Självgående!

Tjolahopp!!

Då är det Måndag igen! Det är Juli imorgon minsann! Va härligt med Juli...hoppas solen och det fina vädret kunde komma bara. Sen om det är fult väder om ca tre veckor när man jobbar till 15 varenda dag så ör det detsamma. Fast det gör ju inget det är fint på kvällarna förstår. Nog pratat om det. SOL vill jag ha,det är en sak som är klar.  :P

Slutade 13 idag och började gå hemåt. Pappa och brorsan var påväg hem då så dom stannade,men en bit hann jag =)
Har gått förvånansvärt bra idag konstigt nog. Hade kunnat gå mycket värre! Men är glad jag klarat gå själv idag. Däremot så vet jag ju inte säkert om jag gjort allt jag skulle och ska ha gjort. Men lär mig det nog eftersom mer och mer kanske ?  :)
      Har städat och tvättat och röjt upp lite här hemma sen jag kom hem. Lillasyster är ju sjuk. Var på jouren igår. Hög feber och jätteont i halsen:( Så det var HALSFLUSS...stackarn:( 
Ska laga lite mat nu till oss för vi är själva hemma änsålänge. Sen ska jag bada..eller om det kanske blir nu innan?! Jaja:)

Stooor kram!!

Söndag!

Good morning friends!

Huvudvärk är ju inte så roligt att vakna med precis. Hoppas det blir bättre. Tror jag håller på att få det syrran har:( Dom har åkt till sjukhuset nu för hon har runt 40 i feber och såå ont i halsen stackarn:( Återstår och se om det visade halsfluss eller bara virus. Man kan ha rejält ont i halsen utan att det ens visar halsfluss ju,så har det varit för mig.
Känner mig konstig:O Ska lägga mig vid tv:n och bara vila och ta det lugnt. Jobbar hela veckan,förutom på Fredag då jag ska till tandläkaren. Just det ja!! Neej,jag får ju ansolut INTE bli sjuk. Nej nej nej! Inte nu!! Skulle inte kännas bra heller och vara borta från jobbat när man inte varit där i så många dagar. Det är ju inget man kan rå för om det skulle bli så,men ändå:(

Igår var vi hos Lindis! Pratade blandannat om vad vi ska hitta på för något i sommar =) Tjejerna drar nog till ÖLAND troligtvis!!! :D Så vidare vi nu får ordning på boende osv ;-P Hii!

Hur ska det gå imorn på jobbet tro. Nu ska jag ju gå helt själv och måste ju då veta vad jag ska göra. Fast det löser sig förhoppningsvis : ?
Näpp! Skriver nog inte mer idag tror jag!

Pusshej!!!

Dag nummer två!

Hemmkommen från jobbet för nån timme sen eller nåt. Äntligen är denna dagen också över. Kan under anär jag kommer gå till jobbet och känna att det inet är farligt och keligt?! Vill ju liksom inet behöva känna att neeeej fasen jag viiillll inteeee!! =(
Är väl förhoppningsvis bara såhär nu i början. Har inte kommit in i det alls känner jag! Det är ju arbetsuppgifter som man känner att det mesta det klarar jag nog av. Men att veta vad som precis ska göra och också komma ihåg det,ja det är en annan femma. Jag som är så vimsig och stressad och värre blir det ju om man drabbas av panik av ovisshet:O

Hur ska jag klara detta nu då? Jag bestämmer ju själv iaf och ingen som behöver säga till mig,men aa jag vet inte?!

Har badat nu så nu ska jag bara vänta på att håret ska torka å sen fixa det. Sen bär det av till Gekås med familjen!!
Kul att tänka på något annat iallafall. Fast det hade varit skönt att va hemma med för den delen och njuta.

Imorn skulle jag också gå brevid hela dagen,men hon är sjuk som jag skulle gå med så hon jag gick idag med ska jag gå med imorn,men bara halva dagen:O Så jag ska klara resten själv:O Hjäääälp!!! :O

Nääää!!!! Skärpning! Nu får jag sätta på musik o skringra tankarna. Fullproppat med grejer som jag måste komma ihåg. Tror ni jag minns mycket från idag. Nä just det. Jag har ju glömt hälften:S Haha!

Pussiluss på eeer!!!

Vad var det du hette nu igen?

Hejsan!
Första dagen på jobbet avklarat:D Jippi! Shit va glad jag är att EN dag är över! Hemskt att behöva räkna ner dagarna,men det är väldigt jobbigt med nya ställen såhär i början. Det tycker iallafall jag att det är:) Allt på en gång liksom och det bara snurrar runt i huvudet på mig just nu. Hur ska detta gå? Kommer jag trivas. Tänk om jag gör fel?
Jag är så fruktansvärt barnslig och känslig!! =( Oroar mig för minsta lilla och det är extremt jobbbigt ska ni veta för man kan liksom inte rå för det.
Men jag hoppas innerligt det blir bättre och bättre. Herregud det är ju bara första dagen idag! Skärp dig Jenny förfasen :D

Jenny...ja säger jag! Hur gammal är du? Vad heter du? Vem är du??? Ja det är en del sådana grejer man fått höra idag! :P :O ;S
24 Juni 2008! Opererades jag för två månader sedan! Man blir alltid lite påmind detta datumet ;-) Hoppas känseln är påväg tillbaka för det sticker liksom i undeläppen på ett konstigt sätt och kliar lite:S Jättekonstigt!

