Polkagrisar blir det nog!

Lördag kväll är det! Imorn ska vi åka och besöka Gränna. Var några år sedan man var där så det blir trevligt att åka dit :) Tråkigt bara att man ska upp tidigt och jobba på Måndag,men det får bli väl :) Man måste ju kunna unna sig lite roliga grejer med :)

Så nu får vi väl se när jag skriver härnäst! Ha en fortsatt bra helg!
KraaaaaM

Synundersökning,Gekås &Tunisisk Afton!!

HEJ!
Gick upp tidigt även denna dag för att åka till Optikern för synudersökning och köpa nya glasögon till mig och även mamma då som skulle göra samma sak. Kollade lite och provade medans mamma var inne ! Kände redan att det här blir inte lätt. Vill ju gärna ha ett par glasögon jag kommer trivas med och det är ju inte så lätt att veta innan. Sen var det min tur för undersökning. Resultatet blev betydlig mer styrka,ja jag såg mycket sämre,så det klart var väl inte såå roligt. Men hade det på känn. Ante mig för jag har tyckt jag ser sämre. Har mycket huvudvärk med.

Fick tillslut slut på mitt velande och tog ett par som han som hjälpte mig tog fram. Fast velade ska jag inte säga,för var inte så att det stod mellan två par, Men man tänker ju att tänk om jag missat några!? Passade i mycket men kände att dom här var inte så synliga eller vad man ska säga. Så det fick bli dom tillslut som jag tog. :)

Så var det dags för en liten tur inne på Gekås efter det!

Tunisisk Afton!
Kollade på det som vi filmade när vi var i Tunisien i Oktober!


Jag och Josefin :)




Mitt födelsedagskalas 20/7-09!









Min födelsedag idag!

GRATTIS till mig får man väl säga som idag fyller 21 år!



Ingen vanlig Måndag imorn inte!

Jag tycker dom flesta söndagar är i stort sett likadana. Iallafall den känslan varenda gång. Det finns inte så mkt att göra. Veckan är slut,imorn är det måndag,alla gör sitt,ingen pratar så mycket och så tycker jag alltid man känner sig lite nere på söndagar.
Men nu är det ju Måndag imorgon och jag fyller år :) Känns inte det minsta som det. Hemskt! Men man kan inte göra så mycket åt det ändå ju, så det är lika bra att försöka va glad. Hur nu det ska gå,för det ska jag inte påstå att jag är. Glad,oneej! Inte det minsta, tråkigt nog :(

Men imorn blir det kalas och så roligt det känns med att behöva gå upp så tidigt och jobba :) Mmm utmärkt! Alldeles strålande ;-D

Frissan och långpromenad på denna lediga dag!

Det är inte så mycket man har gjort idag. Har varit och klippt mig,så nu är håret klippt lite kortare och fixat till. Och ikväll var jag ute på en promenad i 50 min och precis tagit ett bad så nu ska jag väl inet göra så mycket mer. Också hunnit med att städa lite. Eller röja bort lite!

Ska upp och jobba imorn och funderar på att gå redan halv sju till jobbet och börja sju då så jag ska väl snart sätta mig vid tv.n och ta det lugnt!

Tjingeling!

På Kronprinsessans dag:

En seg dag har det varit på jobbet tycker jag allt. Har inte vart trött eller så men det har bara gått segt. Känns bra dessa två dagar är över och att jag är ledig imorgon :)
Gick hem från jobbet och när jag kom hem ca halv fyra så satte jag igång och började plocka dessa vinbär. Tjohej va det gick fint. Blev en hel del och finns ju fortfarande massor kvar. Brände mig på brännässlor som gömde sig där,men det fick väl gå. Bränner gör det ju men går ju över som tur är :) Så där satt jag och plockade bär och solen sken!


På Måndag fyller jag ju år. Det känns då det inte som,nä inte alls faktiskt. Lite synd,men så har det ju blivit på äldre dar ;-)


Ulricehamn nästa!


Helgens händelser!
Var bjuden till Sarah,en kompis som numera bor i Göteborg så på dagen där åkte jag och Linda till henne :) Hade det riktigt trevligt med god mat,gott och film blev det med. Va inte hemma förän sent på natten så jag sov hos Linda sen.
Sov rätt länge,sen åkte jag hem utan att knappt hunnit klä på sig någorlunda kläder. Men det fick ju va till senare,skulle ju bara hem göra mig iordning. Nä kolla på Allsång på Liseberg...reprisen där för vi kunde ju gissa på att vi var med vilket så också fallet var. Jojo det är väl kul att man syns på rätt bra håll men att dom zoma in mig relativt nära gillade jag icke. Men fick väl gå! Men nog om det.

