanne säger att nä det låter inget vidare eller något. Då ropade den killen uppe på balkongen där vi satt. Det va ingen bra allsång! Nåt i den stilen och det låt så himla kul. Hohojaja! Längesen man hade så kul!
Hååååll oomm miiig skrek en när det va slut. Ja vissa drack ju rejält där,mer glas hit och dit.
Här satt vi riktigt bra :)   Mamma och sin drink!


Showen började ju klockan halv tio så det var en tids väntan.

Linda :) och så jag då



   

                                    För att sysselsätta oss tog vi lite kort:


När allt va slut så gick vi ner till bottenvåningen och stod där lite. Sen satt ju Nanne där och vi gick fram,förra gången när jag och Linda va där så hade ju Nanne åkt iväg så vi fick ju inte lämnat vårat paket :/ Så denna gången tog jag med det. Hon tyckte nog det va roligt att se oss och mamma är ju som hon är och frågade Nanne efter att vi hade stått där ett tag; Så du känner igen dom? Jaa Ojaa och vad det nu var? Ååå :S
Bara det inte är en kanin? Vilken tur vi inte köpte en kanin till henne. Puuuh! Hon har blivit överröst med kaniner ju och jaa det va så kul:) Sen tog vi kort och så tackade hon för presenten och sen va det hejdå. Sorgligt :(










Hur kan man va så dum?

Nu vill jag inte ha det såhär längre....vad ska jag göra???  Snyft :(

Det värsta är att JAG har lätt för att förlåta men väldigt svårt för att glömma. Det bör man faktiskt veta...jag glömmer sällan!!




Veterinären idag med Signe!

En händelserik dag idag! Gick upp rätt tidigt för vi skulle åka lite innan åtta för vi hade tid till veterinären kl.halv nio med Signe. Väl framme fick dom först skriva in henne och sen var det våran tur att komma med in till rummet där vi fick vänta på "kirurgen" Han gick igenom vad som innebär med denna operation,vad som gäller och hur vi ska ta hand om henne sen. Undersökte henne,kollade i munnen,örenen och lyssnade på henne. Därefter la dom henne i en bur och sen vägde henne och sen va det adjöss med det. Lycka till lilla gumman<3

Efter det åkte vi hem och var hemma en liten stund. Hann inte göra så mycket och så kom mormor och hämtade oss och så åkte vi hem till henne. Åt och fikade och sen spelade vi kort och hade det roligt :) Var där i ett par timmar.


Sen pysslade jag med detta och Skam den som ger sig!

Väl hemma igen så fanns det massa att diska och pyssla med i köket för vi målar ju om. Ack denna lukt :/ Man blir ju snurrig i skallen. Blir ju inte att man vistas i köket allt för mycket så då kan man ju förstå det blir en hel del att pyssla med. Torkade fönstret ovanför diskhon så att pappa sen kan måla där. Hann klart med disken sen va klockan tre och det va dags att ge sig iväg igen.
Fick vänta inne på ett rum och en kom med lilla Signe runt ett täcke :) Han tyckte om det och vaken va hon ju. Sen lämnade hon oss och vi la henne i buren och kunde åka hem :) Förresten så fick Signe vaccination också :D
Hur går nu detta då? Så fort vi kom hem och skulle öppna buren sprang hon ut och runt runt runt och mjauar och ska uuuuut. Tycker synd om henne och envis som hon är så ger hon sig ju inte. Hur ska detta gå? Omöjligt.
Helst ska hon ju va inne ett par dar. Framförallt ligga still nu med filt om sig och ha det varmt. Får väl se hur det fungerar framöver. Vet bara inte vart vi ska ha henne för så fort man dp ska öppna dörren smiter hon ju. Det går ju inte hålla på så.

 ♥Signe♥


Nu kom mina kusiner på besök. Så roligt :D

Bio med Celicia : )

TWILIGHT!

