Snart flyget till Grekland!

Hejsan! Nu kan man tala om att man är stressad. Om några timmar går flyget,närmare bestämt kl.06.00. Snart ska vi hämta Sandra för att sen åka till dom andra sen blir det mot Landvetter! Känns inte som att man imorn vid denna tiden exempelvis befinner sig i Grekland. Näpp det gör det då inte. Men älskar ju verkligen att komma ut och resa,det är sååå kul :D Sola med :) Ååå nä hjälp,och packningen har skitit sig som vanligt. Inet lätt inte. Pust....suck va svårt. Äh,det får helt enkelt bli som det blivit nu. Och inte vet jag va jag ska ha på mig.
Näpp,en halvtimme kvar tills vi åker,så nu blir det till att tänka så allt säkert är med. Ha det nu så gott hemma i Sverige :) Byebye!
/Jenny


24 April- Ett år sedan min käkoperation!


En lite speciiell dag idag för min del. Det är nämligen exakt ett år sedan jag låg där på operationsbordet och gud vet vad som hände där ;-) Det är inte sant vad tiden sen operationen har gått fort! Känns som att det va alldeles nyss,men samtidigt så känns det som att det va väldigt längesedan eller till och med att jag kanske drömt det. Helt ofattbart!!
Det är med både sorgsenhet och lycka man skriver ner detta. Blandade känslor och vet inte riktigt hur jag ska beskriva allt jag känner,men känner mycket det gör jag. Både känner efter och tänker nog lite väl mycket ibland skulle jag gissa på ;-) Men det är väl tillåtet att tänka lite väl mycket nu då eftersom det är en speciell dag idag. Hade ju klart velat hittat på något riktigt kul och alla skulle varit glada men så är det inte dock. Eller är det bara man själv som känner så. Är väl lite extra sentimental just nu kanske.

Så här såg man då ut dagen innan,inte så snyggt enligt mig. Det såg helt enkelt gräsligt ut. Men man va ju van ;-) Hihi!

Det jag hade planerat extra särskilt inför just denna dag är att ÄTAAAA PIZZA!!! Eller vad som helst som jag INTE kunde äta då under dom veckorna. Jajjemen,pizza får det nog bli. Brukar inte äta det så ofta så det skulle sitta fint. Det är konstigt hur man kan tänka på så mycket god mat under den tiden man inte fick äta. Allt mat som man tuggar i vanliga fall blev man extremt sugen på och man ville inget hellre än att ha riktigt mat. Ni kan ju bara tänka er in i vad ni äter under dagarna. Nog tuggar man då ofta maten,eller? Jag som är hungrig och måste ha mat för humöret kan då tryta rätt fort kände mig ju väldigt frustrerad av att inte kunna äta all mat som dom andra åt. Men det va ju inget att göra åt. Jag kämpade på med mina soppor,drickor,soppor,dricka...dricka. Dricka dom första dagarna på sjukhuset med sugrör. Vilket inte va lätt. Ingen känsel,smärta och obehag och ledsen emellenåt,spotta blod. Sen såg man lite hopp,men sen så va det fanihelvetesjävlaskit åter igen. Haha! Ja fy så arg jag va ibland. Ville inte visa sig eftersom man såg ut som ett monster rent ut sagt. Jobbigt att inte kunna prata riktigt. Jag kan verkligen skratta åt det idag och det är ju tur det ;-) Ja som man såg ut. Hjälp!
Minns inte vad jag tänkte ens första gången jag fick titta mig i spegeln när dom gav mig en för att kolla. Jag va väl helt borta skulle jag tro. Helt jävla slut ;-) Minns heller inte vad jag tänkte då jag fick hjälp till toa och såg mig där. Har ett litet svagt minne av att dom som va med mig fråga om jag hade kollat mig i spegeln. Men hur jag själv tänkte är väldigt suddigt. Däremot nån dag efter då jag kom upp till avdelningen så tänkte jag bara NÄÄÄÄÄä va är detta,hur ser jag ut egentligen,ajajajjjj! Hur ska jag klara mig igenom detta....man va ju så ensam om denna grej:/


Här kommer lite bilder under sjukhusvistelsen. Här ser vi mig och min "mat" jag fick. Soppa tror jag det var och den smakade gott :) Sen kom ju hälften utanför så man kände sig ju lite som på nytt född måste jag säga er ;-) HAHA,det är inte många som får känna på det.

