Långpromenad i det fina vädret!

Jobbat idag och det har gått rättså bra faktiskt. Haft ont i tänderna bara och varm som bara den. Som tur va aå har det inte varit riktigt så varmt som igår,inte på morgonen iallafall. Fick stanna kvar lite längre idag än vanligt för allt blev lite försenat med maten eftersom en kom till matsalen senare än tänkt. Så när jag egentligen ska stänga och städa iordning så kommer den.
Solade lite när jag kom hem annars inte så mycket mer. Kollat i resekatalogerna. Men nyss kom jag hem,har varit ute och gått en riktigt lång runda ;-) Härligt när det är så fint ute! Å lyssnade på musik när jag gick:) Nu ska jag träna lite och sen ska jag ta ett bad. Efter det bara ta det lugnt,är så trött nu.
Vet inte varför det är så men jag har känt av värk i käken på höger sida. Känts konstigt nu ikväll...värkt liksom:(  :?

Personlighetstest!!!
Hittade detta på en sida där man skulle fylla i massa frågor!

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.

Svettas ju ihjäl!!!

Hejhej!
Man håller ju på att svimma i denna värmen som är nu. Står i ett kök från halv nio till klockan tre på dagarna och svettas ska ni veta. Idag va mamma med på jobbet för hon skulle packa in varor där. Så idag har det varit lite extra kul faktiskt :) Gick bara och duschade lätt och bytte om sen fick vi skynda oss till Borås. skulle vara där kl.16. Så det blev lite tajt där. Men hann gjorde vi absolut. Det konstiga var bara att när vi väl kom utt till rätt våning och in genom därren var där ju mörkt. Man kunde inte höra en enda människa :O Då ska ni veta att jag blev riktigt nervös. Vad är nu detta då??!
Men jag tryckte in mitt personnummer och då stod det: Välkommen Jenny...du har tid kl 16 osv. Så tiden va ju rätt iallafall. Det va så härligt när det inte va en enda människa där och så lugnt :) Inte lågnt efter det blev jag uppropad!
Nu har jag så ont i mina tänder så hjälp va ont! Har redan fått ett mellanrum mellan framtänderna vilken jag skulle få,men inte bry mig om. Så man kan ju lugnt säga att tänderna flyttar sig,inte konstigt man har ont :( Nu kan jag inte bita i nån smörgås iallafall,det har ju konstaterats :(
Annars såg det nog fint ut verkade det som. Känseln vet jag inte vad jag ska berätta om direkt. Svårt att beskriva hur det känns. Inte känns det som innan iallafall:( Underar om det någonsinn kommer bli som det va innan? Fast det gör inte så mycket:) Man får va glad att det är så bra som det är. Hmm..nu kanske jag tog i lite ;-P
       Sen hade jag lite ärenden! H&M å Ur&Penn bla. Köpte en klänning jag tänkt ha på bröllopsfesten vi ska på...kanske och ett linne i svart. Lite örhängen med. Har ju rätt mycket sånt. Men gillar man det så gör man :D
Mamma gick sen till bilen medans jag fortsatte. Gick en sväng in på Resia och kollade lite kataloger. Tog ett par stycken :) Sen frågade en mig om jag hittade det jag söker? Jadå säger jag :D Sen när jag skulle gå så passade jag på och fråga med Tunisien,hur mycket det kostar ungefär i Oktober! Nu vill jag verkligen åka med jojjo dit. Han kan ju med så varför inte:D

Nu ska jag sova! En dag med åter igen jobb som väntar. Skulle önska man bara kunde få koppla av och inte göra så mycket. dagen går ju så fort från det att man kommit hem från jobbet...tyvärr.

Nattinatti!

Hemma från Öland!

Hej hopp!
Hemma från Öland! Skulle kunna berätta massa men just nu står det rätt still. Har nyss kommit hem,varit vid sjön med syrran och badat. När vi kom dit så var det en regnbåge mitt framför oss. Så fint! Men det hade hunnit komma mer mörka moln. Nu har det börjat åska...regnet kom sen med. Som tur va hann vi in i bilen. Oj va åskan går :O Kan bara inte sitta här mer. Fyyy fan va åskan går!!!!!!!!!!!!!!!!! Sånt där hemskt ljud kom nu helt plötsligt!


Ska till tandläkaren imorn!! Tjingeling!!!


Vandrarhemmet va ju inte som jag trodde. Resan dit kunde tagit slut fortare än kvikkt! Spindlar,knakiga våningsängar,varmt,mygg och vatten som tog slut! Ja listan på lite mindra bra saker kan bli lång! Men det va väldigt kul på djurparken :D Kommer med lite bilder när jag får tiiid!

