Midsommarafton idag!

¨Önskar DIG en G L A D  M I D S O M M A R och hoppas DU får en riktigt fin dag!!! ¨


Röntgen&Käkkirurgen idag!

RÖNTGEN & KÄKKIRURGIN!
Denna dagen har allt inte blivit som jag trott. Fast det är ju många gånger det inte alls blir som man tänkt sig,så det va väl inte så konstigt.
Har varit uppe tidigt dessa dagar och jobbat och så har det tyvärr blivit att man somnat sent,runt halv tolv varje dag och så upp då vid 6. Så fulla sovtimmar har det ju inte blivit. Fik upp halv 6 idag och det är ju tidigt om man är trött. Haha,det kände jag. Så ska man sätta i linser och då blir man allt trött i ögonen.
Klockan 8.15 skulle jag anmäla mig på Röntgen (alltså en kvart innan utsatt tid). Så i ösregnet rusade man in på sjukhuset och va väl precis där kvart över och det va ju inet dåligt ;-) Skulle följa linen fram till nr 6 och där satte vi oss jag och mamma. På exakt samma plats,samma stol som jag satt på den 30/4-08 dvs sex dagar efter operationen och mamma satt där pappa satt då. Så Jag sa till mamma,nu fattas det bra att samma kvinna kommer ut med och välkomnar mig. Vilket hon också gjorde! :D Haha! Inte dåligt. Fick först sätta mig på en stol där jag skulle bita på en "pinne",helt stilla och hakan på en platta och tungan upp i gommen tills allt va klart. Åkte nåt runt huvudet...
Då var det klart och så skulle jag byta stol. Här skulle jag ha grejer i öronen en platta mot pannan och bita ihop hårt. Sen va det dags för profil med. Gick rättså fort där inne. Fick sätta mig ute och vänta en stund med tills det va klart. Läste lite i en tidning och sen kom hon ut och sa att det blev bra och att vi nu kan gå vidare till Käkkirurgin. Kommer du ihåg fråga hon mig då?  (Om jag kommer ihåg,att du kommer ihåg att du visat mig vägen innan va inte dåligt) :) Jo eller njah...så hon förklarade snabbt :) Rakt fram,höger och så ut där genom dörren så såg man ingången. Fy fan! Nu va vi alltså där. Jag va tvungen att ta ett djupt andetag för nu gick det helt plöstligt väldigt fort. Nu va vi alltså här,det jag vetat om ett bra tag. Men som nu kändes overkligt och kämdes inte bra på nåt vis. Nu ville jag fly men det kunde man ju inte. hii..Gick in genom dörren och fick syn på några jag kände igen,gick fram och anmälde mig och fick sätta oss och vänta. Va ju i god tid och på nåt vis är inte heller det så bra för man hinner tänka så otroligt mycket. Jag är ju en riktigt tänkare jag och tänker lite för mycket ibland.
Hade tid 09.15 och klockan va ju inte mer än kvart i nio. Satt bara en kvinna till i väntrummet och strax blev det hennes tur,mer nervös hann jag bli. Sen kom en kille och blev såsmåningom hans tur med. Sist men inet minst kom en man som jag hörde hade massa tid som mig,alltså kvart över nio. Fanns ingen klocka så jag hade ingen aning om va den va. Han blev uppropad och då sa jag till mamma att nu är ju klockan kvart över så nu måste det ju va jag snart :O Helt korrekt!

Då va det Jenny!!! Nej inte jag tänkte jag ;-) Vi ska börja med att gå ner till källaren säger hon då!  Va är nu detta! Så jag och hon gav oss iväg.
Pratade en hel del och det va ju bra för då hann jag inet tänka så mycket. Vetefasen om jag ens funderade på vad som skulle hända i källaren.

Kommer du ihåg när vi va nere här då en av dom första gångerna. Njah joo lite kanske. Så kom vi då fram till målet och där va det ett fotorum eller vad man kallar det. Ja ni vet hur det ser ut hos en fotograf. Hon hette iallafall Mirjam såg jag. Satte mig på stolen och NEJNEJNEJ inte detta,vad som helst men inte korttagning! Snällanån...suck sa jag bara. Ni vet hur det är när man bara känner nej och man känner sig dum,obekväm och framförallt uttittad. Hon frågade om jag va nöjd. Jo men ja,va fasen skulle jag säga. Mitt självförtroende är ju inte på topp iaf,men det säger man ju inte heller. Hon tyckte iallafall det va väldigt bra och blivit snyggt. Roligt att höra iaf! Dom om någon av alla människor vet ju!
Där fick jag sitta och två sånna grejer i munnen som drar ut munnen och så biter man ihop och så man bara ser tänderna. Fybövelen :( Klick så tog hon kort på tänderna.
Sen skulle jag sitta vanligt,sen profil och andra sidan och det västa av allt. Vanligt rätt fram och hon en bit ifrån och allra västa va ju att jag skulle skratta/le. Jag kände mig såå  F Å N I G !!! Så kolla dom bilderna om det blev bra.