                                  

Så här såg man alltså ut när man efter fjärde dagen skulle åka hem :) Det va verkligen härligt att få lämna sjukhuset. Komma hem och kämpa ;-)

  Från 4 dagar efter,två veckor efter,tre veckor och den sista bilden en månad senare!

   
           
                                                               
Men är verkligen glad att dom som stöttade en under dom veckorna faktiskt gjorde det :) Det är jag glad över och att detta nu är slut,trots att det känns som det inte ens hänt. Nej det är knepigt. Jag är lite förvirrad.
Ska till både Tandregleringen och Käkkirurgin i Juni så det blir väl lite spännande och se vad som händer då!


Dagen innan den stora dagen för ett år tillbaka...

Nu idag vid denna tiden var jag väldigt nervös över hur morgondagen skulle gå. Hur jag skulle känna mig var nog den allra jobbigaste delen tror jag. Hur ont man skulle ha,hur kommer det kännas när man vaknar och framförallt...hur kommer jag se ut???

Tillbringade lite utav dagen på sjukhuset för inskrivning,undersökning,för att prata lite och gå igenom saker då inför operationen! Sen på kvällen så försäkte man ta de det lilla lugna...lugna ner sig och hjälp va detta var pirrigt. Nu får jag ont i magen när jag tänker på det. Haha!

Imorn kommer det en liten summering om käkoperationen med bilder osv!

Nu blir det en lång promenad i solen!

Hallojsan! Hade precis hunnit ner för åkern då brorsan ropade på mig så nu fick jag gå hem igen. Nu vill han tydligen KANSKE gå med,han har väl inte riktigt bestämt mig än. Jag måste ju skynda mig för jag ska va hos mormor snart.
Det som är så fint väder,lite svårt då och vetat vad man ska ha på sig. Tar ju ca en timme att gå och det kan blåsa en hel del där på gärdet. Samtidigt kan det ju bli för varmt. Jaja,blir det för varmt får man väl kla av sig då ;-) Haha!
Hade ju tänkt solat idag,solade lite på morgonen och tvättat och hängt ut,men det får man ju lämna nu då och ta det sen...

Ha en fin solig dag :D

Imorn för ett år sedan va det en stooor dag för mig! - Mer om det imorn :)

Åt nog kanske lite för mycket!?

Hejsan :) Lagade nyss mat. Väldigt gott blev det,men ag är så mätt så jag har ont i magen! Eller jag vet inte om jag är så speciellt mätt egentligen för jag kände mig inet speciellt mätt när jag åt men sen direkt efter så fick jag så ont i magen plötsligt så jag krälade ju nästan på golvet för det kom såna smärtor. Nu sitter jag här och plågas och det går ju fasen inte över. Jag måste nog snart kräkas känns det som....

Nej nu måste jag lägga mig tills det försvinner,vilket jag hoppas det gör snaaaart!!!!

Grekland om en vecka!

GREKLAND om en vecka!!!
Tänk att exakt idag nästa söndag så åker man! Det är inte klokt alltså :D Men ser så fram emot detta :)

Vart är solen idag då?

Morsning!
Vart är solen nu då?Vart håller den nu hus?  Det skulle ju va sol idag med hade jag hoppats på så man hade kunnat sola. Men icke då :( Nu är jag besviken. Blir på lite dåligt humör. Drömt så himla konstigt inatt. Alltså fy va man kan drömma konstigt! Hade vart så härligt med sol idag ju. Det är då typiskt. Vad ska man nu hitta på då? Hade behövt städa men det känner jag inte för :/ Jomen det måste jag göra!!!

Hej svejsan!

Är det inte dags för en liten paus!?

Tjena hej!
Nu har det visst varit lite grejer som antagligen resulterat i att jag inte fått tid till att sitta här. Vilket jag egentligen har tid med tycker jag för det händer då inte så mycket nu vad jag kan påstå! Men på nåt sätt så har man väl hittat på nånting att sysselsätta sig iallafall då ;-) Jag vet ju knappt vad det är för dag idag. Vimsig är man!!

Har tonat håret mörkare nån dag vilken dag det nu var,måste val kanske varit i torsdags?!

