Tv,radio och motion!

Toodiloo!!!
Finalen av Let's Dans ska jag väl tycka till om lite nu då. Va hos en kompis på kvällen,så vi va några som kollade. Har ju under denna säsongen faksiskt hållt på Laila. Men haft några favoriter,däribland Magnus. Båda förtjänade att vinna och det är väl så man egentligen skulle önska det skulle va. Att båda kan få komma på första plats,men tyvärr är det ju inte så och Magnus&Annika vann. Annika är verkligen så bra,gillar henne skarpt!! Dom blev ju så glada och det förtjänar det :)
Måste säga att Lailas&Tobias shownummer va nåt alldeles extra. Man blev rörd,så fint och välgjort va det!!! Så himla bra. Så dom ska känna sig som vinnare ändå ;-)
Kom hem rätt sent,senare än va jag hade tänkt. Hade vartg gott och sovit några fler timmar,minutrar snarare men det blir ju inte ofta som man tänkt sig.

Nanne va ju radioprogramledare för "Ring så spelar vi" idag och det började ju klockan 7,hade ställt mobilen och jaa jag lyckades ta mig upp och sätta på radion. Så la jag mig igen och ojoj va nära jag höll på att somna om. Men sen blev jag pigg och gick väl upp vid 8 eller något, Eller pigg och pigg va jag ju INTE,men hade ingen ro att ligga och lata mig längre.
Sen vet jag inte vad som flög i mig men jag fick väl någon form av skrattsjuka för jag och mamma skrattade bara där i köket och Nanne är ju för gullig. Hon har ett stort hjärta ♥  Finns i mitt hjärta gör hon med!!!
          Fick en mp3 eller va man sk kalla det från en tidning jag prenumererat på ett tag så jag får väl prova lägga in lite låtar då tänkte jag. Funkade bra och det va väl för jädra tur att det gjorde det. Annars hade jag inte blivit glad. Näpp,för när inget funkar som det ska då är mitt temperament inget vidare. Har verkligen ett stort tålamod jag minsann :D Jo men det har jag...till en viss gräns och beroende på vad det handlar om ska jag väl tillägga. Men det gick ju smidigt och sen så kollade jag lite och fann då man skulle lägga in vikt,längd,ålder...skriva in klockslag och lite av varje. Skulle göra lite tester. Fattade inte riktigt helt. Men så ställde jag nog in och provade. Så jag har varit ute nu och gått en timma ungefär. Gick en runda och så räknade ju kalorier,steg och distans osv. Vet inte riktigt om det stämmde men kul va det ju :) :)
Ska snart äta och sen får vi väl se om jag följer med och kollar på när syrran ska spela match. Hade vart härligt att bara vart hemma med,men får se. Ibland orkar man bara inte visa sig bland folk och heller inte göra sig iordning. Man vill helt enkelt bara va för sig själv. Sån känner jag mig lite då och då bara. Man drar sig tillbaka och hade önskat man kunde gå i ide. Mitt dåliga humör tar överhand ibland :/ Usch,inget vidare. Hah! Det blir väl bra kanske....

Ha nu en bra dag!!!

Elva månader!

Det är den 24 idag vilket innebär ett datum jag faktiskt kopplar till operationen. Nästa månad då blir det ju lite annat för då har det gått ett helt år. Helt sanslöst att den tiden gått så fort. Ett år är ju liksom ett helt år.


Stress,krångel,stress och åter krångel!!!