Linda kom hit med igår och vi kollade på film och jaa det var jättekul:D :D Tråkigt bara när det är dags för hemgång ;P Hihi!

Nu ska jag bara njuta av att vara hemma!!! Smälta dagens händelser helt enkelt!!! Tjooliloo på er;-P

Hejsan hoppsan!

Heej!
Strax kommer Lindis hit så det ser jag fram emot:D Vi ska se en film :D
Ser väl inte så hemskt mycket fram emot att börja jobba imorn. Men det ska nog gå bra:P Nej,måste hinna skriva klart ett mail innan hon kommer:)

Pussiluss!!!

Bloggfixande!

Då har man suttit här ett bra tag för att försöka fixa denna jäkla bloggen. Jag vet inte om det blev särskilt snyggt eller om jag känner mig riktigt nöjd. Fast den är ju finare än den andra kanske!?

Trötthet gror!

Helluu!!
Konstigt att man kan va så trött trots att man ändå sovit så länge. Idag sov jag ovanligt länge. Det gillar jag inte! Hela dagen blir förstörd å man hamnar fel på nåt vis,så är man jättepigg på kvällen. Fast det brukar jag va ändå ;-P Är inte den som brukar vilja och lata sig länge på mornarna. Men idag fick det bli ett undantag. Var rejält trött! Satt klart uppe rätt sent vid datan igårkväll så det har väl sina orsaker.
Som tur är så börjar jag inte det nya jobbet imorn utan på onsdag istället. Jippi =) Men hade jag själv fått välja mellan det så hade jag valt imorgon ändå. Dels för att få dom tre dagarna överstökade snabbt och för det andra ha resten av veckan till att bara va ledig. Skulle jobbat måndag-onsdag där det är introduktion och sen va ledig torsdag och fredag. Börjar på måndag sen igen. Men nu blev det onsdag-fredag istället. Jaja,det får bli väl,kan inte göra något åt det ;-)
Ska troligen till Ullared-Gekås på torsdag och då hade det varit gott att va ledig!! Faan,det va ju skit nu när jag tänker efter! :P Haah!

Alla mina ansikten!


 Denna texten beskriver verkligen hur man kan känna det ibland! Eller också lite för ofta som det faktiskt kan bli:



Har alltid haft lätt att skratta som få

För oftast finns livslusten i mig
Men ibland så tar glöden och krafterna slut
Och tårarna kväver mig

Jag känner mig otrygg i en galen värld
Men försöker att njuta av livet nu och här
Fast jag kan bli rädd när mitt liv känns bra
För då tror jag något jävligt händer nästa dag
Jag visar dig

Alla Mina Ansikten

Känner så ofta jag måste vara stark
Vill klara mig själv utan någon
Men nu gör jag sånt jag ej vågat förut
Som att äntligen gråta ut

Jag har slutat låtsas att jag jämt mår bra
Jag har gått igenom kriser, riktigt svåra, ja
Har försökt att lära av de fel man gör
För det finns så många misstag jag gjort nu och förr
Jag visar dig
Alla Mina Ansikten


Jag känner mig otrygg i en galen värld
Men försöker och njuta av livet nu och här
Jag ska alltid älska, alltid ha mitt hopp
Hela livet går förlorat, om man bara ger upp
Ja, jag känner mig otrygg i en galen värld
Men känner mig hoppfull att vi alla lär
Jag visar dig
Alla Mina Ansikten


Promenad!


Hej igen! Då har man tagit sig en promenad i det tråkiga vädret...det bara blåser och blåser. Tur att regnet inte öser ner också. Det hade varit för mycket. Fast vad spelar det för roll när vädret är som det är just nu. Jag vill ju ha soool så man kan åka och sola&bada.
Det var ändå härligt att komma ut. Hade tur att Josefin följde med mig. Gick så fort så jag nästan fick kramp i mina vader,ajaja vad ont det kan göra.







En film eller två

Hallåhallå!

Då var midsommar över nu med! Vad blir det nästa gång för firande? Jo, det blir nog min födelsedag då kanske? =) Om en månad ungefär ;-)

Nu g mig riktigt trött,har precis ätit lite sånt som vi åt igår och efter det tårta. Gottit! Kände mest för att äta grönsaker,men det blev ju inte mycket bättre sen när man proppade i sig lite tårta sen efterråt. Äh,vad gör det!
Ska kolla på film sen tänkte jag och ska nog höra om nån ska med ut och gå. MÅSTE ut och röra på mig en stund sen:)

Hade det rätt så kul sent på kvällen igår annars satt jag inne och var på gränsen att få migrän och kände mig inte alls pigg,jättetrött och hängig. Men senare efter några supar så blev man piggare. Nej jag skojja bara. Men jag och brorsan hämtade ut sterion och spelade musik,då blev det genast bättre.

