Begravning

Hejhej! Hoppas eran dag varit bra : ) Själv så tycker jag det varit väldigt mycket idag. Man känner sig inte så glad precis när man ska på begravning. Nedstämd och med en massa funderingar om mycket. När man sitter där i kyrkan och musiken från orgeln börjar spela blir jag tårögd. Känslig som man är,men det va en melodi där det bara inte gick hålla tårarna borta. Vet inte riktigt vad det är,men när man sitter där så..går inte förklara. Man tänker så mycket,jag tänker rmycket. Minnen från alla som man en gång tagit farväl av och några man saknar så mycket. Hur allt hade varit om "den" hade levt,hade det varit annorlunda då,hur hade jag varit. Tänker på farmor och farfar när dom levde. Morfar och alla som betytt mycket för en och som funnits i ens liv. Sen en dag så finns personen inte mer...i livet. Helt borta och man inser att nej jag får aldrig mer träffa honom//henne. Det är något som är väldigt svårt att förstå. Tycker jag.
Samtidigt när man sitter där i kyrkan känner man sig också lugn och trygg. Nåt speciellt som är svårt att beskriva. På något vis så ordnar sig nog det mesta trots allt,kanske ? ;)

Man tänker nog för lite på att alla dessa bra och positiva grejer som händer och borde faktiskt uppskatta att det faktiskt blivit det. Mycket spelar faktiskt stor roll om hur man lägger upp det hela. Framförallt viljan!
Vill jag göra något som jag tycker om så gör jag det,oavsett hur mycket man har att göra.


Tänk på det!!!

Nytt recept : )

Hej du :)
Jag har haft en bakdag idag blandannat. Provade att exprimentera lite i ett av mitt redan hemliga recept ;-) Eftersom det är hemligt så kan jag ju inte avslöja för mycket, så det är ingen idé att ens börja skriva om vad och hur jag gjort. Hee!
Bakade också "Morfars favoriter" som jag kallar dom och även "knäckkakor"
Hade ju tänkt bakat bullar också men klockan rusade iväg alldeles för fort. Sen skulle här ju lagas mat helt plötsligt.

Får skriva mer imorgon. Lär blir en dag med mycket imorn med. Ska bla på Begravning som är mindre upplyftande! Mer om det imorn. Nu ska jag sova,så godnatt med er : )Vänd åtta!!!

Hejsan! Haft det trevligt idag : ) Hinner inte skriva så mycket nu. Men idag har jag och mamma varit hos mormor! Fikade där och spelade kort. Det är något vi brukar göra när vi är ihop. Mamma är alltid svårt att vinna över. Hon är väl skicklig helt enkelt ;-) Jag lyckade ändå vinna en del omgångar konstigt nog. Haa. Hejja mig :)
Ska se " Halv åtta hos mig" Dom är ju lite lustiga vissa av dom,roligt att se på tycker jag. Kul att laga mat ju...mmm, mat :)

TJINGELING!!!24 November!

Den 24 kommer väl alltid att vara ett speciellt datum för mig känns det som. Sju månader sedan operationen idag. HELT SJUKT säger jag.
Förstår inte alltid,men vissa stunder väller det bara fram massa känslor om den tiden och jag blir helt knasig : ( Allt gick så fort. Jag minns allt som om det var igår,samtidigt som det känns som det aldrig hänt. Att jag bara drömt allting,allt är i en enda stor röra. Huller om buller. Vipps så är det bra,ema stunden är det mesta bara ett enda stort frågetecken ?
Snart borde jag väl få brev till den Bettfysiologen : / Hurra :S Näeeh,inte riktigt nää! Jag vet inte!!

Det är också exakt en månad kvar till JULAFTON : ) Går nog fort tills dess,inte för fort bara. Tiden får ju inte bara rusa iväg utan att man inte hunnit göra det man ska. Men ja,hur ska man hinna. Ork finns inte riktigt heller för min del just nu. Jo egentligen har jag massor jag skulle kunna göra,men det kan inte fullföljas helt. Andra saker måste göras innan tyvärr. Alltid är det nåt!!!

Puss♥Kram
Att glädja någon gör en glad!

