Iväg på Signering i snö...storm ;-)

Lite från helgens händelser : )




20/02 - Jag,Nanne och Josefin på Gekås : )






Snö  snö  snö!

 
Lilla Signe : )


21/2- Josefin,Nanne och jag i Borås : )

(Hon tog även kort med oss som finns på hennes hemsida/blogg!)


Mer massa snööö!

Heeej : ) Haft en bra helg får man ju säga. Hänt roliga grejer som för mig betyder mycket iallafall : ) Kommer skriva mer om det och lägga in en och annan bild från händelserna. Men det får bli när det funkar med bilder. För just nu hinner jag inte ödsla mitt usla tålamot för tillfället med det. Funkade inte innan idag och då brast mitt humör när stressen också började krypa fram eftersom jag hade lite tid och skulle iväg ;-) Haah!
Ikväll blir det tv:n med . . . 24 och sen ska jag sova för sova som jag egentligen hade behövt har det inte blivit nåt vidare med. Vaknat rätt tidigt och varken kunnat eller hunnit somna om,tyvärr. Upp tidigt och jobba imorn.

Kraaaaam!!
/Jenny


12 Februari!

Fredag...ÄNTLIGEN! Denna veckan har gått så himla fort. Var ju i Söndags jag tyckte helgen bara hade försvunnit. Så ja det känns riktigt bra det är Fredag nu. Vara ledig och ha det gott ;-)

Trevlig helg på er : ) : )



Ej sista..

Hej! Passar på att skriva innan man ska ta sig ett härligt bad. Har precis tränat lite.  Skulle skrivit i Måndags givetvis om Tandläkarbesöket men det blev bara inte av. Var så trött och trött är jag idag med. Är trött på det mesta nu,man hade velat komma bort. Hade verkligen varit härligt det och jag hade behövt det. Ibland orkar man bara inte med varken jobb eller sig själv. Man orkar liksom inte bry sig eller vara social. Så är det nån som tycker jag har vart konstig på sistone eller framförallt så ska jag säga till dom som inte känner mig helt att jag har ju inte vart migsjälv på sistone :)
     Har inte så mycket att säga om i måndags då på tal om det. Men sista gången var det inte :) Gör mig inget!! Hackade papper och filade tänder,samt togs lite kort det sista. Så det var ju det som hände på det besöket. Inte så mycket helt enkelt.

Tjingeling!!

Vipps så är det redan Söndag..

Hej! Ser på 24 nu så detta blir ett ytterst kort inlägg. Haft en kul helg med fest igår ;-) Alltid lika kul att ungås med Familjen Börjesson. Blev sent så idag har man mest tagit det lugnt bortsett från att ha slitit en stund med städning och tvättning. Bakat, haft grannen på besök och kollat på skräckfilm.

Imorn jobbar jag bara till halv 11. Ska iväg till Tandregleringen imorn. Var väldigt längesen nu och antar det är den sista gången. Så mer imorn om vad som hänt där.

 Godnatt från mig : )


RSS 2.0