Här kommer lite bilder från gårdagen :)



Jag & min lilla Svante =)

 
Sitter och äter...                                                              Mormor&min farbror!



Han gillade verkligen att ligga i min famn =) Å denna lilla sötnosen vill jag inte skiljas ifrån :- (
Alla är ju så söta på sitt lilla vis och sätt!!

Nu ska jag gå och se en film med mamma tänkte jag. Är lite orolig för jag har fått lite ont på ena sidan av käken,känns så konstigt. Drömde så hemskt inatt,men det får jag berätta mer om senare.
Hej så länge!!

Midsommarafton!

Glad midsommar allesammans!!!
          



Midsommar idag den 20 Juni-08! Det är faktiskt också en månad kvar till min födelsedag kom jag på;-P Fyller 20 den 20 Juli och 20 som är mitt turnummer lyckligtvis. Får väl hoppas på lite tur då framöver. Har varken tur i varken det ena eller andra tråkigt nog måste jag erkänna :-(

Glad att Jossan ska vara hemma ikväll,blir mycket roligare då faktiskt, men annars undrar jag om det blir så mycket kul ändå. Känner mig inte så överlycklig precis idag. Humöret är inte på topp. Vet inte varför egentligen,känner mig bara inte glad. Kanske blir bättre får vi väl hoppas!
Grannen kommer och min farbror. Kanske mormor också, men det vet jag inte säkert än?!

Vad ska ni hitta på på denna dag då? =)

Trevlig Midsommarafton till er alla!  Var rädda om er <3

Varberg med Josefin!

Nu har jag suttit här så länge och försökt leta upp lite kort jag skulle skicka till en person. Nu är nog det fixat :) Samtidigt har Jossan suttit här och pratat med en kille från ingenstans om blabla..en massa. Kul för henne. Hon och jag hade bestämt lite inför imorn om att vi skulle ta mycket kort och även handlat en del inför morgondagen. Nu vill han eller nån kompis(vad det nu var) att hon skulle komma dit. Först hade hon sagt att hon skulle fira med familjen och va med mig då såklart.
Men vad händer nu istället då. Jo nu ska hon troligtvis åka dit:( Jag blir så ledsen för trots att hon lovar mig saker så sviker hon mig. Menmen,det är bara så taskigt för det här är en sak som jag aldrig skulle göra mot henne. Midsommar är bara en gång om året och jag brukar mest ha rätt trist då och då hade varit kul att va med henne iaf,här brukar det inte festas till direkt;-)
Får väl se hur det artar sig med det hela! Hoppas inte hon åker dit ;-P Haha!

Jossan&jag bestämde oss för att åka till Varberg idag! Funderade på Borås med,men det blev Varberg. Det ligger på nåt vis närmast hjärtat trots att man är född på Borås BB ;-) Hihi! Jossan ville absolut inte till Borås. Är ju rätt ofta i Borås med för den delen,har blivit så med tanke på tandis osv.
Så Mormor kom på morgonen och hämtade oss för vi skulle hjälpa henne med att bära upp lite grejer till hennes lägenhet=) Sen gick vi till tåget. Tråkigt nog så regnade det. Å tänk om det ändå hade varit fint väder idag,då hade man kunnat sola. Kan tyvärr inte få allt man önskar sig....

Hittade en hel del fynd där:) Kuuul hade vi och käkade pizza gjorde vi med. Så glad av att kunna äta!! Haa!! ;-P Det är lyx det:D :D Alltid gör man bort sig. Där vi beställde pizza så var det en lustig typ där. Han bara glodde och skämtade om allt:O Jag stod där som ett fån å inte fattade nåt;.S

Kommer en bild...

Här sitter jag på tåget =)





Det verkar nu som att Josefin ska stanna hemma trots allt. Jaaa va bra! Fasen,klockan är 01.37 och hon pratar i telefonen än...skrattar högt :D Nu ber hon mig att ta med mig de missar som sover så sött i hennes säng. Jag dom får la sova med mig i min säng då.
Dessa små änglar:)

Nattinatti sötisar!!!

Nu har det gått 8 veckor :-O

Kom på att det är Torsdag idag och det innebär att jag opererades idag....för åtta veckor sedan! Hjälp vad veckorna går!!!

Lägger in ett nytaget kort =)

Surt men sant :(

Det va ju skit att Sverige skulle förlora =( Men någon måste ju vinna och någon förlora. Så är det!
Har suttit ensam uppe vid tv:n och kollat och ätit ostbågar. Bråkat med mamsen så dom satt nere i källaren. Kände inte för att sitta där och sura och va ledsen. Det hade inte varit värt,kanske hade blivit ännu mer irriterad än vad jag redan är;-P
Ja det är bäst att akta sig;-)

Snart kommer nog Jossan hem,mamma åkte och hämtade henne nu. Måste prata med henne om morgondagen om vi ska åka en sväng till varberg?!

Godnatt&Sov gott!!!