Hallåhallå på er!
Söndag idag och man har väl inte gjort så mycket. Inte mer än vanligt. Mormor kom hit en stund,sen fikade vi. Annars har jag haft fullt upp med mina kort här. Ska skicka efter och hade lagt in en massa. Emellanåt har Josefin suttit här så det dröjde ju ett antal timmar.
Nu när jag äntligen fick sitta här igen och skulel lägga in resten funkade det ju inte. VA?? Ja det hängde sig allt. Men det står fortfarande att jag lagt in 82 foton. Vet ju inte om dom försvinner nu när jag lägger in nya. Det återstår ju att se. Men det är ju typiskt för det tog ju sån tid och jag har lagt ner mycket tid på det med.
Kort från Studenten&Balen och även lite från Bulgarien. Nu har jag fått Jossan till att kolla igenom kort från Konfirmationen så nu får det vara klart. Orkar inte hålla på med dom mer.
Jag har tusen grejer att göra. Det tar ju sån tid och kan ju inet beställa hur mycket som helst. Eller jo..nä jag ska kolla om jag kan få färdigt nån mer mapp ;-)
                  Skrivit till Celicia vi har fixat biljett till henne med till Julshowen. Kul att hon blev så glad : ) En vecka kvar nu ju! Det börjar lida mot jul nu ju. Snart är det ju redan December.
                  Någon dag framöver ska jag ha en bakdag :) Brukar ha det ibland,fast det va ett tag sen nu, så det är ju på tiden ;-) Finns en hel del jag måste pyssla med. Bara jag inet får brev att jag ska till den där BETTFYSIOLOGEN snart bara. Inte denna veckan. Jag hinner inte tyvärr ;-) haha!

Japp.nix nu ska jag fortsätta med mitt! Hejsvejs och trevlig kväll <3

Långpromenad i kylan!

Hej! Denna dagen har bara försvunnit och blivit till ingenting känns det som. Nu bör jag nog äta snart för jag börjar bli väldigt otålig. Då är det dags.
Men jag har iallafall varit ute på en härlig promenad i kylan. Gick min runda jag brukar gå när känner för det. Så jag var väl ute en timma ungefär. Åh det ligger ju lite snö på vägen och solen sken,åh så härligt!
Käkkirurgen!

Tjoolahoppsan! Ännu en dag som har nåt med tandläkare att göra. Ja detta kan man ju verkligen kalla en konstig dag. Hade ju inte räknat med att behöva sätta min fot på Käkkirurgin där på Sjukhuset något mer efter operationen då den sista dagen jag var där och därmed fick reda på att nästa gång syns vi om ett år. Hoppsan,ett år ju väldigt länge tyckte jag då. Lite sorgligt minns jag att jag tyckte.
Nu har det ju snart gått 7 Månader. Hoppsan hejsan! Tiden går ju iallafall. Åh,jag skulle önska jag kunde spola fram till den tiden då allt känns så bra så man bara vill leva livet och vara lycklig. Glädjas åt saker och ting.
Fast det löser väl sig. Det mesta gör ju det som väl är. Sen känns ju vissa saker helt hopplöst. Ska inte gå in på det.

Åter till Käkkirurgin; Jag kom lite sent,somnade i bilen dit så jag måste verkligen va trött. Jag har inte ens vaknat av att mobilen ringt. Ställde den på halv sex. Vaknade av att någon pratade här hemma och då var klockan sex. Vi skulle åka senast kvart i sju. Tar ju en timma till Borås från oss då. Så här blev det körigt.
Regnet det bara öste ner ju hela vägen dit. Å så trist det är med regn,fast det kan va rätt härligt att sitta i en bil då. Men det va jädrar va klockan gick. Den blev bara mer och mer och längre kom vi inte. Kändes som att varenda gång jag råkade somna till och vaknade igen hade vi inet alls kommit långt. Tala om att stressa...

Väl framme in genom dörren och in genom dörren för att sen gå direkt till kassan och anmäla mig. Gick genom gången,hon som brukar vara med stod där och väntade. Rum nr 6! Nejmensnällanån,jag va så stressad OCH nervös. Fick sätta mig och sen gick hon och hämtade (kirurgen/tandläkaren) Ja! Jo visst,det va ju kul ;) Jo men det va det! Va ju så längesen man va där. Är nåt inte riktigt bra med en så vill man ju veta vad som är fel,inte sant?
Och örat va det ju inte nu! Utan sa att vi ska ta kontakt med pecialisterna. Jah,nu va vi här.
Han undersökte mig och mmm,och vad det var minns jag inet riktigt. Sån är jag ;-) Haaa! Kul va,att va så glömsk! Skulle vilja minnas allt i detalj. Men nä,minnet i sådanna situationer är väl inet världsbäst direkt! Mätte gapförmågan,frågade om känseln,annars då och jitan och ditan.
Han skulle skriva remiss till en BETTFYSIOLOG. Ja en sån har jag ju läst om som tur är,det vet jag ju precis. Det hör man ju på namnet! Jaha trevligt,vad ska jag göra hos han då? :D Va??

Funderade jag över?! Hmmmmm?