På kvällen den 12 eller eftermiddagen gav vi oss ut igen ett gäng. Ulricehamn! Lite bilder därifrån kommer här:





Sjung och va glad =)





Jobb....igt!

HEJ! Har aldrig lyckats få tid till att sitta här,eller ork heller för den delen. Har jobbat rätt mycket,men vart ledig nu några dagar och så har det vart en del grejer hit och dit så har man tänkt skriva om det men så blir inte det av och helt plötsligt så dyker ju nästa grej upp och så sitter man här med massa grejer och allt blir då väldigt rörigt. Så näpp,har dragit ut på det,men nu har jag ju skrivit om en del grejer som varit ;-) Hii! Jobbat idag och jobbar imorn så nu gör det ju inget att det är trist väder,regn och en stunden skiner solen,sen åter regn. Nä det är för trist ska jag ju erkänna trots att jag borde tänka att det är ju skitsamma nu då när man ändå jobbar :)

Men nää. Har i Måndags att skriva om med när vi var på Liseberg på en tripp,men det får bli en annan dag helt enkelt för nu orkar jag inte sitta här med. Orkar aldrig sitta här. Inte tillräckligt rogivande och kul. Nixx!!

Byebye!!

Jordgubbensdag i Vara - 27/6!

Jordgubbar,mummms! Tyvärr blev ju detta lite sent så vi hann tyvärr inte dit då man tydligen fick jordgubbar. Men kul va det ändå ;-)

Började väl med att vi gick och kollade lite på torget. Köpte glass och gick runt lite. Syrran och Linda åkte en karusell som såg lite för vimsig ut för min del,jag vill ju inte förstöra hela dagen med illamående precis. Vore ju inte så käckt.


Ser ju klart lite ut som "parishjulet" men då kan jag ju berätta att så var inte fallet. Haha ;-)

I Parken va det buggtävling efter det på kvällen så var det Bengt Hennings som stod för underhållningen! Så fint väder så här satt vi och syrran och jag va uppe och buggade :) Hah,ja det va skojsigt!! Inte för jag är så bra på att bugga eller inte alls om jag får säga det rätta ordet,men skit samma om man kan dana eller ej...man får ha kul ändå. Det va tom små duktiga barn som buggade riktigt bra.



Hungrig blev man ju,gick till en pizzeria och där blev jag blåst på 50 kr av en snubbe som inte fatta...tydligen :( Kändes surt faktiskt,50 kr hit och dit. MEN ÄNDÅ!!! Jag blev besviken och märkte det ju inte innan efterråt och kändes inte bra att då säga att jag inte fick tillräckligt tillbaka! Skit samma.

 


Så satt vi på en gräsmatta i solen och tog lite kort :)




Klockan 00.30 så skulle Nanne Grönvall uppträda och tyvärr kom vi inte in,Jossan är ju inte 18 så det va ju inget att göra åt och dessvärre hade vi ju ingen som helst aning om det. Nä det kändes förfärligt suuuurt ska jag säga. Alltså fy va besviklen man blev. Så hade man åkt sååå långt :( Nu kunde vi ju iallafall höra och se lite,men blir ju inte samma sak som att va framför. Menmen,det va trevligt ändå. Kan vi ju låtsas,faaaan ;-) Att vi träffa Nanne efterråt hjälpte ju inte för då var det ju försent.



Premiären av Lotta på Liseberg 22 Juni!

Allsång på Liseberg!




Celicia&Lina satt vi brevid, dom hade passat två platser till oss :)


Nanne kom till oss och Celicia fick sjunga lite allsång. I Roslagens famn på den blommande.....Lalala laa la!


Brolle va där!


Christer Sjögren...

Ola!


Hela gänget!

Jag och syrran :)

25 Juni!

Ikväll var det en väldigt sorglig kväll. Våran lilla kanin dog och det som hände va fruktansvärt och det kommer jg inte heller skriva om. Här har vi iallafall en liten bild på lille Robbie :) Han va en speciell och omtyckt kanin och gammal blev han då inte...:(



                                                       ♥

RSS 2.0