Busfrön!!!

Tjoosan
Har tagit lite kort på mina söta små raringar idag! De är enna riktiga små busfrön allihopa. Eller klart det finns några som är lite lugnare än vissa andra klart. Men annars så busar dom på. Smiter från det rummet dom är i och mamman är ju inte bättre som kallar ut dom små. Mjaaauuu...mjauu säger hon och vipps så är alla tio ute i hallen och springer för glatta livet! När någon glömt stänga dörren såklart då. Försöker få fatt i dom och släppa in dom på det stället där dom bör vara,men ingen idé längre för har man väll fått in några och väl stänger till dörren så är det lika illa för när man ska gå dit med nästa kattunge så springer alla andra ut. Katter är listiga djur minsann!! =) Hih!

Här är några av mina små raringar:

Denna lilla gosingen är såå himla sööööter ska ni veta!!!




En av Signes barn!

♥ ♥


Lilla Sabina<3




En liten låg hos mamman! Tror detta är en av Stinas missar. Så detta är ju hennes nya mamma!!! =)



Stinas misse som saknar sin lilla mamma!!!








En av Signes:




Tyvärr fick jag ta ett lite äldre kort på lille Svante,men det får ju bli väl. Han är lika söt där som nu!!! Nu är han ännu charmigare ;-P




Här har vi tre stycken: Två av dom har redan varit med en gång!




Inte säker på om jag fått med alla på kort idag,vet att en fattas. Resten får väl vara med en annan gång då :P
Lite svårt med att avgöra vem som är vem med på kort för det finns en del likheter med vissa av dom.

Hoppas ni alla får en underbar dag!! Själv har jag tänkt änga kvällen åt FOOOTBOOOLL....för en gångs skull och jag hoppas på MÅÅÅL! Från Sverige då alltså ;-D Haha!

Tjingeling på er!



Från ett till tio!

Go kväll på er! :D

Gummibanden är isatta och borstat tänderna har man,så snart ska jag sova!! Men nu sitter jag här och har väntat ett bra tag på att få gå hit. Jossan har suttit här så jag fick ligga i hennes säng och vänta på att få sitta här och skriva några rader. Trött som man är och jobbigt är det att vänta. Men nu är jag ju här :)
Börjar bli så trött så jag inte kommer på vad jag kan skriva. Nu är klockan snart 00 ju! Det blev visst så nu att det hände lite andra grejer än bloggskrivning.

Jossans kompis va här ikväll! Försökte få med dom ut på en promenad,tror ni jag lyckades? Absolut inte tyvärr:( Föreslod sen....Men jogga då??
Inte det heller verkade locka dom så värst mycket. Fotboll föreslod dom,men det kände jag inte för. Endast en liten stund.

Detta var vad dom hellre ville syssla med. Flyyyga =) Jag försökte också såklart,men det gick riktigt dåligt;P


De försöker flyga!
Här flyger Jossan!                                               Ajajaj!!

Blev rätt förvånad idag på morgonen för Josefin frågade: Ska vi storststäda idag jätteglatt?? Då är det bäst att göra det om hon frågar för hon är allt en slarvermaja. Hann göra lite i köket,finrummet och vid ingången. Joo vi har bytt massa glödlampor idag. Först ställa sig på en stod för att nå upp till taket. Är ju kort så nå kan man glömma;-P Sen skruva loss skruvarna samtidigt som man håller i själva glaset. Göra det samtidigt och hålla upp armarna gör att man fick kramp när skruvarna inte lossnar. Med mitt tålamod idag var det mindre kul. Gjorde glasen rena sen,så nu är de blanka och tjusiga.
Tvättat,diskat,dammsugat,torkat golv,letat upp mattor som vi kunde ha och en massa annat.
Finns så himla mycket som bör göras om här i detta huset alltså!! Bör...nej SKA göras om. Jag ska iallafall flytta ner till källaren och ha ett eget "litet" boende,men mycket ska fixas innan.
Ett framsteg är att duschen nu är putts väck! Jihoo! Finally:D

Neej,måste lägga mig nu! Annars blir jag så trött och seg på mornarna och kommer aldrig upp ur sängen;-)
Nattinatti sötnosar ;-D

Ska man dansa eller sitta helt still,ska man chansa,ta en till!

Hejheeej!! Kom nyss på att jag börjar jobba om en vecka:O NEEEEEEEEEEJ!!! Fyfasen va hemskt! Men jag hoppas ju innerligt att det går kanonbra, så det inte känns helt fel,kanske vantrivs eller att man gör massa fel:O För det vill jag verkligen inte alltså. Fast vem vill det?! Vet hur hemskt det är när man inte trivs så bra på en arbetsplats. Jag får va glad för att jag inte ska vara på det stället jag varit tidigare på under somrarna...äldreboende! Visst kan det va kul ibland,men det blev för mycket tillslut för min del. Blev väl skrämd. Hände en grej där som klart gjorde mig rädd och det är så hemskt när jag tänker på det:(
Men denna gången ska jag inte jobba som undersköterska trots att man har det som utbildning utan nu ska jag städa och sen va i kök. Lite annorlunda,men va sjutton. Får försöka va glad för att man överhuvudtaget fick något:-P
Men jag är ju så orolig och nervös! Över inget!