Du ska få träna upp käkleden el muskelaturen eller vad det nu var. Stretcha,jogga! Ja inte va ute och jogga utan käken då. Haha! Nej va fan gjorde jag här. Ja jag är sammanbiten tydligen,stel,spänd. Stressad! Allt sitter ihop ju. Nacken,huvudvärk och hela köret. Det va något med disken i käkleden där.
Så jag ska få komma till den här Bettfysiologen då någon dag. KUL!! SKITKUL,verkligen! Oj så positiv jag är. Nää just det,låter det som jag vill? Nej just det! Åh,så jobbigt. Jag vet ju inte vad det är som ska hända där. Jag skämmer väl ut mig. Lät på han som om det va typ nån form av träningar som ska göras med käken.
Åh så fick jag ett papper med med övningar. Bra att vi kom dit så det blir bra tills nästa gång. Hmaahmoohohoooow : (
Nä det blir väl bra då!!! Jag ska va positiv!

Skriver mer om detta en annan gång! Pussss :)


VILD!!!

Jag och Linda var på Nannes show på Rondo i Göteborg i lördags-15 November! Den va HUR BRA SOM HELST! Och det visste jag ju med för den delen att den skulle va. Och det håller jag fast vid! :D
Finns ingen så bra :) Man måste se den för att förstå,ja gilla henne skadar ju inte! Då kan det ju inte bli annat än bra. Men jag kan ju säga så mycket om att ser man den inte missar man verkligen något.

Vi hade bokat matplats så vi fick bord nr.20! WOW:) Mitt turnummer! Maten skulle ju med förbokas och ja det va spännande och se vad det var man hade beställt egentligen ; )
Det va faktiskt riktigt gott. Särskilt efterrätten satt ju inte fel!!!

 
                                             

En väldigt LYCKAD KVÄLL! Å jag får skriva mer om det sen :)

Neeeeeeeeej,vilken morgon!

Morrn!
Vart hos tandhygienisten. Inte lätt när man knappt kan gapa,det går trögt om man säger så och hon såg ju att gapförmågan inte är som den ska. Hon sa inte att jag hade några synliga tandtroll iallafall;-) Hihi:) Men jaja,det va la säkert fritt från det då?! Koch,förvånandsvärt. Det är ju faktiskt inte lika lätt med tandställning.
Jag sa som det va direkt jag kom dit att jag har ONT,och att jag haft problem med öra,blivit värre och tillslut så ont(lördags då) att där går gränsen. Varit på jouren. Nej örat va fint. Det är KÄKLEDEN! Va fasiken ska JAG tro. Vadå jag ska inte va den ju som ska veta. Men läkaren sa ju till oss kontakta specialisterna. Det tyckte dom på tandvården med.
Så denna morgonen har mest bestått av nervositet så jag knappt kunnat äta. Fått äta gröt!! Pratat med dom på käkkirurgin,fick tid idag men va tvungen att ringa och ändra igen för jag sa det är lite dumt. Så nu har jag fått tid imorgon! Hjuuuuh,lättnad! Men fan va nervös jag är nu,jag tror jag flippar ur.
Bäst att kolla upp ju. Ja hon sa ju när hon ringde mig att vi vill gärna titta på dig:) Hooo,tackar och bockar ;-)

Nu ska jag....inte göra så mycket. Tjing!!!

En gång,aldrig mer!

Tjing! Va ju hos läkaren igår. Hade verkligen bråttom hem för man skulle ju göra sig iordning och sen iväg till Göteborg. Stressigt.
Hur som helst så satt man ju där i väntrummet och väntade på sin tur. När det väl var min tur och hon hade kollat i örat och halsen sa hon att det såg fint ut. Jag som trodde att jag hade öroninflammation eller nåt liknande,för så ont som jag hade :( Jag som sa på dagen att den smärtan jag hade då runt 4 halv fem på morgonen och det va som värst var ungefär samma smärt som efter det att jag hade opererat käken. Och det,nä det va verkligen INGET kul. Fan!
Svullet och så ömt att man inte ens kunnat dra i öronsnibben. Inte ens legat på det örat. Så ja vad tror man egentligen.
Men hon läkaren säger då att,det ser fint ut i örat. :O Vaaaa??! Kan inte va möjligt,kommer inte på fråga. Jag blev helt paff och satt där som ett fån.
Vi pratade sen om min käkoperation. Å jaa...örat är det ju inget fel på så sluta med den salvan på en gång. (jag fick en pencillinsalva på vårdcentralen för det va nåt fel i örat för ett tag sen) Då säger hon att DET ÄR JU KÄKLEDEN SOM DU HAR ONT I . Kanske inflammation. Ja jag vet ju inte. Hon sa att vi skulle kontakta specialisterna. Neeej tänkte jag! Det vill jag inte,men samtidigt måste man ju det. Så här kan det inte va. Tack och adjö för mig! Hon kunde inte göra nånting iallafall.
Jag kan knappt tugga eller gapa så mycket : ( Inte kul och det vet dom som varit med om det. Skithus.

