Lucia!

Det finns inget roligare som man kan gå på än Vild på Rondo måste jag säga. Det är hur bra som helst. Ni som inte sett den har ju verkligen missat något,tyvärr. Det är så otroligt bra. Jaa helt otroligt.

Gick en stund inne på Liseberg innan och kollade lite. Det är så fint med alla ljus och man kan ju bara gå runt och bara titta på allt. Vackert :)

Sen gick vi in på Rondo. Hängde av sig och sen gick vi till våra platser,tack o lov att man va där såpass tidigt som vi var för annars hade vi nog inet fått så bra platser som vi fick. Vi hade barstol,dels för att Linda och jag redan varit där en gång innan och för det andra så va ju det lite billigare.
Hur som helst så hade jag gärna kunnat gå hur många gånger som helst,detta får man aldrig nog av ;P Så så ligger det till:)
Kul att se alla sjunga med och verkligen tjoooa och hoppa,klappa händerna och skrika med för den delen. Alltså det va en kille som sa en så roligt grej och det hördes tydligt med och jag höll ju på att skratta ihjäl mig. Just högersidan om oss var verkligen igång om man säger så. Ojoj vilket drag där va. Lite stökigt kanske ;)
Tror det va i showen när Nanne ber peter spela för att visa hur det låter när han blundar. Nanne säger att nä det låter inget vidare eller något. Då ropade den killen uppe på balkongen där vi satt. Det va ingen bra allsång! Nåt i den stilen och det låt så himla kul. Hohojaja! Längesen man hade så kul!
Hååååll oomm miiig skrek en när det va slut. Ja vissa drack ju rejält där,mer glas hit och dit.
Här satt vi riktigt bra :)   Mamma och sin drink!


Showen började ju klockan halv tio så det var en tids väntan.

Linda :) och så jag då



   

                                    För att sysselsätta oss tog vi lite kort:


När allt va slut så gick vi ner till bottenvåningen och stod där lite. Sen satt ju Nanne där och vi gick fram,förra gången när jag och Linda va där så hade ju Nanne åkt iväg så vi fick ju inte lämnat vårat paket :/ Så denna gången tog jag med det. Hon tyckte nog det va roligt att se oss och mamma är ju som hon är och frågade Nanne efter att vi hade stått där ett tag; Så du känner igen dom? Jaa Ojaa och vad det nu var? Ååå :S
Bara det inte är en kanin? Vilken tur vi inte köpte en kanin till henne. Puuuh! Hon har blivit överröst med kaniner ju och jaa det va så kul:) Sen tog vi kort och så tackade hon för presenten och sen va det hejdå. Sorgligt :(










Kommentarer
Postat av: Celicia

På lördag vettu :D vi måste ska något kort och nånting mer... Du får komma tidigare på lördag *blink blink*

2008-12-15 @ 13:55:18
URL: http://celiciahallin.blogg.se/
Postat av: Mikaela

mysigt med liseberg

2008-12-15 @ 14:00:16
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Linda

Ååå, Jenny det var så kul i lördags, å showen är ju så bra... man skulle kunna se den om å om igen!!!, hur många gånger som helst!!Kramis

2008-12-15 @ 21:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0