Som nannis sjunger:
Man vill bli skrattad med men ingen vill bli skrattad åt.
Vi räds att kallas misslyckad,en tönt eller ett fån.
För ingen vill en looserstämpel i sin panna ha,för då står mobben där och vrålar HA HA HA!!!
Som många dom försöker va till lags som få.
Men jag lovar att nån kommer prata skit ändå!

Ska fråga syrran om vi kanske ska gå ut och gå en runda med! Så vidare inte regnet öser...
Vi som små;-D
Lillasyrran&lilla jag!!! =D

Jag har nu insett att jag tror allt att jag får skriva ner lite texter för dom är så otroligt vettiga och tänkvärda!!! Det kan man ju alltid om man inte har så mkt att göra. Mormor har varit en stund här nu på morgonen...hon skulle se på missarna bla.
Städdags nu!
Ha en underbar dag!!  Pussss!!!

Onda gaddar!

Hejsan hoppsan:D

Då är det lördag idag! Ska väl inte hitta på så mycket idag inte. Har rejält ont i mina tänder. Inatt råkade jag flytta käken..vrida till...dra till så det slog i framtänderna och jädrar va ont,så ömma. Låter kanske konstigt men så var det ungefär. Som tur är så är det nog bra om några dagar igen. Då har dom väl flyttat sig till så som det ska vara:S
Klockan är redan 13.43...känns denna dagen varit lång,den är ju inte slut än på ett tag men jag har inte gjort alls mycket. Bara hunnit bada,kollat i tidninger och mest gått runt och velat. Hade tänkt träna lite...hittade lite mag och rygg-övningar i en tidning men har lite huvudvärk så det får nog vänta. Vill gärna inte det ska bli värre precis. Hur kul är det att ha huvudvärk egentligen. Inte alls nä!!
Ska ha myskväll(fel ord) med mamma,syrran och brorsan. Pappa är på teater eller vad det nu var. Syrran skulle egentligen åkt på läger eller nåt? Ja ni hör,man har ingen koll;-) Haha! Så nu blir det vi fyra. Pizza tror jag det blir,åh det har jag inte ätit sedan operationen. Det konstiga är att innan då dom första 3 veckorna iallafall så hade man kunnat göra vad som helst för att få kunna proppa i sig vad som helst för mat. Nu..ja nu tänker man inte så mycket på det. Fast kanske har det med att göra hur hungrig man är och inte. Jag är väl inte så sugen på mat helt enkelt;-) Inte just nu iallafall! Hii!
Hade gärna ätit pizza,men nu har jag ju ont i tänderna. Det kan aldrig va precis som man vill,hmm!

Häpp,nu ska jag gå och få i min lite dricka,kan ha druckit för lite idag. Så kanske huvudvärken lättar och inte blir värre:P
Nu är det ett evinnerligt tjafsande här mellan min bror o syster. Ojoj!! Snart blir det nog bråk:O
Kraaamaaar!!!

Tandregleringen!

Nyss kommit hem från mormor som jag gick till efter det att jag kom med tåget från Borås. Hade tid halv nio,usch va jobbigt det va att ta sig upp idag. Josefin kom och väckte mig och sa Jenny kan du göra mitt hår nu? Men jösses då. Klockan va kvart i sex. Jag tänkte ju inte precis börja dagen med att stå å göra hennes hår. Måste göra mig först tänkte jag och äta. Så det gjorde jag och hann gjorde jag med. Konstigt nog:) Men va stressad man blir det sista. Alltid samma varje gång;-P
Är så trött nu så jag skulle kunna somna. Fick mat hos mormor med,pannkakor...alltid lika gott:) Nu måste jag på toa känner jag med rörmokaren är här och plockar ner våran gamla fula dusch här uppe som ingen använder. Min idé ska jag tillägga. Yes,nu ska här fixas och donas så småningom. Får mer plats på toaletten med,så det blir säkert kanon!!
Nä jag tror jag somnar,skulle jag lägga mig nu skulel jag nog det,så trött som jag är. Har absolut ingen lust till att göra något alls idag. Bara vila och ta det lugnt!

Dessutom har jag ont i mina tänder,nu är det eländet igång med;-) Jippie! Alltid säger man ju att allt är bra när någon "tandläkare" frågar. Nämen det har ju gått bra sen sist,det har det ju faktiskt!
Men nu ska jag ha gummidragen eller gummibanden som jag säger varje natt nu istället på båda sidor,det kommer ju gå bra iaf. Känns faktiskt tryggare. Härom natten kände visste jag inet hur jag skulle bita ihop,kan inte svara på om jag drömt det eller om det var på riktigt. Haa,jobbigt när det är så. Så har man dom i så lär det inte bli så i allafall. Toppen!!!
Hade ju skött mig sen sist med,haha...mm oerhört bra;-) För alla er som har tandställning så vet ni ju att längst in där själva rälsen börjar så sitter ju en "metall" runt själva tanden. Den åkte väck idag:D Jihoo va bra,bra och bra men ett framsteg.