Sen fick man stressa,göra sig iordning och sen åkte vi....
Det berättar jag mer om imorgon om kvällen på Rondo i Göteborg :)

Har tid hos tandvården imorn klockan 07.10,jag trodde jag svimma,så tidigt. Jaja. Fick väl gå. Jag ska bannemej fråga dom vad dom tror. Om tandläkaren kommer och tittar till mig.

Sov så jättegott och dröm sött <3


Läkaren!

Hej! Hemsk morgon...har fått tid tll läkaren nu om två timmar ca. Ska hinna göra mig irodning och så för ikväll ska vi iväg :) Ååå,men förhoppningsvis får jag verkligen veta vad det är för fel med mitt öra. Sååå ont :( Feber och världens värk runt 4 på morgonen. Var mycket folk på jouren så det fanns inga tider nu på direkten. Fasen! Kunde fått imorn istället. a att ja vi tar det då,men sen ändrade jag mig och bestämde för att ta det idag. Lika bra.

Kram!

Så var det med det..

Hallo! Kom hem för en stund sedan,varit och hämtat mina stövlar som va inlämnade hos skomakarn,så nu är dom omklackade och fina för att åter igen användas och slitas ut. Nackdelen med klack ;)
Är så deppig nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nej blääk. Det hände en tråkig grej när vi var iväg,det tänker jag inte skriva om heller och inte heller berätta om. Sen har jag så jäklans ont i magen. Ska nog bara låta allt va som det är,försöka bli glad. Hade velat ut och springa,men inte kul själv ju. Ska väl hämta tvätten och lägga in nytt sen träna lite på rummet. Kanske;) Bada ska jag med göra. Spännande att se hur håret blir sen,nu är det ju plattat och så. Jag har ju inte rakt hår precis.
Jag tror nog ändå att det blir en tablett först,så magen blir bättre. Fast bättre och bättre blir det inte alla gånger :(

Hej med er!

Nu har jag ny frilla :)

Tjaa! Kom nyss hem,varit hos frissan. Snacka om att man inte känner igen mig. Jag har ny frilla kan man säga. Så hade jag inte riktigt tänkt mig,alltså kunnat föreställa att det skulel bli i slutändan. Men ju mer jag kollar på det ju mer gillar jag det.
Ja dom känne rinte igen mig rikitigt här och ovant är det;-) Hihi!
Nu ska jag äta,sen blir det tv! Imorn ska jag upp och jobba.

Kram och var rädd om dig <3

Efter Tandis!

Efteråt kollade jag och mamma lite i affärer. Va ute efter något som jag kan ha på mig på lördag. Typ klänning av nåt slag. Hittade en röd,tyckte den va lite lång för mig. Vill ha lite kortare tack;) Men nää,kollade i en annan affär,sen visste jag inte vad jag skulle köpa. Så det blev ingenting. Får kolla en annan dag nu innan lördag. Torsdag kanske.
Rött läppglans och nagellack blev mitt enda inköp. En ring med förresten.
Åh,jag hade hittade så många fina örhängen! Jag vill haaaa!! Såna stora snygga som jag gillar. Fast dom ena kostade ju 200 så ja,det va ju inte bara att köpa. Dom andra låg ungefär på samma nivå. Jag har ju en hel del dessutom,men dom här. Oj va fina!! Vet inte hur jag ska göra. Lättare att kolla på örhängen efter jag köpt kläderna ju.

Kramisar!!!!

