23 Januari!

Hallåja!
Var ett bra tag sen jag skrev här! Men eftersom man inte haft någon dator som fungerat så har ju inte det varit speciellt lätt inte:P

Ibland finns det bara inget att göra...man blir nästan tokig av rastlöshet. Trots att det ändå kan finnas något att göra så orkar man inte med det.
Här finns inte så mycket att göra trots att datorn inte funkat...ska fortsätta med att kolla igenom en massa videoband medans man hinner o kan. Ibland funkar det inte så det är bäst att passa på;)

Hejsvejs.....

Trötttt....

Ännu en dag har gått på detta nya året. Å vad gör man då?! Ingenting,ingenting speciellt i allafall. Har mest tråkigt och sitter bara och väntar på att något kul ska hända. Men det gör det ju verkligen inte.
Så man får ju försöka ha det roligt ändå,med familjen och katterna. För dom är ju de enda man umgås med:( Våran granne var här idag,igår också! Det är alltid roligt tycker jag. Så igår var det jag som lagade mat!
Men inte idag,så nu sitter jag här och tänkte skriva lite, är så trött. Kan aldrig somna på kvällarna så kl blir ju så mkt. Därför sover jag ju desto längre,vilket jag inte kan förstå för en sån person som sover länge har jag aldrig varit! Brukar för det mesta vara upp ganska tidigt. Absolut inte sova så länge som jag sover.
Är extremt trött på mornarna o skulle kunna ligga i sängen hur länge som helst. Får väl försöka gå upp tidigare nästa gång så kanske man blir dessto tröttare sen på kvällen så man somnar självmant;)

image1
Min lilla Sture! Han är helt underbar,en riktig tuffing minsann!!! =D

Spöken...finns dom?!?

Kunde inte sova inatt....klockan var runt 2 och man vill ju så gärna somna men så går det bara inte. Har väl helt enkelt vant mig vid att gå å lägga mig sent och därmed sova länge,bytydligt längre än vad jag brukar i vanliga fall.
Det blåste v'äldigt mycket ute och dörren till garaget smällde mot något så man blev ju mer klarvaken när det smällde så. Men helt plötsligt så hörde jag att något tog i dörren. Man kan ju tro att det bara är inbillning,men jag är så säker på att det var någon. Jag satte mig upp i sängen och blev så rädd,kunde knappt röra mig. Visste inte om jag skulle gå upp eller försöka somna om.
Somnade väl tillslut runt tre nångång skulle jag tro:/

Julafton imorgon!

Imorgon är det julafton! :O Tänk att det är julafton,det känns det absolut inte som tycker jag och det är ju klart tråkigt. Men nu är det ju så ändå. Hade det bara kommit lite snö så hade ju det gjort mycket mer.
Jag och min syster "försökte" göra lite julgodis nu ikväll,hade först och främst inte direkt någon lust med det eftersom det inte alls var planerat utan det kom så plötsligt. Visste heller inte vad vi skulle göra för något. Men det blev nåt konstigt och fel blev det. Ja,fel..helt fel! Helt konstigt,allt bara fastnade och konstigt konsistens blev det på det med. Samtidigt så började vi på något annat. Gjorde på vårat egna vis. Ville ha kakao med trots att det inte skulle vara det på dom kolorna,men så kan man ju faktiskt göra om man vill att det ska smaka chocklad liksom;)
Resultatet kanske jag ska berätta om; Det första vi gjorde blev smuligt men ganska gott. Det andra brände vid lite för jag orkade inte stå där och vänta eftersom jag helst inte ville bakat just ikväll. Sa till syrran att hon skulle passa det,men när jag väl gick dit för att kolla så hade hon ändå inte varit där. Huum,inte så konstigt med det faktiskt. Men det blev väl rätt gott ändå....men STENHÅRT:/ Jaja,det går ju att äta i allafall;) Hihi!

Så nu säger väl jag tack o Godnatt!
Önskar er:

En riktigt GOD JUL!!!

Trist va ordet!