Har sovot ett par timmar nu...så trött som jag var/är så är det inte så konstigt precis. Har ätit lite nu med...hur det gick kan man gissa sig till. Just det,inte så bra för jag har ONT i gaddarna. Ska äta tårta sen med och kolla på film. Har inte blivit av att vi kollat på det vi filmade i Turkiet när jag,Jossan och pappa va där i början av April. Så jag måste bara leta upp det sen med. Kan undra vart jag lagt banden tro?
Detta får bli allt från mig idag!
Tack&hej!

Sjung om Studenten!

Då var det Student idag då. Tyvärr inte för min del dock. Alla va så glada....vilken glädje:D Är det något jag gärna skulle velat så är det att få uppleva Studenten en enda gång till. Eller få tillbaks min lilla misse Stina. Hennes missar saknar henne så. Dom har ju sin nya mamma,men det är frågan om det verkligen räcker.
Nu har syrran köpt i en djuraffär någon slags välling som man ska koka å ge. Så jag matade så gott det gick...hjälp va hungriga dom är:O Alla klättrade i stort sett på mig. Man fick turas om å ge nappflaskan till dom,alla ville ju ha.
Slutade med att jag fått slänga ut alla missar från mitt rum och storstäda....

Ska upp så tidigt imorn igen så nu ska jag sova,först måste jag hänga upp tvätten bara...puh! :(
Tåget går tidigt,ska till tandis! :P
Hejsvejs!

Saknar mitt lilla charmtroll Stina!

Min lilla Stina♥
Saknaden är enom! Saknar henne nåt så fruktansvärt! Så orättvist att om det nu är så att hon blev påkörd av någon jävla idiot. Min lilla guldklimp,hon förtjänade inte detta. Jag är så jävla förbannad! Hur kan nåt sånt få ske? Folk kör som idioter här förbi. Visst är det så att man inte kan hjälpa om en katt plötsligt hoppar fram framför ens bil. Men hur fort kör personen i fråga då? VA?? Det kan man ju fråga sig. Där tåls det allt att tänka om!
Saknar dig så!

Det känns ändå bra att veta nu att hon inte lider! Stina fick somna in! Man vet inet hur bra hon hade kunnat klara sig sen och om det ens hade kunnat gå och rädda henne. Det hade redan blivit infekterat såret och benen syntes ju i det! Hade inget annat val kändes det som när vi var hos veterinären. Så det fanns ingen tvekan om saken.
Jag blev så chockad,följde ju med mamma och brorsan dit ifall att. Detta var inte vad jag hade räknat med:( INte att lilla Stina skulle behöva lämna oss. Han gav henne lugnande och hon försökte bita honom. Hon var en liten fighter Stina. Sen fick vi vara ensamma med henne i 10 minuter. Jag började ju störtlipa såklart:(
Sedan kom han och stack en spruta rätt i hjärtat så hon somnade in.........

Lilla Stina blev 1 år och 18 dagar!
Stina lämnade efter sig 4 små missar på 3 veckor och två dagar gamla.

Skulle önska jag kunde vakna upp ur denna mardröm,för det kan bara inte va sant detta:(

I miss you so bad!!!


Ett sista kort på våran Stina i buren!

Tårarna tar tydligen aldrig slut. Känsligt att skriva om detta! Men nu får jag försöka göra något annat en stund!

Var rädda om era nära&kära<3

Stoooor Kram!!!

Alltid lyckas man på något vis!

HEEEJ!!!

Nu har jag hjälpt brorsan och städa hans rum! Bättre att göra det mesta så det blir rätt gjort,så nu är alla dammråttor borta..så gott som iallafall;-) Hee! Det blir ju tyvärr lätt så att om det är dammigt i ett rum sprids det och flyger ut:/
Skulle önska han kunde stänga av musiken med...har snart fått nog av Robbie Williams! Det är Robbie,Robbie,Robbie varenda eviga dag och då är det inte så konstigt om jag snart inte orkar höra mer om honom. Uttjatande är det faktiskt! Fast bra är han ju men snart har det gått till överdrift!!!
Är det inte Robbie Williams så är det Lasse Stefanz!!! Någon måtta får det allt va:D


