Navelpiercing :O

Morsning;-)
Har varit ganska mycket dessa dagar. Elelr mycket har det väl egentligen inte varit men gjort lite grejer. I förrgår var jag och motionssimmade,har allt lite träningsvärk, vilket är bra för då vet man ju att man gjort nåt bra!
Var också hos en kompis efter det fram till kvällen...alltid lika roligt:)
       Igår var jag i Varberg tidigt på morgonen. Senare på kvällen var det dags för att åka och göra min navelpiercing. Jösses va nervös jag var,men jag blir alltid så nervös vad det än är nästan så nu ska väl försöka berätta lite om det. Åkte dit med mamma och syrran,fick vänta en liten stund och sen var det dags. Läste igenom ett papper och sen mättes det ut var man skulle sätta själva piercingen. Låg nästan helt skräckslagen,haha;) Näädå inte så illa var det väl inte precis,men jag va ju nervös somsagt. Jag och syrran(hon tog för ca två veckor sedan) hade redan konstaterat hemma att min navel inte var såpass bra som hennes,fanns inte mycket att "nypa" i i min navel. Tänkte ju då att det kommer på grund av det göra betydligt ondare än vad det gjorde på henne. Men man är ju olika med såklart,det är ju självklart. Men när jag väl låg där efter att det mätts ut,ska ju huden klämmas ihop med en såkallad tång av nåt slag:O Det var då vi märkte att det inte gick så bra,fanns inte mycket att nypa i:( Fick göra om flera gånger och ont gjorde det ju såklart eftersom det klämde,huden klämdes ju ihop. Sa det att det kanske inte går på mig...?!
 Det gjorde ju ont och ju fler gånger på nya försök blev det ju bara värre och mer ömt. Jag tänkte att nä nu fasen skiter jag i det,skit samma. Men då helt plötsligt satt tången bra och rakt...tillräckligt med skinn med:P
Jag som tänkte att jag kanske skulle sluppit;-) HAAA!  Men jag ville ju absolut!
Å fasen tänkte jag nu svimmar jag väl;) Låg där och skulle andas och ta ljupa andetag,ta ett ljupt andetag och då sköt det:O :O :O  Det jag fick ur mig va AJ SOM FAAAAN!!!   Det skulle jag ju aldrig göra om det är ju en sak som är klar:P Ojojoj alltså!  Ja ont gjorde det faktiskt för dom som undrar!! Ska ju inte ljuga och säga att det inte kändes för det gjorde det verkligen. Men det var ju säkert för min navel inte var så bra. Hade redan innan konstaterat att det skulle göra ont på mig. Alltid rätt!   ; - )
Men nu är det gjort och bra blev det:) 
En bild från imorses!


Lite som hänt ;-)

Tjolahopp!
Jaha,då ska vi väl se om det blir så mycket skrivande för min del nu. Desvärre lär jag väl inte hinna skriva så mycket kanske. Ska snart äta lite....
Får väl först och främst berätta lite om vad jag gjorde igår. Jo,jag va på kalas hos en kompis som fyller 20 snart. Innan det så var jag med mamma och min syster,syrran var och tog hål i naveln:P Ooo:O Jag vill med,vill men vet inte om jag verkligen vill,vågar snarare?! Är ju snyggt:)
Kom ju hem sent igår och somnade väl efter ett nångång och imorses kom syrran och väkte mig tidigt...åtta..å sa; Jenny vi går ut å går nu! Va,tänkte jag. Visserligen är jag absolut för att va ute å gå,men inte när jag fortfarande va såå trött. Brukar ju va jag annars som bönar om att någon ska följa med mig;-)
Efter det så kunde jag bara inte somna om så jag tog helt enkelt på mig sen va det bara att bege sig ut. Riktigt rask takt gick vi i så det är ju bra,Powerwalk. Sista biten va det tungt minsann,bränslet tog slut på mig och trodde inte jag skulle orka,men det gäller ju då att INTE ge upp. MAN SKA ALDRIG GE UPP,lättare sagt än gjort kan man tänka, men man får absolut inte glömma det:) Hem kom jag och efter det så åt vi frukost:P
Kl,14 åkte vi till ett ställe med en kompis till mig. Åt våfflor och träffade folk,fanns lotter man kunde köpa o vinna olika grejer. Tyvärr vann inte jag&syrran. Tyvärr,faan snarare!! Attans skit!!! Vissa grejer ville jag bara så gärna ha:/ Men så kan det va,har man ingen tur i spel så har man inte. Hee!
Åkte sedan med henne hem och var där lite...men nu är vi hemma igen.

Ett gammaltkort på mig å syrran:P

Lägger in lite kort jag har på Cd-skivor som blev lagda där innan datorn skulle ominstalleras. Så det ska jag sitta med ett tag har jag tänkt,så nu får jag se till att det blir gjort med.

Melodifestivalen ikväll=D Yes! Kan ju gå hursomhelst faktiskt,se bara från förra året:( ÅÅÅ,det va ju bedrövligt fel då på andra chansen eftersom den JAG ville skulle vinna hela inet gick vidare:(
Suzzie Tapper är väldigt bra!! Kanonfin låt:) Pussss och Kraaaam på er!!!

RSS 2.0