Igår va man en sväng på Gekås. Där är det kul att gå men just nu denna gången va det en yttre kort visit där inne måste jag säga. Leta upp hjälm,kolla lite andra grejer och sen ut och in på Net on net för att kolla på mobil och ÄNTLIGEN så har jag köpt en. Billig och fin tyckte jag så det får bannemej duga. Det är väl egentligen innebörden som är viktigast men i detta fallet handlar det om utseendet. Och den är snygg. Haha...så nu fick jag skita i innehållet. Fick bli ett nödköp helt enkelt :-) Tjooo!
På kvällen va jag hos min vän Linda och gänget. Åker ju snart till Grekland :) :)

Soligt och fint väder har det varit idag och jag har såklart legat ute på gräsmattan och solat med katten Svante brevid ibland,så rart. Det är ju betydligt härligare att ligga ute i solen nu vid denna tiden då det inte är så varmt i luften,för annars på somrarna svettas man ju ihjäl nära på. Svettigt är det är inte tala om nästan plågsamt ;) Jag älskar sol,så det ska vi ju inte glömma om man nu kanske börjar tro något annat.

Sen va jag och jossan ute på en jobbig joggingrunda i skogen och hej å hå va det gick. Häpp...nää jobbigt som fan och jag föredrar långa promenad i snabbt tempo,vilket jag inte alls har nåt problem med utan älskar promenader. Men när vi kommer till det där att springa långt kan ju va lite si och så...Går ju bra i början och YES det här ska jag nog klara,fram till dess att man håller på att dööö!!! Men ge upp gör man inte. Kämpar så gott det går. Känner sig ju nyttig efterråt :)

Ikväll grillade vi och sen såg man Robinsson och jag tycker synd om dom som inte får nån mat. Fyy jag hade inte klarat det. Så sur och irriterad som jag blir utan det ett tag så hade jag nog inte blivit särskilt omtyckt. Men nu så är jag så trött och det ska bli härligt att sova. Kom ju hem rätt sent igår och vaknade tidigt med huvudvärk så det va ju inte så skoj och så blir man ju rätt trött av solen med. Bränner lite med...haa man kankse inet behöver sticka till solen ;-)

*Nattinatti*


Hopplöst!

Idag är det en tråkig dag. Ibland är det mesta bara hopplöst och man ser inget ljust och en sån dag är det idag. Fast jag vet ju lite var felet ligger. En del vet jag men samtidigt så vet man inte riktigt vad som är fel. Det är verkligen hopplöst! :(
Jag vet inte vad jag varken vill eller kan längre. Vem man kan prata med eller vem som ens vill prata med en.
Jag kan ju inte göra nånting åt det heller. Men nu snart ska jag ut på en lång promenad. Så får man väl se åt vilket håll det går sen......suck!

/Jenny

Påskdagen!

Soligt väder idag med men dock inte riktigt lika varmt som gårdagen. Fast tillräckligt varmt så man kunnat sola :D Det har jag då gjort! Jaa man måste ju passa på. Kanske inte va så bra nu med facit i hand säger jag,mm jag har nämligen lyckats få soleksem som kliar så jag blir tokig. Inget vidare precis. Fram här på bröstet och röd är man. Blev väl för jag smörjade mig och satte mig i solen precis och nu i efterhand så minns jag (mitt minne kan hoppa lite fram och tillbaka) att jag råkade ut för det en gång tidigare. Aotch,ajjabajja på mig. Men det går ju över! Hoppas jag verkligen,för annars blir jag inte glad. Inte alls. Och uppkomma igen får det icke göra.

 Nu ska jag berätta att det blir en liten tripp till Grekland om två veckor. Tänk om bara då två veckor så är man på Rhodos! Trevligttrevligt och vädret dääär hoppas jag är toppen ;-)Så får man ju tro att det inte är så bra väder här då.

Sköt om dig <3

Påskafton!

Hej på dig!