Min önskan slog in :D

Heeeeej :D

Måndag och ny vecka. Jag är så lycklig! Varit på tandregleringen idag och det gick alldeles strålande! Kunde inte gått bättre. Låg där i stolen rätt länge men det var det värt. Dom stoppade i muddar där uppe för att det skulle hållas torrt och en sån grej som gör det torrt som läggs under tungan på sidan och den skavde som fan. Kunde inte göra så mycket än att stå ut. Ja det är jag van vid som tur är ;) Min mjölktand som jag har som det från början va tal om inplantat på är nu påbyggd istället. Det är jättefint...hmm? Jo,men det är det. Jo,jag ska va nöjd faktiskt.
Tandställningen är nu väck där uppe och min tand har dom byggt på. Gjort tänderna fina,slipat,borrat och allt vad dom nu gjorde. Jag är så glad :) Överlycklig! Så jävla glad!
Sen så är det ju alltid något som kan bättras på,men det skiter då jag i nu :) Jag är så glad! Men ovant är det ju klart,känner knappt igen mig ;P
Hoppas dom känner igen dom nu :) Ja precis! Haa ;) Jag ville ju inte säga någonting till någon om detta eftersom jag dels inte va helt säker. Ville va realistisk,så därför sa jag inget heller. Och för det andra så ville jag det skulle bli en överraskning. Man vill ju gärna andra ska bli glada för ens själv skull. Mamma som va med mig blev förvånad. Den enda som jag hade sagt det till,att nästa gång kanske dom tar bort den, var syrran. Hon tyckte det va jätteovant att se mig utan tandställning. Jag känner knappt igen mig. Det är en sån befrielse.
Kanske saknar jag den lite. Nääää,va säger jag! Det gör jag ju inte alls...väl??! NEJ! ;) Skönt att slippa ha så jäkla ont varenda gång man varit där..mer eller mindre, värre ibland med.

Haft tandställningen i överkäken i 2 år och två månader ca
.                      Wooohoo ;)

Avslutar detta med en nytagen bild på lyckliga mig :D


  Friiiiii : ) Hihi ; )Min högsta önskan just nu!

Jag har en stor önskan just nu! Hej förresten! ;) Joo,det är att det jag önskar verkligen sker. Åh,jag skulle bli så glad! Upp till bevis imorn....spännande va.

Ja,förkyldningen är som den är. Värst på mornarna klart,på dagen lite si och så och kvällen sådär. Men det går ju över,snart hoppas jag :) Nu ska jag ju upp tidigt imorn,ska till tandregleringen och jag hoppas det går TOPPEN : ) Har lite grejer jag ska kolla på sen,mamma ska med mig :) 
Haft en sån dag idag då jag mest sovit och höll mig mest på rummet. Inte på humör och näää usch. Vad för man?!

Ikväll var jag,brorsan och mamma hos mormor. Spelade Bingolotto med henne,hon sitter ju där ensam : (  Trevligt och kul :)

Hörs imorgon,skriver väl lite mer då troligtvis :) Godnatt & Sovgott <3Prosit!

Morsning! Sovit så förbaskat dåligt inatt. Vänt mig om flera gånger vaknat om och om igen. Vaknade en gång av att det kändes som det kröp nånting på mig. Tände lampan med en gång men kunde inte se nånting. Säker på att det va en spindel?! Det skulle inte förvåna mig. Fy fan! Spindlar...usch.
Går ju ann om det bara handlar om små skitar,men stora äckliga håriga spindlar gillar jag inte. Storre än en femtioöring,där går gränsen.
Så imorses kunde jag inte somna om,var så förkyld,helt konstig i näsan och halsen den irriterar och skaver. Klockan va 06.50. Va gör man,jo jag gick upp och la mig vid Tv.n. Skönare att ligga där faktiskt och rätt gott att bara lyssna på när dom pratar på nåt programm. Slumrade till nån gång. Nu är det ju inte så trevligt att prata om snor,men det är ju inte löst om man säger så utan gul/grönt. Man blir så hängig ju av att va förkyld.Men näpp,jag ska blir frisk snart. Bara dettta går över fort. Ska vila mycket,det är ju bäst att vila så länge man inet känner sig bra och inte göra nåt man inte orkar. Det blir det aldrig bättre av,det har jag då lärt mig.
Bara detta inte är långvarigt utan går kvickt över,ska till tandregleringen på Måndag. Jag bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE va kry då. MÅSTE!!!
               Igår hade jag ont i käken,vet inte vad som hände men det är ont. Känns inte rätt. Ont när jag tuggar och gapar,då menar jag inte gapa mycket. Det ska jag ju helst inte göra. Men det handlar inte om mycket.

Ska koka nyponsoppa till mig nu och senare blir det nog nybakade frallor : ) Än så länge känner jag smak,så det är ju gott.

                                                                                                         *KRAMAR*
Sjuk eller?