När vi va klara gick vi upp igen :) Nu va det över iaf!

Dom hade visst flyttat om lite och nu ska vi gå minst lika långt genom korridoren. Här hittar man väl aldrig ut tänkte jag?! Satte mig i den hemska stolen med en vana och väntade på att "kirurgen" skulle komma. Satt visst i telefon och klockan gick ju. Då kom E- L... fram med bilder på mig som tydligen va tagna då i början där och min reaktion hade jag velat se på film nu såhär i efterhand för det va det värsta jag sett och detsa jag nog med. Fyfan va hemsk jag såg ut. Jag minns det inet ens nu för det va det va bedrövligt. Såg inte ut som jag. Öppet bett hade jag tup ju då. och hon sa ju själv att jag ändrats en hel del! ur det tänkte jag!
Hallå sa han och dök fram!! Så kom frågor som: Hur är det? Om jag tyckte det va jobbigt. Var det då värt det? Hade jag kunnat gjort om det om jag visste hela behandlingen och allt? Lite minsig va jag så jag uppfattade inte riktigt den frågan.
Han hade kollat på Röntgen-bilderna och han såg inga som helst "konstigheter" eller hur han sa. Så det hade läkt fint och så undersökte han mig och allt såg bra ut i munnen. Läkt bra!! Så såklart att det va roligt att höra att allt hade gått bra :)

Röntgen&Käkkirurgin!

Hallååå!
Efter att ett år nu gått(plus ca två månader) sedan min operation så är det imorn dags för återbesök eller vad man kallar det. Har först fått tidl till Röntgen och därefter blir det då till Kirurgen! Usch va nervös jag börjar bli,jag blir ju alltid nervös så nu när det gäller detta är det ju inget undantag förstås. Hade väl bara kunnat kännas spännande och lite kul men nu kan jag inte tänka så. Har nog blivit lite för mycket dessa dar...nä det värsta är att det inet känns som jag ska dit. Herregud va ju evigheter sen och hela denna historien om mina tänder har varit ett mysterium helt enkelt. Nej det k'nns verkligen inte alls som att jag ska dit imorn. Tänk då efter det gått ett tag och man va klar där och allt det med att NU SYNS VI OM ETT ÅR kändes väldigt länge och konstigt nog kändes det så kul då. Tänkte att ja då sådär om ett år,hur ser jag ut då egentligen,shit va länge,evigheter ju. Va roligt tänkte jag också konstigt nog.
Men nu då sitter jag här och fattar ingenting?! Jag är som ett stort frågetecken. Så jag ska nog snart gå och lägga mig med precis tagit mig ett bad så man får väl ser till så att håret hinner torka. Typiskt mig,alltid i sista sekund. Men nåt jag vet är att jag INTE vill stressa imorn på morgonen och framförallt inte när det gäller en så viktig grej som detta faktiskt är. Finns det något värre än att behöva stressa till en grej man är nervös över? Fast klart,en fördel är väl att man inte hinner tänka så mycket precis innan. Men NEJ jag ska va i god tid. Blir att gå upp lite väl tidigt imorn då. Suck. Ska va där 08.15 och tar en timma dit så ja ni kan ju ränka ut vad tiden blir själva. Man får ju ha minst en timme på sig att göra sig iordning med.

Hur ska detta gå,hjälp va stressad jag känner mig nu...spännande blir det ja,just det! Det får jag fukusera på!!! ;-)

Byebye!!!

Litet PartY!

Gokväll! ;-) Sista delen av 24 slutade nyss. Så spännande idag med och extra kul är ju att det vart dubbelavsnitt dom senaste gångerna,tummen upp för det! Åh,det slutade så dumt med eller lyckligt förstås men hur ska jag stå ut tills nästa säsong.
Det dumma var med att brorsan låtsades få oss att inte tro att det blir någon fortsättning,att detta då var det absolut sista och att Jack Bauer dör. Men innan det va slut och vi hade en liten aning om att hans dotter tänker hjälpa honom så sa han att det kommer bli en fortsättning.
Lite svårt att förklara kort och kanske lite svårt att förstå med om man inte följer det såklart. Men spännande va det!

Har jobbat igår,idag och fick sms om att det blir party när jag kommer hem för grannen fyller jämt så vi ska fira lite. Var inte riktigt beredd på det,men kul va det. Åt gott och drack vin så bara man inte har migrän imorn bara... ;-) Hee!!