Öland imorn!

Gokväll! Sitter här med tandborsten i handen och musik på hög volym. Hur ska jag hinna klart. Typiskt mig,men nu är jag bara sååå jäkla trött...men stressad...stressad över hur jag ska hinna imorn. Att jag ska va så velig. Nej fan,nu måste  jag ju hänga upp tvätten. Får inte plats med allt i min väska heller:O Nu är den för liten ju. Får inte ta med för mycket för vi fem måste ju få plats med våra grejer i bilen. Ja herrejösses...hur ska detta gå?! Vad ska jag ha på mig imorn är ju nästan den största frågan!! Nej nu måste jag spotta:S Såå!
Det har ju blivit så fint väder. Varmt som bara den! Jäkligt keligt när man redan står å svettas i ett kök!! Jag säger bara GRATTIS till er som är lediga och har det skönt! Njut utav det vet  jag! Det hade jag gjort ;-P Just detdär med kläder är faktiskt svårt då. Iochmed att man ska sitta i en varm bil i ett par timmar ner dig, så bör man ju inte ha såå hemskt mycket på sig. Vet inte vad jag ska ha på mig på jobbet heller. Man får inte ha för kort heller och inte urringat för mö. 
Det är ett elände detta.

Har vart å klippt mig idag. Blev nöjd faktiskt. Kortare är det iallafall,det är det. Märker väl resultatet mer när jag tvättar det imorn. Usch,det blir stressigt. Jobba till 12...sen hem och äta,packa,bada...tvätta håret. Fixa frillan sen och göra sig iordning. Efter det åka till Horred...hämta Sandra på jobbet och sen åka till Linda i Berghem. Sen jaa...sen är det inte så mycket att göra mer än att hoppas på att det blir kul och att man inte glömt nåt ;-P

Klockan är snart 00 och jag ska sova! Puss&Kram! Nattinatti!!! <3

Klippningsdax imorn!

Ska klippa mig imorgon! Snart ska jag bada,ska bara träna lite och röja upp lite innan,leta upp kläder inför morgondagen arbete på jobbet och efter det så ska jag bara ta det lugnt. Ska lägga mig rätt tidigt idag tror jag. Har varit mycket och kommer även bli en tuff helg. Saker som man egentligen bör se fram emot kan få en tendens till att bli mer jobbigt när allt runtikring bara känns jobbigt. Jag behöver sova ut. Varför är jag så trött? Ena stunden är jag jättetrött och sen helt plötsligt kan jag bli hur pigg som helst:O

Men nu ska jag iallafall klippa mig imorgon. Undrar hur det kommer kännas sen? Vill ju gärna ha kvar mitt långa hår,men herregud,man måste ju klippa sig och det är dags nu. Både ser och känns bättre sen efteråt...brukar det ju iallafall!
*Kraaam*

Jobb och åter jobb

Tjabba!
Rejalt trött så jag ska inte sitta här så länge till. Kände bara att jag kunde skriva lite innan jag går och lägger mig. Skulle bara önska att jag kunde få sova ut och då pratar jag att sova ut på riktigt. Inte behöva tänka på något och bara kunna sova som en stock:) Det hade varit något.
Andra dagen för mig i köket idag. Har gått bättre idag men inte så bra som jag vill det ska gå. Osäker på många grejer och vissa stunder vet jag inte vad jag ska göra och det känns som jag missar hälten. Fast annars går det nog rätt bra...tror jag?!
Nu har jag lyckats fixa jobb till syrran med..känns ju kul,dom behövde en;-P
Syrran skulle köpa skor för hon sticker på cup eller nåt sånt i Halmstad och skulle ha ett par nya. Jag ska ju till iväg Öland och behövde absolut ett par nya och hittade ett par enkla:)

Skriver mer imorn om/när jag får tid :)

Tjingeling!

Bio på födelsedagen!

Syskonen Andersson åkte för att kolla på bio. Det blev Narnia-Prins Caspian!!! Oj vilken bra film det va! Som jag grät och grät. jag grät ända tills jag kom fram till bilen från det att den va slut. Ja den va verkligen såå bra. Nu klart kan ju det låta överdrivet eftersom den inte är så verklig i alla scener kanske...men va sjutton. Den va fan bra! Sån glädje:)
Gör nog mycket att man sett den förra några gånger:)


Min födelsedag idag! ;-D

Idag fyller jag 20 år!!!

