Mot Afrika-Tunisien-Djerba <3

Nu ska jag ge mig iväg till Tunisien. Stress stress ångst över packningen!!!

Byeee!!

Only four days :)

Lite trött är jag. Det går segt men har trots det röjt i syrrans garderob (lagt allt i ordning för ordning ska det va) i förhoppning om att hitta nåt som är mitt som jag bara inte kan hitta. Ett par termoleggings jag tänkte ha när jag går ut och går sen. Men näpp där finns dom tydligen inte heller. Inte i min heller ju. Typiskt!
Tvättar för fullt nu, lika bra att börja i god tid så kan man ju börja planera lite vad man ska ha med och ej. Allt blir ju annars i sista sekund och har en del jag ska göra och iväg på under Fredagen så tänker packa på torsdag det mesta (tror jag). Sen vill man ju såklart ha städat och gjort fint innan man ger sig iväg med ;-)

Kollade temperaturen våran första dag där och det ser ju lovande ut...hoppas jag! ♥


Söndag

vind soligt

Natt: 24°C Dag: 32°C

 "Tusen strålande solar"

Nu har jag läst ut den!Spännande och så gripande. Bör absolut läsas!!!

 


Regnpromenad&Val!

Hej!
Precis kommit hem från 45 minuters promenad....i regnet. Trodde jag skulle klara mig från detta regnande åtminstone under promenaden,men inte då. Regnet kom smygandes när jag hunnit en bit och kom om vartannat. När jag hunnit hälften så öste det ner,fick springa och såg inte tt skit för glasögonen hade jag inte på mig allt regn blåste i ansiktet. Skönt att kommit in i värmen nu och att ha det avklarat :)

Ska iväg och rösta nu. Inte insatt så man får helt enkelt se. Jag har alltså inte bestämt mig. Pust!!
Sen ska jag läsa ut min bok, har bara några enstaka sidor kvar av "Tusen strålande solar" och bara ta det lugnt.


EN VECKA KVAR!!!

Go kväll!!
En vecka kvar nu. Går så fort och dessa veckor har gått så fort,var ju inte längesen det va en månad kvar. Så får försöka ta in allt nu denn veckan att man verkligen ska åka på Lördag. Kan ju ibland va svårt att förstå.
Packa i god tid det är nåt jag ska försöka. Extra svårt när man ska va i väg två. Lättare borde det ju egentligen vara med tanke på att man alltid tar med för mycket till en vecka som faktiskt hade räckt till två! ;-)

Jag&syrran igår på mammas födelsedag!Mammas födelsedag

Grattis till mammsen som fyller idag! Denna dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Hade framförallt INTE tänkt att jag skulle jobba,vilket så fallet blev.
Vaknade tidigt och la mig sent. Kvart över sex vaknade jag. Gick upp sju halv 8 och la mig vid tv:n istället. Somnade tillslut :) Sov så gott så jag hörde inte ens att telefonen ringde halv nio och då var det givetvis jobbet som ringde och jag fick göra mig iordning och sen bege mig dit.
Men nu är jag äntligen hemma och har städat lite och ska snart ta mig ett härligt bad och sen får man ju fixa sig inför kvällen för då blir det kalas för mamma :)

Trevlig helg!!

Soon SUN !!

SOMMAR SOMMAR OCH SOL ;-)

Om två veckor så åker jag tillsammans med vännen Linda och våra bröder till Djerba i Tunisien. Vilket krångel det varit om dom skulle med eller ej och fanns ej samtidigt som oss. Men ibland så har man allt lite tur så två veckor samtidigt dök upp tillslut i sista sekund :) Känns bra detta och att vi åker ihop. Två veckor kvar, åh va kul!!
Har ju varit i Hammamet innan och skulle egentligen blivit Djerba då. Men fanns inget. Men nu så blir det äntligen :)


Sötnosar :)1 September!

Halloj! Satt ute en stund på morgonen i solen och likadant igår med. Kan inte förstå det redan är September. Vart hela Juli och Augusti tagit vägen, så fort. Sommaren är ju över och det känns trist att man inte kunnat ledat ute eller vid havet och gottat sig.

Till nånting helt annat. Man kan ju verklien fråga sig vad som är rätt eller fel. Hur vet man att vissa grejer är meningen och vad ska man egentligen tro om grejer?! En hel del jag grubblar över nu men förhoppningesvis får man sina svar ;-)

Så därför drar jag utomlands i slutet av denna månaden har jag tänkt! Sola&bada och kanske lite äventyr så man kanske kommer på andra tankar än alla tankar jag har!

KRAM!!RSS 2.0