Igår var jag på vikariemötet som jag inte direkt såg fram emot att gå på. Men man är ju så illa tvungen. Grannen skjutsade dit mig och jag gick ur bilen ställde mig där och kollade mig omkring. Där fick jag stå mittemelland bland några hus som ett fån:O Vart fasen ska jag ta vägen??? Man får ju panik!
Som tur var fick jag syn på en som verkade jobba där och det gjorde hon ju också,sen kom det en till som skulle på mötet:) Fick sätta oss i en konferenslokal och sen kom det bara mer o mer,men vi var inte så många.
Brandinformation och allt möjligt! Alltid lyckas jag göra bort mig på något vis. Vad ska man göra då? Hur mycket jag än lyssnar och försöker koncentrera mig så har jag svårt för att informationen ska fastna i skallen:( Ååå!! Irriterande!!! Det är väl kanske att man är så nervös så man inte kan ta in sig allt! Sen klart hade jag väl annat att tänka på!
Men pinsamt är det då sen när personen i säg som höll i informationen frågar då! HA,VAD GÖR MAN DÅ OM LARMET BÖRJAR GÅ? Så kollar han på mig!
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH!! Jag skulle önska jag kunde trollat bort mig i den sekunden! Hjälp mig snälla!
Vetefasen vad jag svarade! =( Usch,fyy! Tur det är över!
Nu är det ännu en dag imorgon också som måste fixa sig! Vet inte hur det ska gå med det,snälla Jossan skärp dig nu å följ med! En halvtimme sen kan du väl förfasen bli!!!
Inte kul att bli sviken och det vill jag inte bli,så hon kan fan följa med! Nä nu är jag irriterad,hade planerat så bra och så händer grejer som nu gör att hon kanske inte följer med:( Ska till Varberg kanske jag ska berätta.
Efter detta mötet var slut så hämtade dom mig och vi åkte direkt till Marbäck mot Ulricihamn för syrran skulle spela match där. Satt där änna in i sista sekunden och väntade på att två som vi känner som skulle komma och kolla. Dom kom tillslut och det var så trevligt så;-P Haa!

Nähää,nu måste jag och brorsan ut och leta efter kattmamman som inet varit här på säkert två dagar. Missarna är SÅÅÅÅ hungriga och den mamman brukar aldrig vara borta länge så jag är så rädd den hänt något:( Snyft:(

Stoooor kram från mig♥

Ska på möte!

Har nyss badat,satt i linser och snart ska jag sminka mig med...sen fixa håret. Nu börjar jag undra hur fasen jag ska hinna. Men det gör jag nog. Äta måste jag också hinna och packa väskan!
Ska vara hos grannen tjugo i två för hon ska köra mig dit:) Måste gå tidigare från mötet för direkt efter det ska jag vi åka till vart det nu var?! Så jag måste ju tänka på att ha med mig grejer tills ikväll sånt som bra kläder.
Jag som är så velig&vimsig när det blir så stressat:S

Hoppas ni får en bra dag! Min har jag ingen blekaste om. Önskar detta mötet var över så en sten kan falla från mitt hjärta!! ;-)
Puss&Kram!!!

Sol&bad vid havet!

Tjoodiloo:)
Varit och solat och badat i Espevik idag! =D Yes va braa!! Betydligt härligare än att va hemma. Man kan ju knappt va ute ju i denna värmen. Gillar ju värme klart och sol dessutom,men det är ju så varmt så man svettas ju bara här hemma.
Så vid havet är det så mycket bättre!!!

Ska snart iväg till min kompis familj.så jag ska väl göra mig klar. Kommer alltid på en massa att göra just precis innan vi ska åka iväg. Vimsig som man är.

Fick nyss reda på av mamma att hon jobbat på fredag nästa vecka,så jag får ta tåget in till Borås(Tandläkaren) och det känns ju mindre bra nu ju:( Fan va besviken jag blev nu då:( Ååå!!
Visstgår det bra,men det är inte så roligt precis att åka tid själv och behöva va där i flera timmar. Vad ska jag ta mig till nu då! Har annat å tänka på än att behöva ha bekymmer för det. Som mötet på måndag exempelvis som jag inte heller vill gå på. Ska ju med på syrrans match,så jag får be om å gå tidigare och det känns också mindre bra.
   
Häpp,måste kila nu!!! Stooor kramis!

Solig dag vid sjön på klippan!

Torsdagen den 5 Juni är det idag! Denna veckan har gått så fort,fast den är ju visseligen inte slut än. Men dessa dagar som gått har gått fort. Det är redan fredag imorn. Jag som har gått runt idag och fått för mig att det var fredag. Fattar inte det? Vad jag fått det ifrån:S
Ikväll var jag och brorsan ute,spelade lite fotboll och sen plockade mat till ninen osv. Så sa jag det att Kan undra om det går nåt kul på tv ikväll då? Hmm,fredag? Nää det är nog inget kanske.
Så är det ju bara torsdag. Bra eller mindre bra vet jag inte.
Vill inte det ska bli måndag. Så länge det inte blir måndag är jag nöjd som det är. Men måndag! NEJNEJNEJ!!! Ska på något möte då som jag inte vill gå på. Är ju så illa tvungen,fast tvungen ska jag väl inte såga att man är för det är ingen som tvingar mig. Jag bestämmer själv. Det skulle ju kännas väldigt dumt om jag inte går dit!
Det är på det nya jobbet jag ska vara på i sommar nämligen,så för mitt eget bästa ska jag givetvis gå:D Det är inte min grej bara. Sitta där och inte känna en enda:( Är ju så orolig&nervös i onödan.
Kommer jag hitta,tänk om jag går fel eller om det är något hemskt:O Faan!!
Fast det finns ju värre saker och värre har man varit med om och konstigt nog klarat av. Så detta ska väl gå bra. HOPPAS JAG DÅ INNERLIGT!!!