Tänk att man fyller år idag! Känns egentligen som vilken dag som helst. Fast det var ändå lite speciellt igår när vi hade kalas. Alla kom utom kusinerna så det va synd. Celicia och mormor va dom som kom först. Å gulliga mormor<3 Fick en stor fin present av henne. En jättefin stor ljuslykta. Väldigt fin är den:)
Sen kom alla nästan i samma runda. Gillar inte det där med födelsedagskalas riktigt. Visst är det kul att fylla år,det ska jag inte säga annat. Men just det att alla ska ge presenter och jaa...ni fattar nog. Konstigt nog så brukar det alltid vara så när någon fyller här att man öppnar det i sin takt när man vill och inte en massa som tittar på. Nu skulle det då va annat. Nu Jenny är alla i rummet så nu får du komma:O Tror ni jag vill sitta där och öppna en massa presenter när alla tittar på:O Tror inte det va,men så blev det. Pinsamt pinsamt!! Fick mycket fint. Kändes ändå lite speciellt måste jag säga.
Skulle bara önskat sååå att jag inte ska jobba imorn,då hade jag inte behövt va så förbaskat OROLIG för det utan istället bara kunnat va glaaaaer ;-P
Våran katt Sven som varit borta ett tag nu..igen,kom tillbaka inatt. Nja imorses nångång. La mig inte förrens halv 6! Han kom väl för att säga GRATTIS till mig kan man gissa på!

Lite bilder från kvällen kommer här:
 




Nu ska jag inte sitta här mer utan gå till mamma och pappa som sitter vid tv:n och pratar hör jag =)
Ska på bio ikväll med syskonen. Brorsan ville så gärna det. Ska bli kul så jag ska försöka se fram emot det och intala mig att allt kommer gå som hejsan imorn. Det mesta ordnar ju sig konstigt nog. Det är väl ändå konstigt?! ;-) Hii!

Joo..fick ju en så fin present med av Jossan,Lina,Celicia och Nanne ;-P Tack så mkt söta ni! Det va en väldigtväldigt fin och rolig present. Haa! Jaa...snart är nanne och jag jämngamla! Haaa! Ojojoj! Den kan jag kolla på om och om igen:)
Tack Linda...så fina presenter och så kul att ni alla kom<3

Pusssar och kramar<3

Födelsedagsfixande ;-P

Nu måste jag sova! Jag får aldrig sova ut! Aldrig =( :( När ska jag kunna få sova ut när det är så mkt att göra hela tiden. Hoppas det lugnar sig framöver. Konstigt nog så är man aldrig nöjd utan klagar på det mesta. Hur som helst så kan det va skönt att bara kunna ta det lugnt och inte ha något man måste rätta sig efter. Men samtidigt är det kul att ha mycket att göra. Då menar jag roliga grejer!

Nu är iallafall mina veckor över i städet. Tänk att det är avklarat. Hade gärna hellre fortsatt med det än att börja på detta nya i köket :/ åå! Nu blir min helg lite orolig TACK vare det att jag nu går runt och undrar hur i hela världen det kommer gå:O Snälla nån,jag vet ju knappt hälften. Så säger dom att det kommer gå såå bra ;S  ???
Det minsta är väl att åtminstone göra så gott man kan :) (: Ja jösses!


Efter jobbet idag åkte jag till Gekås med pappa och Jossan! Köpte lite inför kalaset imorn. Godis och sånt gott ;-) Hoppas småkusinerna kommer :) Sen köpte jag hörlurar...för katterna bet sönder mina fina nya jag köpte. Hade köpt för dom förra jag hade va rätt slitna,men ändå fungernade. Tror ni inte då att när missarna väl hade slitit sönder mina splitt nya så går dom andra sönder strax efter det. Då slutar en hörlur att fungera. Så jag hade inga alls:O
Sen vas,album,cd-skivor att bränna. Band till filmkameran och lite såntdäringa ;-)
Massa folk var det med!

Puss och kram!

Ekonomibiträdet börjar lida mot sitt slut!