Trist? Mmm..tråkigt har man när man sitter här. Iallafall just nu så här sent. Lite trött känner jag mig allt men ändå inte på ett vis. Har ingen lust att gå och lägga mig för jag vet att jag ändå inte kommer somna direkt utan att det tar nog ett bra tag,istället blir det bara som så att man ligger och tänker på alla sina bekymmer:S Åååh,tänk om det var så lätt att man bara kunde strunta i allt man går och tänker på i onödan som man inte ska behöva tänka på. Om det ändå kunde vara så att man var en sån person som bara struntar i allt man är orolig över och därmed sluta vara nervös i onödan. Bara skita i allt onödigt?! Men nu är det ju inte så:P
Det närmar sig julafton och ändå händer det inte så mkt precis. Känns som att dagarna bara går, men allt står stilla,humm,konstigt?? Det är väl för att det är som vanligt med allt såklart.
Hjälpte nyss min syster med ett skolarbete,då kan man riktigt känna sig tillbaka hur nedstämd man blir och pressen finns där. Tänk så underbart det är att inte behöva gå till skolan varenda dag,säger jag=D Det är då åtminstone en grej man är otroligt glad över;) Hee!

Nu är det dags att försöka sova lite ändå tror jag!
Så,ja...Nattinatti...Zzzz &Tjingeling!

Tre...nä,två intensiva bakdagar!

Hej hopp!

Då har tre dagar gått o man har fördrivit tiden med att baka,allt från det ena till det andra. Fast just idag så har det baka blivit en sorts kaka dock. Mer orkade jag inte med. Då fick jag fortsätta lite med julstädningen,som inte blivit av tidigare.
Skulle gått en promenad nu i det kalla,men eftersom syrran inte fick ordning på sin mp3...tjaa...det är ju brorsans...så ville hon inte följa med. Hon kan ju helt enkelt inte nöja sig med den musiken som finns på den,utan ska tvunget ha sin musik. Det kan jag ju förstå för jag hade heller inte velat lyssna på bara hans låtar,är ju en å samma artist. ska inte säga vem det är. Joo...Robbie Williams är det faktiskt:P
Så vi försökte lägga in låtar,men det gick inte tyvärr. Stod nåt konstigt?! Så det blev ingen promenad idag för min del,kunde ju klart gått själv men det är ju inte så kul o inte i detta mörkret.

Tänk att det är Julafton om en vecka! Wow!!! Fast det känns inte så speciellt längre som det gjorde förr när man va lite mindre,om jag ska vara ärlig. Men julen är ju så mysig! Något som jag hade velat är att det skulle komma lite snööö. Vill ju inte ha en grön jul iår igen:( Fast nu är det ju så det kommer bli tror jag...inte lär det komma nån snö på sju dagar inte:/

Tjingeling!

Biooo!

God morgon!

image2Mm,igår var jag tillsammans med min bror,plus min kompis och hennes bror och såg filmen SAW IV. Har ju sett dom andra innan och min bror ville så gärna se den så vad gör man inte. Man kan ju verkligen säga att man mår rätt så dåligt när man väl sitter där och tittar. Det är ju alltid mkt värre/bättre när det väl är bio för alla detaljer hörs ju om man säger så. Japp,det var ju rätt så äckligt...illa berörd blir man. Vet inte om man kan säga att den va bra,för vad är det som är bra egentligen med den,kan man ju undra. Men så är det väl med rysare/skräckfilmer,så jag får väl ändå säga att den var bra:P Hee;)Julstädning!


Trots att man inte känner sig riktigt i form så har man ändå satt igång med att hjälpa mamma med storstädning av köket. Får väl se hur långt man hinner idag,man får väl göra så mycket man orkar.
Det är ju allt som ska dammas o göras rent så det tar ju ändå ett par timmar om man är noggrann,hee!
Tur är väl att man slipper göra allt själv:)


Här är ett roligt kort från Marocko!!!
image1
Jag,apan&Linda i Marrakech!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0