Veterinären idag med Signe!

En händelserik dag idag! Gick upp rätt tidigt för vi skulle åka lite innan åtta för vi hade tid till veterinären kl.halv nio med Signe. Väl framme fick dom först skriva in henne och sen var det våran tur att komma med in till rummet där vi fick vänta på "kirurgen" Han gick igenom vad som innebär med denna operation,vad som gäller och hur vi ska ta hand om henne sen. Undersökte henne,kollade i munnen,örenen och lyssnade på henne. Därefter la dom henne i en bur och sen vägde henne och sen va det adjöss med det. Lycka till lilla gumman<3

Efter det åkte vi hem och var hemma en liten stund. Hann inte göra så mycket och så kom mormor och hämtade oss och så åkte vi hem till henne. Åt och fikade och sen spelade vi kort och hade det roligt :) Var där i ett par timmar.


Sen pysslade jag med detta och Skam den som ger sig!

Väl hemma igen så fanns det massa att diska och pyssla med i köket för vi målar ju om. Ack denna lukt :/ Man blir ju snurrig i skallen. Blir ju inte att man vistas i köket allt för mycket så då kan man ju förstå det blir en hel del att pyssla med. Torkade fönstret ovanför diskhon så att pappa sen kan måla där. Hann klart med disken sen va klockan tre och det va dags att ge sig iväg igen.
Fick vänta inne på ett rum och en kom med lilla Signe runt ett täcke :) Han tyckte om det och vaken va hon ju. Sen lämnade hon oss och vi la henne i buren och kunde åka hem :) Förresten så fick Signe vaccination också :D
Hur går nu detta då? Så fort vi kom hem och skulle öppna buren sprang hon ut och runt runt runt och mjauar och ska uuuuut. Tycker synd om henne och envis som hon är så ger hon sig ju inte. Hur ska detta gå? Omöjligt.
Helst ska hon ju va inne ett par dar. Framförallt ligga still nu med filt om sig och ha det varmt. Får väl se hur det fungerar framöver. Vet bara inte vart vi ska ha henne för så fort man dp ska öppna dörren smiter hon ju. Det går ju inte hålla på så.

 ♥Signe♥


Nu kom mina kusiner på besök. Så roligt :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0