Hejjheej ;-)

Ja tyvärr går ju inte datorn. Blir så jäkla förbannad :O Jävla skit! Jag har ont i ryggen och axlarna. Träningsvärk från all fönsterputs. Är la inte så konstigt...går där på jobbet och dammar med armarna lite här å var. Skeetet kan det lätt bli må ni tro.
Är min sista dag imorgon. Tänka sig! Redan gått tre och en halv vecka. Tiden går väldigt fort. Nej jag klagar absolut inte. Tackar så mycket för att det åtminstone gått tre veckor ;-P Hii! Men jag känner nu att jag gärna hade gått denna turen med städet ett tag till...istället för köksturen tillochmed kanske?! Jag vet inte. Är lite osäker där.
I allafall så jobbade jag igår och då började jag halv nio och gick brevid i köket då fram till halv ett! Sen så började jag mitt vanliga med att städa ända fram till halv fem :S Ojojj,blev så mycket! Gått brevid idag igen. Städade först till halv ett ungefär,sen gått brevid från 13-15 :-/ Kunde fan börjat gråta där. Vet inte varför riktigt,men det har väl blivit för mycket nu helt plötsligt :-/ Mycket att tänka på nu såhär innan....mmm

JAG FYLLER JU ÅR PÅ SÖNDAG :-D Wow!  Neeej känner jag! Fy va hemskt att fylla år. Ha kalas å massa folk och allt handlar liksom om mig. Pinsamt värre. Kommer att tänka på nu hur HIMLA kul det va att fylla år när man va liten. Minns en gång det va fina sommarkvällar och jag sprang runt på våran stora gröna nyklippta gräsmattan i bara nattlinne och väntade ivrigt på den kommade dagen.
Nudå,ja nu har man så mycket i huvudet. Tänk va lätt allt va när man va liten. Man visste ingenting om livet i fortsättningen. Ja det vet man ju inte nu heller för den delen vad som hända skall. Men man visste inte mycke då inte;)
Nu är det så mycket att tänka på. Ååå jag kan bli så frustrerad ibland när jag tänker på saker. Tänk om man hade kunnat göra något annorlunda. Varför man inte gjorde vissa saker eller det andra som man inte gjorde utan istället kanske gjorde nånting annat. Nää så får man inte tänka. Fast visst kan det va så. Saker och ting hade kunnat vara så mycket annorlunda..
Fast jag hoppas på tur framöver,för mitt lyckonummer är ju 20 och jag fyller ju 20 den tjugonde ;)
      Börjar i köket nu på måndag och just nu vet jag inte hur det ska gå för jag kan inget känns det som:( Inte lätt att lära sig allt bara sådär helt plötsligt. Mat ska fram,passa dom i matsalen,städa i korridoren och matsalen,diska allt,köra ut vagnen.  :S :S :S Nejnejnej! Inte kul å behöva va orolig på sin födelsedag precis. Nej nu skiter jag i det. Det får gå som det går.

Gott att det är sista dagen imorgon iallafall! Början på nåt nytt,men sorgligt är det också för man har ju gått runt och pratat med dom boende ibland..eller dom har pratat med mig kan man la säga =)

Ringde och beställde tid för klippning när jag kom hem! BRAVO Jenny :D Så nu ska håret bort ;-P Heeh! :( Mitt långa hår :(

Pussiluss sötnos!!!

Datorn har pajat :(

datan har pajat totalt snart. Mina kort går inte bränna till skivor ju. Fått komma in på felsäkert läge. Kan nån hjälpa mig?? Måste ha den fixad ju:( Ååå alla mina fina kort:(



Liseberg <3

Tjena!

Tänkte bara skriva lite innan jag ska sova. Har blivit en rätt kort dag idag eftersom jag gick upp såpass sent som jag gjorde. Var på Liseberg igår med Josefin,Elaine och Linda!! Jättekul va det<3
Läskigast va nog Ändå GASTEN!! Men oj va kul det va;-D

Bjuder på denna bilden ;-P




Får skriva mer tomorrow för nu måste jag sova. Ska upp och jobba...neeeej! Men det går säkert finfint :)

GODNATT =)

Viktiga små ord!

Tjenixen =)
Jobbat idag igen...ja jag jobbar ju varje dag utom lördag&söndag. Usch,känns nästan som skola. Men skönt faktiskt att vara ledig på helgerna. Nu har jag min andra hela vecka över. Har varit där nu i två och en halv är det väl rättare sagt. sista veckan i städet nästa vecka,sen är det köksturen som gåller :O Ska förresten var i köket två dagar nästa vecka då jag ska gå brevid då. Hoppas det går bra =)
Denna dagen har varit rätt konstigt tycker jag. Ja,det har inte varit direkt kul,men inte heller jättetråkigt. Kanske har att göra med att jag kanske varit lite gladare idag. Trivs väl någotlunda bra trots allt.
Det är en där som ger mig beröm varenda gång jag är där och städar. JENNY är det du? Ja säger jag,det är det :P Å va roligt att du kommer. Du gör så fint här. Idag så sa hon till mig: Du är så glad Jenny!! ÅÅ jag måste ge dig en kram! Du är så trevlig och har glimten i ögat.
Haha,jag trodde jag skulle börja skratta. Det där med att jag är glad vet jag inte vad hon får det ifrån direkt. Joo jag är väl i grunden glad men tyvärr kan det ju ofta bli så att den andra sidan visas mer:/ Men kul att hon uppfattar mig som det ;-D Hii!