Soligt och fint väder idag med! Var ute mestadels av dagen igår,var så härligt att sitta i solen. Japp,men senare så upptäckte jag att jag visst hade bränt mig. Aotchh...fast så farligt är det ju inte. Men inte trodde jag att man skulle bränna sig. Ska väl sitta i solen idag med en liten stund. Eller först och främst får jag väl se om det känns varmt så man överhuvudtaget kan sitta ute,det vet man ju inte. Innefrån verkar det så i allafall :) Annars denna dag så kommer det väl hit några. Grannen,mormor,farbror! Annars inte så mycket mer. Blir lugnt vad jag förstår. Syrran och pappa ska åka till jouren sen för hon har feber och så ont i halsen,haft det nu i ett par dagar. Tycker så synd om henne att det kommit nu på lovet och allt och särskilt nu när det är Påsk,visst är det typiskt! Kommer ju alltid olägligt dessa bakterier :/ Hon hade ju gärna velat vara ute i solen med mig. Jobbigt att bara ligga med ju. Stackarn. Menmen,det är ju inget att göra åt. Det är verkligen greate att dom fått tid nu till lasarettet om det nu är halsfluss vill säga så är det ju bra hon får pencillin!

Nu önskar jag dig en GLAD PÅSK och en underbar dag! <3

Missa inte!!!

Halloj!

Ikväll kl.22 är det Nannes krogshow Vild på tv:n. Det får man bara inte missa. Är ju klart mkt bättre om man sett det i verkligheten,men att få se det på tv.n med är ju en otroligt rolig grej. Sista gången jag va där så ville man så gärna bara få se det en gång till. Jaa,så bra som det va! Ser så fram emot det!

Nix nu blir det städning som häller inför påskhelgen :/ Promenad sen med! Tjingeling ;-)

Den femte idag!

Hej! Idag för ett år sedan åkte jag,syrran och pappa till Turkiet. Åh tänk nu vid denna tiden..ja då skulle man ju sova men annars så tänk att bara ligga i solen och bara ha det gott:) Det va tider det. Så åt man massor,åt och åt. Allt för att äta gott innan operationen. Det va verkligen bra att åka iväg så innan och bra man gjorde nåt så kul innan med.
Jag och Josefin :)


Så ska jag åckså berätta att om tre veckor åker jag till Grekland :-D Ska bli så härligt!! Men mer om det när det väl närmar sig. Ska se klart Van Veteren filmen nu! Ha det gott! Natti <3

April april din dumma sill!

*Första April * Äntligen April månad känner jag! Känns faktiskt bra måste jag erkänna. Vet inte varför,men det bara känns bra att tiden går framåt. Vet inte men man väntar väl på nåt gott ;-)  Finns en del grejer denna månaden som man ska ut på och som ska hända med,nåt speciellt är det nog!
Ja det är en grej som händer och det är i slutet av månaden men det ska jag inte skriva om just nu utan det får jag skriva mer om en annan gång,vid ett annat tillfälle då det känns mer rätt. Men det ser jag otroligt mycket fram emot,ofta iallafall.

Vilket underbart soligt väder det varit idag! Inte bara soligt utan varmt med ju. Morgonen började med att mormor va här. Så jag hon och mamma satt och spelade Vändåtta och jag vann såklart ;-) Utom första gången dock. Hmm ja,men det ska vi inte låtsas om.
Har varit ute och skogspromenad med brorsan och Signhild,Scarlet och Sixten följde med oss. Å som är så söta. Lilla Signhild försökte bada i vattnet som va där så man fick gå lite balansgång mellan spåren. Va verkligen fint där vid dammen. Tänkte först jag skulle tagit med kameran men andra gången när jag då gick in för att hämta den kom jag väl på nånting annat att göra för jag glömde det ju sen. Får bli en annan gång. Vem vet,imorn kanske om vädret är lika fint.
Efter det så gick jag en annan runda fast på vägen då och det tog ju iallafall en halvtimma det med så man har ju varit ute mycket idag. Spelat lite fotboll och suttit ute och solat. Åh,jag längtar verkligen till sommaren. Tänk om detta vädret kunde hålla i sig såhär ända fram till hösten :) :) Det hade vart fint det!

Ikväll blev det Rent hus...det programmet är verkligen intressant. Dom är så roliga! Ja jösses va det kan va skititgt hos vissa,men ojsan va fint det blir tack vare dom. Det är ju fantastiskt ;) Kanon!

♥ Tänker på min kompis Sandra med som ska opereras imorn! Det är ju alltid läskigt innan och man vet ju ingenting när man ligger där helt okontrollerande,jag menar man kan ju inte göra ett skit och man vet inte vad dom gör med en. Sövas är ju allt lite skrämmande. Mmm det är läskigt,men samtidigt häftigt! ♥

Men nu säger jag Godnatt och hoppas på en lika fin solig dag imorn!

RSS 2.0