Såg en både sorglig och spännande film på bio med Celicia igår! Den va väldigt bra tyckte jag och oj va spännande. Man satt där och kunde knappt sitta still vissa stunder för det va så spännande. Fällde några tårar för det va så sorgligt,känslig som man är. Nu har jag insett jag hade kunnat se den igen. Måste köpa filmen sen när den kommer ut!

Gillade både Kristen Stewart och Robert Pattison som spelade i filmen. Jaa skitbra : D Va sorgligt det va <3







Fredag och inget särskilt!

Hej hopp!
Då sitter man här,hoppas på att nåt kul ska hända. Jag som var så himla trött imorses när jag skulle upp och hade bara en önskan om att jag kunde fått legat kvar i sängen. Klockan ringde och jag ställde om den,somnade,klockan ringde om igen och jag ställde om dem. Så höll det på. Att det ska va så förbaskat gott att sova när man måste upp. Så tänker man men äsch,det är ju fredag och man kan ta det lugnt och skönt när man kommer hem istället och hela helgen :)
Gått rätt trögt idag,känt mig lite hängig eller vad jag ska säga. Nu fryser jag och har lite huvudvärk,inte pigg direkt,så det är la inte för kul precis. Kanske blir bättre sen :) Så nu när denna dagen äntligen är över känner man sig inte så glad som man skulle velat.
Men ibland blir man så trött på allt,vill göra nåt kul eller prata med någon. Konstigt nog så är man inte heller pigg på nåt. Knepigt! Ibland förstår man sig varken på sig själv eller andra. Hmm.

Jag ska sysselsätta mig med Idol ikväll antar jag. Hejja...?? Hejja. Har ingen absolut favorit som jag brukar haft dom tidigare åren och dom har vunnit..nästan alla ;-) Konstigt det med. Är det nåt jag har tur i så är det gissningar och va kallar man det? Brukar gissa rätt.

Skannar lite gamla bilder så jag bjuder på en fin! Här är från Egypten när familjen va där för några år sedan:) Om man ändå kunde trolla sig dit ;-) Men jah,på den tiden uppskattade man ju inte saker och ting på samma sätt som man gör idag. Men jag va ju mindre då klart,men ändå. Hade det vart idag så hade jag försökt njuta av varje sekund. Fast det är klart man lär sig ju alltid nya grejer och man mognar ju..åldras med;) Haha!
Sånt som är viktigt nu kanske man inet hade en tanke på då. Nu försöker man fånga varje utsikt och dag på ett helt annat sätt om man är ute och reser. Jag älskar ju att resa. Ååå,det hade jag kunnat leva på ;) Nää,men jaa resor och äventyr. Om man ändå vore miljonär!  Nää,det hade inte varit samma sak då tror jag. Herregud,då hade man ju bara kunnat sticka iväg utan tvekan och inte alls vart så mycket planering och skit med det. Roligt att kunna ha något att se fram emot. Men det är ju olika för alla. Vi har ju våra egna åsikter.

ΕGyρτEπ!


≈ Trevlig kväll önskar jag DIG ≈

/ Jenny





Titta det snöar!

Hallåj! Nu snöar det ute. Konstigt nog.
Har nyss kommit hem från jobbet. Har vär gått rätt ok. Skönt att komma hem,måste göra klart korten nu som jag pysslade med igår. Sorterat korten som låg i skåpet ute i hallen i en enda stor röra. Huller om buller.
Så nu ligger det iallafall i stora skokartonger,så jag sätter mig kanske och sorterar lite mer nu och lägger korten från samma "tillfällen" i olika högar osv. Finns ju massa kort med som man knappt ser vad som är på. Vad det föreställer och vad är det för nytta med att ha kvar dom egentligen. Äsch,släng dom säger jag. Men ska nog äta nånting nu förat för jag är hungrig och dags för food känner jag.

Jag har bitit mig på ett och samma ställe nu flera gånger om...så nu har det blivit en väldigt ond och lite svullen blåsa där. Ajjjj så jobbigt och ont :( Dessa blåsor tar ju sin tid men som tur är läker det ju fort i munnen ;)

*Puss&Kram*




Knak och knäpp!