Så nu ska jag lägga mig,är inte så trött men egentligen är jag väl det. Ska bli gott att sova. Man sover ju alltid som bäst när man ska upp...konstigt nog. Tänker rätt mycket på Torsdagens händelser. Ska ju till Käkkirurgin och hjälp säger jag,men mer om det imorn.

G O D N A T T ♥

Introduktionerna klara...

Hej och hå :) Har inte blivit av att man fått tid till att sätta sig ner och skriva lite,jag har helt enkelt inte haft lust eller ork till det. Började i Måndags på ett nytt ställe vilket var = Introduktion. Kan ju säga att jag lugnt sagt känner mig vimsigare än vad jag redan kan vara i vanliga fall. Usch ja...jobbigt att hålla reda på allt och när det är ett nytt ställe då allt är nytt och man känner ingen så är ju bara just DET svårt och så :/ Så Måndag till onsdag har jag jobbat. Jag hoppas ju såklart på att det kommer gå bra nu på Måndag när jag ska va där ensam. Hohojaja hur nu det ska gå med det. Pust...

Tisdagen skulle syrran på skolbal och efter jobbet så sminkade och fixade jag håret på henne :)
Onsdagen var vi på student på kvällen!
Torsdagen var man också uppe tidigt för att kolla på syrrans skolavslutning av nian. Kul att besöka sin gamla skola (eller kul och kul) men det va ju själv fem år sedan man slutade nian och såg sina gamla lärare gjorde man också. På kvällen där åkte jag och brorsan för att träffa Linda och hennes bror och åkte sen till "Mingla i Mark" som det då heter! Robin Bengtsson var det som uppträdde detta året.


Ej Måndag tack!

H E J !!!

Då ska man rösta idag och själv så vetefasen hur det blir med det. Beror helt och hållet på om jag kommer på vad jag ska rösta på helt enkelt. Mamma och jag får väl åka ner och rösta ihop isåfall för dom andra här har redan varit iväg och då hade jag inet tid. Näpp!!

Åh imorn blir ingen rolig dag,eller det kanske det blir,så ska jag väl inte säga men ja jag känner mig inte överlycklig för att komma till ett relativt nytt ställe och börja starta jobba nu. Näpp till det med. Väldans va positiv man är. Näpp just det,det är det minsta jag är nu tyvärr. Men jag ska väl försöka tänka lite positivt iallafall! =) Försöka är ju huvudsaken :)
Och jag har heller ingen aning om vart alla dessa dagar tagit vägen som varit?! Helgen har det ju varit lite grejer iallafall varje dag och då blir det ju att man går och tänker på att man ska iväg och så fixar man lite. I fredags tog iallafall Lindas bror Studenten och då var vi där och grattade honom :) Lördagen skulle syrran handla skor så då åkte jag,hon hennes kille och mamma iväg. På kvällen sen kom grannen och så satt vi och kollade på massa gamla kort :) Så har vi ju denna dagen då och den har jag inte så mycket att säga om. Håller på och lagar mat,det är i ugnen rättare sagt och brorsan har tänt grillen.

Snälla,tänk på mig imorn ;-) T j i n g e l i n g !!!
                            KRAM

Det va det!

Tandregleringen idag och hade tid kl.11 men gick upp rätt tidigt för att göra mig klar. Det är alltid något som hindrar en från att bli klar snabbare än tänkt,så det va lika bra att börja.
Åkte kvart i tio och det hade ju redan såklart hunnit bli väldigt varmt ute. Sitta i en bil i denna värmen är inget hit precis. Uhh va varmt.

Satte mig i Väntrummet och det är lite jobbigt när man är så varm. Klockan gick och antingen så brukar det gå väldigt fort och bli sin tur och ibland inte. Hade ändå suttit där en stund och dom som satt där innan vi kom blev ju såklart uppropade,men alla andra som kom efter mig fick då gå före. Jaa så kan det va. Tiden blev iallafall rätt punktlig för min del om jag inte minns fel. Det är ju bra det :)
Kändes som jag knappt hunnit sätta mig,på med "haklapp" och dom fäller ner mig innan allt redan va klart.Konstigt...
Slipade lite på vissa tänder,jaa inget speciellt...sen kort det sista. Uh det är väl ändå inet det roligaste precis. Tanken på att dom kollar på det sen gör mig nervös. Näää fy! Fast det har ju hänt så många gånger att man tagit kort där så just den grejen är ju inte så främmande.

Borås nu!

Ska strax åka till Tandregleringen. Känns lite konstigt med tanke på att det va tre månader sedan ungefär,så jaa det blir spännande.

Tjingeling!!!

RSS 2.0