Därför passar ju denna texten in idag:


Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!"

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig!


Tjenixen!

Då är denna dagen äntligen över också från jobbet. Inte så lätt&kul när man har ont i maggen;-P Är så trött dessutom så man vill nästan bara komma hem och få sova. Hem till det trygga där man kan bete sig precis hur man vill :)
Har ätit lite nu med så snart ska jag nog vika tvätt. :S Ja måste ju städa lite! egntiligen är det väl ingen idé att ha riktigt storstädning för jag fyller ju nästa helg och då blir det kalas :D Blir ju så stökigt fort hemma hos oss för ingen kan hålla ordning. Ingen mer än jagsjälv då förstås ;D Hee! Nu kanske jag överdrev litegrann!

Pussss!

DIGGILOO med tjejorna!!!

HEEEEJ :D

Kan ju så mycket som berätta att idag har det varit den jobbigaste dagen på jobbet iallafall. Har gått och klampat omkring där som en sombie ungefär. Tur att man är självgående. Slutade 12 idag med så det känns ju kanon!
Hade så fruktansvärt ont i magen nu den sista timmen så jag stressade bara igenom allt det jag hade kvar för att få klart det. Alltså det är outhärdligt va ont man kan ha! Fy fan!!! Jag var tvungen att sätta mig i en soffa där på jobbet för jag trodde jag skulle svimma nästan.
Tillslut blev klockan äntligen 12 och jag kunde åka hem! Yes! Så tablett har man tagit så nu är det lite bättre:) Är såå trött,snart orkar jag inte hålla uppe ögonen. Alltså skulle jag lägga mig nu så skulle jag somna. Garanterat! ;-)
Ska försöka tvätta lite och röja upp lite först. Typiskt mig. Sen kan man luta sig tillbaka och bara ta det lugnt. Har ju inte ätit nåt direkt idag heller. Joo frukt förstås. Mer har jag inte orkat äta. Ska väl försöka äta lite sen också.
Okeeej =)

Åååå...jag va i Göteborg igår!! Kollade på Diggiloo! Celicia,Lina,lilla Ida och jag&Jossan då var där!! Tack tjejor...ni är för söta :) Fick rätt bra "ståplatser" när vi väl va framme i rätt god tid innan! Köpte en sån här såkallad "puncho" för regna det gjorde det. Så jag stod där bland en massa som satt på typ solstolar. Helt plötsligt slår Jossan till mig och säger; JENNY HON PRATAR MED DIG!!! Va?? Ja...då säger hon såhär till mig. Duuu!! DUUU vet att DUUU inte kan stååå där VAAAA?? :O :O Jag bara vände mig om! Man behöver faktiskt inte ha sån jävla tonart! Man kan ju fan inte behandla folk hursomhelst. Eller tydligen så kan man la det enligt vissa. Vissa människor har verkligen ingen medkänsla för fem öre :O
Jag skulel fan inte ensa sagt till och skulle jag sagt till så skulle jag då iallafall inte haft den tonen som hon hade:( DUUU!!! Så jag va tvungen att sätta mig på det våta gräset. Inte se ett skit knappt. Och hur bekvämt är det då? Den kärringen kunde väl förfasen nöja sig med att luta huvudet åt sidan då. Vi va fan där långt före henne!! Jag blir så irriterad. När jag väl är irriterad så är jag irriterad. När jag är sur så är jag sur. Då går det går inte göra nånting åt :(
Satt två tanter framför med som skällde ut oss. Nu får ni ju förfan hålla käften!!! Jag sa ju förfan inte ett ord! Så säger man väl heller inte till barn...vi va ju barn allihopa utom jag. Lilla Ida på 6 år,Lina 13 och jossan och Celicia 14/15 därikring. Nej jag bara skojja säger hon sen och gapskrattar :O
Nu får ni ge er innan jag blir förbannad sa hon sen! Tanterna va inte bättre själva sen! HAHAHAHAH!! Wooohoooo!!! Det är min idol han...hmm vem det nu va?!
Sen va min kväll i stort sett förstörd när dom va framför! Men på kanten mellan alla platserna så är det en gång som man faktiskt kunde stå på,det stod flera där så då kom vi på det jag å jossan att vi ställer oss ju där lite så ser vi ju iallafall och slipper sitta på knä. Så där ställde vi oss och tänkte oj va bra detta blev nu då. Haa,det va ju lyckat. Fram hoppar en gubbe denna gången och säger; Där kan du ju fan inte stååå!! Vi ser ju inget!!! Men jävligt arg röst. Förbannad va han ju. Eftersom det stod några brevid oss så ställde vi oss bakom dom. Vi va ju kortare ska jag tillägga. Då kommer han dit igen: Men ni kan ju fan inte stå där!!!
Kvällen va väl inte så lyckad just för detta,men såpass fick man la tåla. Hmm! :(
Nästa gång då tänkte jag att nu får det fan va nog...här ska ingen få förstöra och bara trycka ner en på det viset bara för att saker och ting ska va så bra som möjligt för dom själva. Å jag blev så irriterad!!! =( Så vi fick gå tillbaks till våran plats.
Lina och Celicia hade köpt ett kort så då fick jag skriva det till Nannis! ;-D