Fredagen var väl ingen speciell dag precis. Vad hände då? Hmm? Inget antar jag. Gick väl och tänkte lite på lördagen,hur det skulle bli och så.
Skulle iallafall på möte då tillsammans med mamma och pappa. Så man fick gå upp rätt tidigt,kände inte alls för att gå upp. Ville bara ligga kvar i sängen. Huvudet kändes konstigt och trött  va man. Men gick ju upp och gjorde mig iordning.
Skulle vara där halv tio och det tar ju ca 45 minuter dit,man bör iallafall komma iväg så man har åkt då det är iallafall 45 minuter. Åkte först för att tanka,la i pengar och vad händer då. Det går nämligen inte få upp tanklocket :O Va fan...där sitter man och känner hur stressen ökar. Åhhh. Näpp,det gick ju helt enkelt inte. Tog ju några minuter där. Vi fick helt enkelt åka hem igen och tänkte vi får ta den andra bilen! Det får vi göra och nu måste vi skynda oss. Fasen att allt ska krångla när man har som mest bråttom och till viktiga grejer dessutom!!!
Väl hemma och ska in i den andra bilen så är det punktering :O Va i hela friden :O Jag trodde jag skulle svimma. Sånt får ju bara inte hända,inte nu iallafall. Nu var det endast en halvtimma kvar. Hur ska detta gå. Nej det va inget roligt.
Kom ju fram tillslut,minutrarna gick och skulle ju leta upp detta stället med- Gick ju åt ett helt annat håll,så fick vi gå tillbaka. Men hittade tillslut som tur var:) Fullt i salen och in kommer vi. Lite pinsamt men va ska man göra.
Höll ju på ända till halv två och Migränen blev ju inte bättre precis:(
Hade lovat syrran att handla lite grejer till henne eftersom hon inte kunde åka med oss. Så fick jag gjort det. Ätit hade man inte gjort så värst mycktet och jag blir ju inte precis så glad då inte. Då är man inte så rolig ska jag tala om.
Skulle handla och alla är sura,irriterad är man och energin är nere på botten för min del. Köpte fel ris,så blir man arg för det. Hade tänkt köpa en skiva när vi nästan va hemma såp jag hade nåt nytt att lyssna på under resan. Har jag väl ställt in mig på något jag ska,så ska jag det. Så enkelt är det! ;-)
Tror ni inte dom säger att skrivan inte finns. Åkte till ett annat ställe och där fanns den ju givetvis inte heller. Skit!!
Sen blev migränen så illa att jag det första när vi kom hem fick göra var att lägga mig på sturt :( Citodon och försöka få bort den skiten. Jag skulle ju laga mat. Åh allt blev verkligen fel den dagen. Så skulle man upp tidigt och åka till Stockholm...
Klockan blev mycket,men fick iallafall skivan och gick upp med och lagade mat. Just själva det där hemska dunkandet hade lättat lite annars hade det aldrig gått. Inte nog med det,skulle diska stekpanna och när jag då håller i handtaget så vipps så flyger allt utom själva handtaget rätt ner i slasken i en sjudundrans smäll. När man är så konstig i huvudet blir smällar inte så bra precis ;-) Haha.
Skulle ju lägga in låtarna med på mp3n,det funkade ju bra med. Inget stämde och datan tog inte emot skivorna. Fick leta upp en låt i taget och nää..
Nä allt annat än en rolig dag! Kunde ju tro det va fredag den 13 eller något...men det va det ju inte så jag kanske ska passa mig för detta datumet hädanefter ;-)Söndag morgon vilket innebar Stockholm-Cinderella!

Hade ju inte blivit av man packat då på lördagen så det fick man ju göra på morgonen där. Bussen skulle gå klockan 9. Hade glömt nattlinne och kände mig rejält osäker på om jag hade fått med mig skor och lite så. Men allt löste sig.
Jossan,jag och Linda satt längst bak ungefär. Medans mamma,pappa,mormor,morbror och hans fru satt i mitten av bussen. Så vi va ju ett gäng.

   
Ett kort i bussen då,här ser vi lite folk som va med! Där i mitten sitter mormor,morbror+frun och även mamma och pappa på andra sidan :)


                               Lite Stockholmsbilder och så har vi Cinderella sist :)            
Väl fått sina biljetter och gått in så får man alltid atå och vänta på att dom ska öppna,det är ju det jobbigaste. Mycket folk och varm blir man. Denna gången så skulle vi äta redan klockan halv sju,förra gången då det va kl sju så hann vi inte ens då. man ska ju göra sig iordning och så. Så det blir ju lite stressigt.

           

                            Sen va det ju dags för att gå och äta och det är ju verkligen gott. Mmmmm!!!

                         Här har vi mig!

Syrran och resten då!