Hallå!
Fy va här är kallt! Jag fryser så och har ont i halsen. Trodde det skulle gå över när jag som först kände av det i förrgår kväll/natt,men inte då. Det är ju typiskt,men bättre att det kommit nu än att det kanske kunde kommit nästa vecka. Då är det lite mer om man säger så. MÅSTE va frisk till måndag! Helst om två dagar. Det hade varit förfärligt. Så ska det bryta ut nu så bryt ut för fasen. Bättre då att man blir "sjuk" på riktigt än att det ska hålla på varje dag och man ska känna sig dålig och det aldrig går över. Så vill jag inte ha det :(
Kunde inte sova på morgonen,vaknade 8 ungefär och kände hur det irriterade i halsen och så ligger man där i sängen och nästan plågas,vrider och vänder på sig utan att somna om. Jag somnade om till slut och då va klockan lite väl mycket tyckte jag när jag sen vaknade igen. Men är man sjuk så är man,då gör det ju inget om man ligger lite längre.
Det är bara det att grannen som flyttat hit för inte så längesen skulle åka tillbaka till skåne idag och ska va borta två dagar,så jag har lovat att mata katterna och särskilt den ena katten som är sjuk: ( Åh,det är ju typiskt,alltid är det nåt. Jobbigt ju att behöva ge sig ut och gå dit. Uschuschusch! Har så ont i kroppen med,orkar inte va uppe och gå. Det är ju skit. Jag som va så taggad i förrgår och tänkte nu dessa dagar ska jag va ute och jogga och gå promenader på dagarna. Ja det blev ju mycket med det.
Det är ju kyligt bara här inne. Prosit!! Oj jag nös! Hur kallt är det inte ute då?! :O  Brrrrh! Jaja,om ändå mamma kunde höra av sig så jag kunde ta ett snack med henne.

Om jag också orkar så ska jag fortsätta med mitt Marockoalbum för det är jag klar med,just med att ha klistrat in alla bilder och så. Så nu ska jag bara skriva lite om bilderna.
Oj,nu kom ju mamma hem : ) Hon sa hon skulle gå till grannen,det va hyggligt! Då ska jag nog ta ett bad istället :) Sen har jag massa kort från Turkiet från i April då jag va där jag med ska börja göra ett album om. Pust :)

♥Ha det fint ♥ Kramar ♥


Repetionsdags!

Nu tänkte jag berätta lite om den 26 Oktober då mamma,pappa,Jossan,jag och Linda åkte till Bingolotto för att kolla:) Haha:)
Jag och Josefin!

Mörkt på kvällen var det ju och när vi väl var i Göteborg så var den vägen som har endast kan dit avstängd. Typiskt ju! Så vad gör man?! Stannade vid nån mack. Klockan gick och gick. Vi skulle vara på plats kvart i sex tror jag det var. Hade några få minuter på oss att hinna.Totalt kört...
Ur bilen,vi får ta taxi! Ibland får man då va inpulsiv. Så vi hann nog precis dit i tid om inte det va nån minut över.

Linda,jag och Josefin i bilen!

Sen fick man goa frallor och sånt gott...kaffe tex:) Hann ju knappt äta upp innan dom började ropa upp folk! Snabba ryck.
Vi fick jättebra platser. Satt på den bästa läktaren och andra raden så det va ju perfekt:)
Celicia och hennes mamma var också där så dom träffade vi  : )

Tänkte väl när man satt där att det här blir bra,skönt att sitta här och bara slappna av och lyssna.
Men nu ska jag försöka sammanfatta detta....
Lotta kom fram och gick där lite fram och tillbaka...ja Lotta Engberg då alltså. Sen pratade en och förklarade det här med när vi ska applådera och jubla och sånt. Så det skulle vi träna på lie grann. Sen så sa hon såhär:
Det är såhär idag att denna läktaren som ni sitter på(där vi satt) kommer vara med i bild(TV)mer idag än den andra läktaren. Näämen nej,vad nu då tänker man ju :O
Det är nämligen så att vi har en överraskning för Nanne ikväll. Ja Nanne skulle ju vara med och just därför vi var där! Vaaa tänkte jag ännu mer. Jag började bli mer och mer nervös fast glad :) Dom skulle berätta mer om det sen...

Nanne samlar ju på troll och häxor och i somras på Liseberg så fick nanne en stor Nalleebjörn av Lotta. Så dom har liskom busat med varann och hämnats el vad man ska säga ;)
Lotta skulle då sitta där framme med Nanne och så fick vi reda på då att hon skulle säga till Nanne att; nu har jag hört att du har börjat samla på KANINER! Då sa dom till oss att DÅ ska ni gå fram i ett långt led och ge varsinn kanin till Nanne och krama&pussa henne. Vad ni vill...
Då trodde jag jag svimma,det va ju inet vad jag hade räknat med precis. Jaja,bara man inte syns så. Men oj va man kände sig speciell och så är det ju Nanne med. Va glad man blev :D :D :D... :D :D :D......å sååå himla nervös. Detta skulle va i den 3-4 akten tror jag det var så det var ju inet i början precis. Så där fick man sitta och va spänd.
Hah,det roliga var att så säger dom då att nu ska vi repetera detta för att se. Så om ni i dom tre första raderna ska öva på att gå fram. Lotta satt där framme då så jah,där fick man gå fram och pappa var ju framför mig,resten efter. Pappa och dom där innan tog i hand,men jag jag kramade iaf Lotta. Haha,man vet ju inte vad man ska göra ;)
Så nu var det bara och vänta på att programmet skulle börja.Det började ju inte så bra ;) Vi var med i bild flera gånger och usch va man känner sig dum när kameran är mitt franför facet på en.
Flera gånger,man kan ju inte hålla sig för skratt knappt ju!