Törstig blev man!


Här har vi då mig som tydligen inte ville va med på kort just då! ;-P

Ena stunden regnade det...å andra stunden var det lite finare!





I slutet så ställde vi oss längre fram och det va jättebra för då såg vi ju betydligt bättre. Allt var mycket bättre då. Jag,Josefin och Ida stod där rätt långt fram. Celicia och Lina stod lite längre bak.

Här har vi Celicia =D


Tillslut kom det allra bästa vilket jag också står för :D

Nämligen Nanne!!!


Här har vi Tomas & Måns!!

Ut kommer Nanne!!! Då blev det visst. Nanne,Nanne,Nanne,Nanne!!! Lilla Ida ropade Naaannnnnneeeee :D Så gullig!!!



Heeeej!! Va roligt att se er! Vi gav henne kortet och det =) Kunde inte prata med henne då och eftersom man egentlgen bara ska nöja sig med en autograf så tänkte vi att hå..det va det. Men vi bestämde sen att träffa henne när alla andra va klara istället :D
Hon kom ut till oss och kramade oss allihopa! Å man blev så glad...hihi! Frågade om det va bra och ja jättebra säger jag då;-P Jo det va braa och särskilt allt i slutet! Jah,jag vet inte riktigt vad vi pratade om direkt. Jag skulle ju ta lite kort ;-P


När vi alla står där och pratar med henne så säger alla helt plötsligt till mig Jenny gååå!!! GÅ JENNY!!! Gå,stick! Josefin ropar men Jenny gå lite då. Jag fattar ju fasen inte varför jag ska gå! Men jag var tvungen att gå iväg lite medans dom står kvar där..alla vid Nanne och pratar om nåt. Efter några sekunder så ropar dom att nu kan du komma.
Jag blev ju jättenervös vad detta nu kan va dom har gjort för nåt och med Nanne dessutom. Hjälp!!! Nää,nu är jag nervös :D
Vi blev ju lite blöta i regnet,det undrade hon? Sen ja efter ett tag så var det dags att säga Hejdå för denna gången. Vi syns i Borås sa vi ;-D Sorgligt att kramas hejdå....men denna kvällen lever man länge på!!!

Vi skulle ta gruppkort på oss. Jag skulle va den som skulle ta kortet! Men nog hittade man ju några hjälpsamma där:D
Så här är hela gänget samlat.

Först har vi Celicia,Bryndís,Nanne,Josefin,jag och framför har vi Lina och sen lilla Ida!!!



Frågade innan hon skulle gå om jag och Jossan kunde få ta kort med henne också :)



Detta va min lilla kväll igår! Nu ska jag gå och äta lite för det har jag inte hunnit med än!

Pussss!!!

Fyra på besök :-D

Tjena!!

Letar efter ett papper som jag inte kan hitta. Från jobbet och jag vet att jag hade lagt det i finrummet på det stora bordet där. Men efter att Jossan hade städat så var det vipps helt försvunnet :O Gått några dagar sedan dess..letade såklart lite just då såklart,men nu kan jag bara inte hitta det. Är så rädd för att hon släng det :O Fan då! MÅSTE HA DET!!!! Attans skit =(
Alltid något som ska förstöras för min del. Så är det alltid. Alltid något som ska krångla :(
Mamma letar i köket bland tidningar och papper,men änsålänge tycks hon inte ha hittat nåt. Ååå nu får jag panik!
Är väl klart egentligen inte jag som borde leta. Jag har inte flyttat på det ju. Jag tror det är uppeldat!