                     Linda och jag :)

På kvällen var det ju kareoke och det ville vi ju inte missa. Det va bara att välja och vraka mellan alla låtar i häftet. Inte det lättaste inte. Men mamma ville vi skulle ta "Öppna din dörr" som vi sjöng förra gången,så den blev det.
Tusen&En natt sjöng vi därefter och den sista gången blev det "Gabriellas sång" och jaa,det vete fasen hur det lät eftersom man inte hörde hur man sjöng för musiken va rätt hög ;-) Men skitsamma! Det är ju iallafall kul och det är ju det viktigaste :D
Tyvärr hade jag inga batterin som höll sig för mer kort eller så. Dagen efter va vi och lyssnade på Barbados och Wallmans schlagerbar eller vad dom heter. Så det blev ju inga kort från då. Men det får ju bli väl!

Så va det slut för dagen och framme igen i Stockholm och ta sitt pack och så gå ut och dags för hemgång. Kunde inte hitta bussen det första men sen så. Hemma sent på kvällen efter timmars bussfärd :)

/Jenny

Nu är den med väck :)

Konstigt att man ska behöva sova så gott när man MÅSTE upp. Ville så gärna ligga kvar,men vet ju själv hur stressigt det blir annars. Ändå orkade jag inte upp. Typiskt! Så nu fick vi stressa så jag och mamma. Åkte mycket senare än va vi skulle till Borås. Men hann illafall,som tur va! Vem vill komma försent till Tandläkaren. HA?...inte jag iallafall. Visst,det blir väl väl om det är nåt som har hänt på vägen eller ja,nåt gick fel helt enkelt. Men just att man kom iväg sent för att man va så seg på att gå upp är ingen bra ursäkt ;-) Haa.
Äh,det va det att jag velar så,hittade inga bra kläder jag ville ha och jaaa det dyker då alltid upp något,så ska man till toa och borsta tänderna. När man väl hade gett sig av så skulle däcken pumpas och fixas med så då drar det på tid. Tiden går ju så förbaskat fort med när den inte ska det.

Väl framme och in på tandregleringen så var det inte en människa :O Skulle gå in på toaletten och tände lampan,vaa tände jag inte :O Åh,lampan funka ju inte. Så då kunde jag ju inte gå på toa.

Ja på tal om min onda blåsa så var jag ju tvungen att säga det för den är världens enorm. Största jag någonsin haft. Jag har världens blåsa sa jag rätt ut och visade den då och ja hon höll ju med såklart. Hon va förövrigt förkyld så det kom en annan som jag skulle ha.
Så dom bedövade min "lilla"blåsa och så tog dom väck skiten idag. Så sorgligt men ack va härligt :) Så skulel jag gapa mycket,om jag kunde sa hon ju. Går ju kanske inet så mycket som innan. Så har jag ju fått så ont i örat nu igen. Skitont,går inte röra vid. Hade det inte varit för att jag inte mår så bra nu så skule jag nog vara gladare. Tandköttet är lite svullet och så men det blir ju bättre.
                                  Fick tid nästa gång om ca tre månader :) Ojoj va länge,fast tiden går ju fort!

Efter detta så åkte vi till Lasarettet för mamma skulle till Apoteket och vi skulle ju fika med och visste inte vilket vi skulle göra, om vi skulle göra det där eller om vi skulle ta det på något annat ställe. Men det blev där iallafall. Pust! Lika bra ,men nää jag gillar det inte riktigt. Tänker så på operationen. hahaha...
Hur som helst så satt jag där på Apoteket och väntade på mamma medans hon satt där etfer väl hennes tur. Så vände jag mig om,vet inte varför men bara gjorde det. Kom ju folk som gick där. Vet inte vad som ligger där borta men så gick där en som jag kollade på och tänkte. Vem är det?? Hmm :O och följde honom hela vägen tills man såg honom bakifrån gåendes. Åh,käkkirurgen! Så va mamma plötsligt klar så jag skyndade mig till henne och sa; Du jag tror jag såg "han" kolla där borta. Trätofflor och så...joo det hade han säger hon då. Sen när vi då betalat och skulle gå,dom kom han men som tur va såg han oss inte ;-) Ojojoj...jösses!
Blev fika där sen trots allt!                                                  
Men nu blir det iallafall ingen mer tandreglering eftersom den andra nu med är väck! Hurra hurra. Vilka år det varit och vilken pärs måste jag erkänna.
Nu är det ju snart ett år sedan operationen (24 Apiril) med så då blir det ju kontroll,så nu blir det ju det som lär va härnäst skulle jag tro :)
På återseende....