Den här bilden är ju bara för rolig!


Cecilia Wennersten sjöng "Det vackraste" för Nanne som just Nanne skrivit :) Så vackert!


Här har vi då oss! Pappa har precis gått förbi Nanne och lämnat sin kanin! Jag vid Nanne...lägger den försiktigt där. Linda näst på tur i följd av syrran(Josefin),mamma och Celicia : )


Efter pausen så skulel den första raden fortsätta gå fran just för att det skulle se ut som att det hade hållit på under hela pausen.


Stackarn sitter där ;) Haa,det va kul!

Ja det va verkligen en upplevelse. Hade ju inet räknat med att nåt sånt här skulle kunna hända. Att va med i Tv liksom. Är ju inte varje dag man är det precis. Så kul att det va Nanne med ju,annars hade det ju inte varit densamma! 

Efterråt så pratade vi lite med henne. Tog kort på Jossan och henne :)

/ Jenny

Tunisienresan!

                                                               *¨ ♥  RESAN TILL TUNISIEN!!! ¨*
                                                                           5-19 Oktober-08


I bilen på väg till Landvetter var man trött. Flyget gick kl 6 på morgonen. Hade inte sovit någonting på natten. Hade ju inte gått och lagt mig heller för den delen;) Somnade till många gången på vägen dit.


Här har vi oss,redo att snart ge sig iväg...


Regnet det bara vräkte ner i Göteborg. Nu ska vi snart gå på flyget :)

    Jag äter frukost :)


Papper som man skulle fylla i...åååh :S


Krångligt!!


Nu är vi påväg att landa i Monastir i Tunisien :D

                                                  
                                                            HOTELL FOURATI I HAMMAMET!!!

Nu är vi framme på vårat hotell i hammamet efter en och en halv timmas busstur ungefär. Skönt att äntligen va framme och kunna slappna av. Härligt :)


Här trodde vi att vi skulle få bo. Tyvärr var det fel rum och vi fick bära iväg med våra resväskor till ett annat rum. Jag blev såå besviken.
Tennisplanen ser vi också här. Det va kul att spela tennis :)Josefin vid havet första dagen. Det va verkligen jättefint....och varmt:)

                                                           
Utanför vårat hotellrum...från markterassen. Här fick man hålla utkik på mornarna om det va soligt väder eller inte. Så härligt att vakna av att solen sken :)


Vägen till vårat rum...

                                                                          
                                                                 Räddningen i värmen för vissa ;)Sån här tänkte vi "flyga" med,men vi hann inte med det tyvärr.

                                                                           
                                                                         Stranden vid hotellet :D  


Gick på en liten promenad för att se hur det såg ut lite längre bort på stranden. Väldigt fint var det iallafall!!!


Fantastiskt! Så härligt att man bara ville sitta kvar här :)


 ♥       ♥    ♥    ♥       
  Donuts,rätt gott faktiskt!           Vid havet på en "resturang"
Satt vid datan ibland och skrev med mamma :) Städerskan! Jag!
Lite konstigt för toan var i ett litetlitet rum,mendans badkaret och tvättstället var i rummet brevid:S

På kvällarna när vi åt på resturangen så var det alltid efterrätter. Ibland olika bakelser. Inate alltid man åt det,med tog alltid honungsmeloner. Mmm det va smaskens:)

Granatäpple... 
Denna lilla katten var så söt. Den la sig i mitt knä sen och somnade :) Men vi skulle ju gå så vi fick ju lägga henne på stolen sen. Stackars missar..