Har jobbat idag och det har väl gått helt ok =) Gick sedan hem från jobbet....igen! Gör det så gärna trots att det är lite jobbigt. Man har ju inte ätit så mycket heller då innan precis så man känner allt lite hur bränslet tar slut ;-P
Sen när jag kom hem så var det så gott att bara få sätta sig ner och bara sitta helt still en stund. Städa lite sen och gjorde mig iordning lite. Mamma,pappa och syrran åkte iväg för Jossan skulle klippa sig. Efter en stund kom även brorsan som hade slutat jobbet. Mormor va inne här en stund med.
Började på min paj som jag bakade till Celicia,Lina,Ida och Celicias mamma skulle komma. Så dom har varit här ikväll och det va jättetrevligt :D Kul att få träffa Lina som jag aldrig träffat faktiskt! Lilla Ida med som va så gullig och energisk :)

Nej,nu är jag orolig! Måste hitta pappret annars vet jag inte vad. Skulle lämna ett till chefen imorn. Vet inte säkert om det är det. Men måste kolla på det å se vad det står :S

Ska på DIGGILOO imorn med dessa som va här idag!!! Så det ser jag fram emot :D Blir en lång dag imorn så jag lär nog få komma i säng rätt tidigt idag. Ska ju jobba med ;-P Men måste hitta pappret :( aww :(  Nu är jag arg arg arg!!!

Pusss&Kraaam!!

Hemma från Skåååne!

Hallåhallå!!

Oj..nu har man nog druckit för mkt vin. Hee! Nejdå,men det är allt lite snurrigt ;-P
Då har man kommit hem då till det vardagliga igen ;-P Har haft det trevligt i Skåne...märmare bestämt i Vindslöv. Lite osäker på hur det stavs nu igen,men tror det är så. Pappa.Jossan och jag åkte igår efter att jag hade kommit hem ifrån Borås,hade ju varit hos tandläkaren.
Slipper gummibanden nu iallafall tills nästa gång! :) Men det kan faktiskt kännas bra med att ha ddom,då känns käken stabil :-/ Har allt bra ont i tänderna nu,men det går ju över om ett par dar som tur är. Har alltid haft ondare på ena sidan,det sa jag med. Kanske inte läkt riktigt:O Ska snart dit igen. Var tydligen viktigt att jag skulel tid eftersom man som jag har opererats och det kunde tydligen gå tillbaka :S Eller nåt sånt :S Så det hörs ju hur vikitgt det är menar jag. Jag som ibland tänker att det inet är så stort,men samtidigt om man tänker efter så har man ju så mkt som 8 "skruvar" totalt i käken...ajajaj! Hörs ju hur viktigt det är. Blev lite förvånad där med tuggningen...hjälp,jag kanske missbrukar tuggningen. Det lär jag ha gjort från början ;-) Hii! Ups! Men det går ju rätt bra :) Känseln är la inte så bra som det kunde va tyvärr. Men hoppas den kommer tillbaks helt! :) Hade solen på en hela vägen i bilen och det va så jäkla varmt alltså:O Usch!  Fult kort,men skit samma! ;-)
När vi väl hade kommit fram så fick iallafall jag och Josefin se hur hon bodde. Var så längesen vi båda var där sist. Så det var verkligen på tiden vi fick se hur hon har det där :) Sen va det dags stt börja hjälpa henne med packningen. Hade väldigt många lådor att bära ut till den stora bilen som vi lastade allt i må ni tro. Blev väl ungefär iallafall 34 st bananlådor igår som vi bärde dit.
Ville inte va med på kort =(
Jaa,med bla böcker och så. På kvällen då när vi var klara för dagen så gick jag och jossan till torget för att leta upp pizzerior. Härligt med denna skånskan. Man känner sig lite udda när man inte pratar likadant ;-P Hee! Tyckte dom verkade glada. Men så var det tydligen inte. 4 pizzor skulle vi ha,det va två pizzerior nära varnadra så vi gick först till den ena och beställde två och sen gick vi till den andra. Satt ute på kvällen hos henne och hade det härligt :D
Äcklig pizza :S
Idag packade vi massa lådor med böcker. När vi väl va klara åkte vi till en poool där i närheten som pappa hade varit i innan som tydligen skulle va väldigt bra. Där var det härligt. Vi badade, solade och hade det skönt =)

Åkte sen hem igen till A-M och åt lite och därefter det var det dags att bege sig hemmåt med allt. Tog minst tre timmar hem åtminstone,hade inte riktigt koll. Men väldigt varmt har det varit där :S Det kan man lugnt säga.