Ojoj vad det knäpper och knakar i käken när jag tuggar! Härligt ;-) NOT!!! Nääh,jag får väl ta det lite lugnt och sätta mig och göra mitt lilla träningsprogram för käken då :( Att man kan tro jag hinner med sånt. Dessutom står det lite konstigt...
Jajaaa!

Todilooo!



Flügger Målartvätt-Ready to use!

Tjenis!
Disk och åter disk,det har man då inte för lite av. Inte i detta huset iallafall. Det har jag sysslat med. Nu ska jag hämta tvätten nere i källaren och vika och lägga in. Det är också nåt det finns gott om. Finns tusen grejer att göra.
Nu kom jag på en till grej jag hade kunnat göra. Men det hinns inte med idag.
Jaa Flügger färg minsann. Ja..alla skåpen i köket skall tvättas innan målning. Så jag har faktiskt gjort det nu,några har jag hunnit med men tagit en liten paus. Blodsockerfall på G,så jag måste nog äta lite snart med så jag orkar med allt. Äta bör man ju,annars blir jag surer ;-)
Det märks skåpsdörrarna och lådorna blir vitare,tänk så fint det blir när allt är färdigt i köket här hemma :)

Nix! Får återgå nu till mitt pysslande! Tjingeling ♥

Första Advent!

Julshow i Varberg är vad jag varit på! Massa folk,satt lite långt bak,men det gjorde detsamma. Huvudsaken var ju att man hörde kan vi ju låtsas ;-) Nej man såg faktiskt också,däremot inte så mycket som man velat.
Det va Benjamin Walgren och Nanne som var med plus kören,orkestern,"komikerna" eller vad man ska kalla dom och jultomten him self. Haha! Ja det va för kul ibland. Han drog lite roliga skämt och vipps kommer Nanne fram och sjunger. Min förhoppning var att hon skulle sjunga Stilla Natt! Vipps så kommer den låten och jag blie överlycklig. Den betyder mycket för mig. För er som inet hört henne sjunga den har väl inte så lätt för er att förstå det. För mig är det skitbra!!! Så vackert.
Annars va det la mest Rock´n Roll hit och dit. Kören lät som The Real Group ni vet. Tyvärr är det INGET för mig. Nää va taskig jag känner mig nu som ska skriva om att jag inte gillar dom. Men vadå,jag gör ju inet det. Joo väldigt duktiga men nejnejnej. Eftersom det då lät som dom så fattar ni ju själva;)
Andra akten var ju bättre dessutom,då hände det lite mer och så. O helga natt sjöng en man väldigt fint,publiken satt som paralyserade och lamporna lyste mot en. Någon fällde nog en tår slår jag vad om. Hallelujah va också vacker.
Sen kom ju Varbergs Lucia och sjöng. Fint det med. Ja glögg drack vi också och pepparkakor. Det känns att det snart är jul. Inte om man kollar ut här förstås, men att adventsljusstakarna lyser i fönstren är ju mysigt:)
Jag hoppas på snö på julafton iallafall,var längesen det va det nu har jag för mig?!



Sen efterråt så gick vi fram till scenen och Nanne såg oss så träffade vi henne och pratade. Det blev ju lite fel där i ett nummer då hon skulle sjunga...ja va heter den nu??
Hon trodde hon sjöng fel men det va visst orkestern som spelat fel,men det gör ju inget :) Så gav Celicia det kortet jag och hon skrev när i skulle åka till Liseberg för att kolla på henne men då hade hon hunnit smita iväg,så vi fick ju inte lämnat det. Hon läste på kortet och även i...suck ;-) Nä jag står för varenda ord som står i det från mig. Eller hur Celicia?? Så skulle vi ta kort...enskilda tyckte hon så det blev det. Det va så kul för hon va inte stressad(tro mig,vet hur det kan va då) Ja det blev en lyckad kväll!



Heeeej :)



Jag blev inte så bra på kortet! Nä fy..ibland ser man bara för dum ut :O Det blir man förstås alrig när man står brevid denna kvinnan ;-D Men jah,det blir la väl ;-) 

RSS 2.0