Har varit vid sjön idag med brorsan och badat vid klippan! Härligthärligt!!!    SOOOL    :D

6 veckor
har redan gått sedan man opererades. Den tiden har ju bara svichat förbi! Känns inte ens som det varit. Att det verkligen skett. Tänka sig:) Jösses! Har alltid vetat men aldrig vetat när det skulle bli,så man tror inte det är sant på nåt vis.
Fast med dessa gummidrag i munnen blir man dessvärre påmind. Känseln som inte kommit tillbaka och även detta mystiska i käken. Annars så går det finfint! Man har inte så mkt att säga till om precis eller snarare göra något åt. Hee!

Jaha,får väl ta och skriva lite som hänt denna veckan då. Bara det att det står rätt still i mitt huvud just nu. Om man inte ens håller koll på dagarna så kan man knappast begära att jag ska komma ihåg vad jag gjorde i måndags. Nä tisdags menar jag. Jo,men jaa,det är ju bara torsdag...i
TISDAGS så skulle ju vänner på studentbal...just det:) Så jag fixade deras hår på två som var hos mig. Inte så hemskt bra på det kan jag inte påstå,men kul är det tycker jag allt =D Hår&smink!!! Kläder&smycken kanske jag med kan lägga till ;-P haha!
Så fina så alla tre!!!
Sen på kvällen åkte jag med Linda hem och stannade där tills onsdagen. Så i Onsdags var vi i Borås,skulle träffa en som gick i våran klass där.
Hjälp vad problematiskt det blev där ett tag,men det löste sig som tur var. Nu tänker jag inte så mycket på det,eller gör du det Linda?(om du läser detta tro?)
Riktigt roliga dagar har det varit!
Ah,nu har jag glömt att skriva den mest spännande grejen. Jo nämligen det att brevet som jag väntade på kom i Tisdags. Mina journaler som vi ringde och frågade om att få kopior på :D Tänk så glad man kan bli av ett sånt brev:O Slet nästan upp det!!!
Äntligen så har man fått lite mer klarheter,men jag ska tala om att jag fattade väl knappt hälften av vad det står. Synd det inte blev på svenska;-) Hahah!!! Det där läkarspråket el hibreiska fattar jag inte ett skit om. Massa nummer hit och dit....12,38,52....
Fast intresserad som man är har jag suttit vid datan idag och försökt få förklarat vissa ord. Herregud va många ord jag undrar över,ett helt papper nästan! Vetefasen om man blivit klokare. Fast jag har lärt mig vissa grejer tro det eller ej.
Men jag hade velat haft reda på mer just under sjukhusviselsen. När man vaknade och om morfinet man fick...mm.. lite mer detaljerat liksom!!

Ojsan,nu sticker det konstigt i min underläpp,känns som om känseln kommer tillbaka. Vem vet? Eller inte kanske? Skulle ju va kul om den gjorde det!! Inte för det är så stort problem,förutom om man dricker något och inte vet om det rinner ner på hakan;) Hiih
äken hoppar till ibland..eller njah,det rycker till liksom och det är inte trevligt. Som om att det inte är så stabilt. Fasen va hemskt det va i början:(

Måste nana nu för jag är så trötter! Har alla mina missar på mitt rum så jag får väl se om det blir nån sömn inatt!
Haft ont i min navelpiercing dessutom. Den som varit så bra ju:( Är lite orolig för det... : /
Nixpix! Nattinatti sötisar:D
//Jenny

Tandis idag!

Nu borde man vara glad och det tänker jag försöka vara! Försöka går ju alltid;-)
Vet inte varför men tänk vad små grejer kan göra en glad:D Tack o lov!!! Gäller att man också försöker fukusera på det som just är bra och inte det där andra trista runtomkring.

Besök hos tandis idag och det va kul!

Jesus va varmt det har varit idag! Ikvall åkte jag med mamma och syrran för hon skulle på fotbollsträning och där satt man i bilen och svetten rann:S Gott att få bada när man kom hem!

Får återkomma imorn när mer tid finns;P
Blev lite rörigt detta:S
Kraaaamis♥

Havet dag två!

Hej!
Har varit vid havet idag igen och solat&badat! Riktigt kallt var det idag,blåste rätt mycket. Kallt i vattnet alltså!! Usch,hade verkligen ingen lust att gå i vattnet idag, inte första gången. Man fick tvinga sigsjälv,i ville jag ju så något annat fanns ju inte att tänka på:P
Nu har jag kollat på fotboll på tvn! Ja,man har ju blivit lite mer fotbollsintresserad på sista tiden. Får väl skylla på syrran. Nu har jag fått mig en riktg favvo i landslaget med;-P HAaha!!! Brås väl på morsan;) Hee!
Niix,snurrig som man är så ska jag ändå ut och spela fotboll. Hjälp,fotboll!! Ja jag ska ut å spela med gänget här!

Tjingeling!!! 

RSS 2.0