Just det ja...efter det att jag hade kommit hem från Borås och innan det att vi skulle ge oss iväg till Skåne var vi bara hemma en sväng. Passade då på att ringa ett samtal till RESIA för att höra vad det kostar att åka till Tunisien.
Fick ett ganska bra pris där för TRE veckor. Jag är definitivt ressugen!!! Vill verkligen dit. Brorsan med,så jag har nästan i stort sett lovat honbom att åka dit :D Finns bara två stackars platser kvar dit så jaah...förstår ju att man verkligen bör fundera. Får tänka på det alltås,för nu vet jag inte vilket som är bäst. Två eller tre veckor? Djerba eller Hammamet? All Inclusive eller endast Frukost,eller halvpension?! :S Mycket att tänka på ju! 30 spetember eller 5 Oktober? Hotell ..?????.. elller det där andra hotellet?
Men jag skaaa dit! Vill ju helst tre veckor. Men det finns ju endast 2 platser kvar somsagt och det är synd. Kan ju hända man vill ha med nån mer ju.

Måste sova nu för jag är såå trött!!! Var rädda om er =) Kraaaam från mig! // Jenny

Tredje Juli!

TRÖTT
Trött
Trött

Oj va trött jag är i ögonen nu! Kanske för jag haft solen i ansiktet hela vägen när jag gick hem från jobbet. Fast man har ju jobbat med så det tar ju på krafterna lite. Man går och går....går runt där och städar :-P

Kollar på resor nu! Vill reeesa utomlands:D Hittat en del billiga faktiskt! Fast tyväär redan i slutet av Augusti och det är lite snart och dessutom så är det ju sommar här. Forhoppningsvis sol och så:) Men där i början på September fanns det också. BULGARIEN visserligen,har ju redan varit där. TURKIET finns med massor och där har jag ju varit rätt nyligen och två gånger dessutom. Inte för att jag inte vill åka dit igen,nä verkligen inte. Tvärtom! Kan ju va lite roligare med ett annat ställe faktiskt denna gången:) Helst ska ju frukost också ingå. Det gjorde det på en och det va fasen skitbilligt ju:O Typiskt fanns där ingen pool. Alltid är det nåt :/ Fast va sjutton. Jag lär ändå ligga å jäsa vid havet:P Måste kolla om havet va nära??

Imorn ska jag till Borååås! Tandläkaren! Som tur är inte så tidigt:)

Tack Å Hej!!

Inte ett moln,så långt ögat kan gå!

Goddagens!
Gick hem från jobbet idag igen:D Varmt,svettigt och rätt så jobbigt just i denna värmen. Hade ganska mycket på mig,plus en tröja som jag va tvungen att gå bärnades på. Nu har jag bränt mig på bröstet...inte snyggt för det är ojämt och lite i ansiktet och armarna:O Det kunde jag inte tro att det kunde bli så. Ser det mest positivt!!
Jag vill resa! Åka utomlands! TUNISIEN eller vartsomhelst...nästan! Marocko skulle jag nog helst inte åka till igen kanske. Eller njaah,varför inte. Men då får man ju räkna med vad det innebär. Lär va förberedd då. Nej,men jag vill vara borta länge. Två veckor minst. Tre veckor skulle sitta fint:D Åh..va underbart:D
Fast mellan September och December ska det va. Inte nu förstås. Nu är det ju sol här ju =)

Imorn är det torsdag och sista dagen denna veckan som jag jobbar. Fick ledigt på fredag när jag ska till tandläkaren som tur va:) Ska bli så härligt att inte jobba på några dar.
Ska också på fredag ta en tripp till SKÅNE med pappa och syrran tror jag. Det verkar så för tillfället. Sen åker vi hem på lördag. Ska bli intressant å se hur grannen har det där:) Så så ser min helg ut. Hoppas på fint väder med. Eller förresten så kvittar ju det om man ändå ska sitta i en bil i ett par timmar:S

Tv-time! Nattinattikraaaam!!!

Huvudvärk!!! =(

Nu känner jag hurd enna huvudvärken början komma idag igen. Igår började det. Känns så konstigt på ena ögat,när jag kollat åt höger. Asont ju!
Gick hem från jobbat idag..cirka 6 kilometer. Var väl hemma lite innan 14. Sen tränade jag lite,eller nja gjorde lite situps snarare. Sen badade jag och därefter blev det en film med sjuklingen. Lagat mat som fortfarande står på spisen för det är inte riktigt klart. Nu håller jag på att leta upp lite kort på missarna som ska skickas via mail till två stycken...
Får nog bli klar med det nu för jag känner inte för att sitta här just nu...not today!

Byeee!!!

RSS 2.0