Lite som hänt!

Den 29 Januari så åkte jag,brorsan och mamma med grannen till Stockholm över dagen :) Va bland annat i Vinslöv,Hässleholm och Kristanstad :)
Den 15 Februari åkte nästan hela familjen,Linda och hennes mamma till Stockholm. Sen gick vi på båten Cinderella! Alltid lika trevligt och roligt där.

När man kommer dit så det första man gör är ju att göra sig iordning lite. Sen väntar den goda maten och det finns ju så mycket gott att välja mellan. eller varför inte äta allt. Nästan allt ;-) Kan ju lugnt säga att man sitter där rejält proppmätt!
Å efter mat så är det ju efterrätter...mums va smaskens! :)

GOTT!!!Finns ju ett ställe där på Cinderella där man kan sjunga Kareoke! Förra gången vi va med så blev jag så himla sugen men ville gärna inte ställa mig där mitt framför alla människor och göra bort det första jag gör. Jag är ju inte den som bjuder på mig själv i första hand inte. Dessutom så stod Tony Irving brevid oss och sen helt plötsligt va det sista personen upp. Så det sket sig. hii!
Men denna gången tänkte jag inte komma undan,ville gärna och tänkte men jösses va kan hända! Denna gången va ju också syrran med så då passade vi på. Hade ju inte hunnit komma så mycket folk heller :)
Vi kollade i låtlistan och tänkte att vi kunde sjunga "Öppna din dörr" och så blev det. Nu är det dags för två tjejer...Jenny&Josefin. Varsågod,plats på scen! Shit tänkte jag,va har jag gjort!!!
O tänka sig,fok skrattade inte utan applåderade :D Sen sjöng vi igen och wow..."Håll om mig" blev det då!! Riktigt kuligt!!

(kommer med fler bilder och mer uppdatering så småningom)

Äntligen tillbaka :D

Äntligen funkar internet och när jag får tillfälle ska jag sätta mig här och summera allt som hänt. Det har väl inte vart så hemskt mycket egentligen. Men har tex varit i Stockholm-Cinderella, så det kan man ju skriva lite om :)
Ha det så bra så länge!!!

Trodde jag ja...

Tjohej! Jobbat sen i fredags förutom lördag och söndag då jag också var iväg på lite andra grejer vilket jag redan skrivit om. Åh,äntligen Torsdag tänkte jag och kände att yes va härligt. Men synd det där med att jag ska till tandläkaren imorgon,ja för det är på morgonen där så man får ju inte sova ut iallafall. Hade gärna behövt det,är inte riktigt bra. Ont i magen och lite migrän. Nu är det konstigt i käken med. Nä, ska bara vila nu ikväll. Fast va tråkigt det är när man bråkar,jag tjafsade så med mamma. Men mår man inte bra så kan man inte bara låtsas se glad ut om man verkligen är irriterad. Och irriterad DET ÄR JAG!!!
Men jaa va härligt med en relativt ledig dag imorgon. Sen på lördag går nästan hela dagen bort och på kvällen måste jag städa och packa för på söndag så åker vi ju iväg till Stockholm och sen med Cinderella då :)
Men det tråkiga då det är att dom ringde nu efter fyra om jag kan jobba imorn med,så nu får jag dit efter tandläkaren. Men det går ju bra...får ju gå. Funderar bara på om jag ska gå till mormor efter tandis eller hur jag ska göra?!
Det konstiga är med att  jag förstår INTE vad jag ska göra där för det va ju inte spreciellt längesen jag va där sist,alltså hos själva tandvården,tandhygienisten. Tycker det är lite knepigt detdär. Men det blir ju desto mer spännande ;-) Kanske..

*En Kram till dig*

RSS 2.0