TENNIS :) Roligt att prova på iallafall när det ändå fanns! Molnigt var det ju den dagen,men ändå så äckligt varmt :S
                                         
                                                   

            *♥*♥*♥*
Poolen! Vattengympa har dom här. Alltid detta tjat om att man skulle vara med,men vadå...man vill ju ligga och sola när det är fint väder.
Gjorde undantag en gång och var med på Vattenpoolo (hur man nu stavar det) Först ville jag inte,men Jossan ville och jag hade ju tjatat flera gånger innan,så jag tänkte jag får väl vara med då. Hmm,jag hur det gick är väl den stora frågan. Jag tvekade men då kom "den typen" som alltid gick runt och tjatade och när han såg att Jossan försökte få med mig så tog han mig i armen och drog med mig. Oh please, come on!
Det värsta var bara det att det var bara killar. Såg inte skymten av en enda tjej som ville va med. Dom försökte få med flera för vi var inte så många....kom väl nån mer.
Men det allra allra värsta var att eftersom vi var dom enda tjejerna så var vi ju tvungna att va i varsitt lag :O Neeej tänkte jag,jag vill inte. Så där fick jag va med mitt lag som bestod av mig plus ca 4 killar och Jossan så och precis samma där.
Där hoppade man runt i vattnet och fick slänga sig efter en boll och försöka göra mål. Hade bara en svensk i mitt lag,vad resten bestod av vetesjutton? Hela jossans lag var iallafall helt svenskt! Det va ju inte lite vi spelade länge :/
Mitt lag vann iallafall...och jag gjorde ju ett och annat mål. HAHA! Men det va kul faktiskt ;-)Vid havet låg vi för det mesta,iallafall i början på dagen,sen låg vi vid poolen. Men det var lite väl varmt vid poolen och man fick slänga i sig i poolen för att inte bli för svettig. En dag när jag och Jossan låg vid stranden,klockan hade hunnit bli ganska mycket och vi skulle strax gå hem hade vi bestämt,men tyckte det var så härligt att ligga där. Tog fram solkrämen och skulle ta lite i ansiktet....
Var inte så mycket folk heller för klockan var ju rätt mycket somsagt,vilket kanske inte var så bra för helt plötsligt fick vi syn på två killar komma emot oss! I can help you säger han till mig och jag skyndar mig lägga ner solkrämen för jag fattade ju att det var det han ville hjälpa mig med. Noo säger jag! NoNo!!! Vadå,jag skulle ju bara ha lite,inte fasen ska jag ha smörjar mig mer eller:O Jag halvsatt ju och Jossan låg helt. Han den ena sätter sig vid Josefin och den andra vid mig.
Nejnejnej tänker jag. Nu känns det som i Marocko och jag fick en klump i magen. Nu vill jag gå hem. Dom börjar prata om massa och "min" hade solglasögon så jag såg ju inet hur hans ögon såg ut,jobbigt att prata med en sån. Kollade till på Jossans och man såg hur han kollade på henne. Va fasen ska vi ta oss till var det enda jag tänkte på. Hur ska vi kunna ta oss härifrån. Han låg med ena armen över mina ben så jag kunde ju inte röra mig. Flyttade sig närmre gjorde han ju med. Jag försökte prata så lite som möjligt,låtsas att man inet kan nån engelska överhuvudtaget så man inet vet nåt vad dom talar om medans man egentligen förstår det mesta;) Men nu va jag fast...han pratade om vi kunde gå på discotek ihop och om hur vacker man va. Hur fina ögon man hade. Men jag skiter la förfasen i det!!!! Visst är det roligt att höra,men inte där. Inte av nån man inte vill veta av. Jag är inte intresserad tänkte jag för mig själv...sorry. Vad ska man säga dessutom,man vill ju inte göra nån besviken heller. Dom frågade om vilken tid. No i don't think so. Not today! Så fick vi berätta om våran bror och att vi måste va med han. Han har ju Diabetes och där blev det med missförstånd,för då fattade dom det som att jag hade det. För han sa att hans mamma hade det och så frågade han hur stora doser jag tar. Då skrattade Jossan igen för jag sa till henne att nu undrar han hur mycket jag tar :O Ja jösses..
Haha,jag sa till Josefin att NU MÅSTE VI GÅ!! Vi kan inet sitta här,ställ dig upp och säg vi måste gå nu...
Jag sa att jag får fråga vad klockan är. SÅ det gjorde jag och när han läste upp det så råkade jag säga. OH shit! :O :O :O Ja,ni kanske fattar. Men det lät ju helt överdrivet ju! Och tydligen lät det väldigt roligt för Jossan gapskrattade och jag kunde inte heller hålla mig. Åh så fel det blev,men man måste ju inprovisera i sådanna situationer.
Sen när vi skulle gå drog Jossans kille med henne och han stod vid mig och sa att han gillade mig och att vi bara kan gå till nåt cafe eller så. Och så pussade han mig på kinderna...åååå :(
Efterråt var man helt förstörd,jag hatar när det blir så. Då berättade Josefin för mig och sa; Jenny vet du :( Han pussade mig. Mig med sa jag! PÅ MUNNEN! VAAAAAAAAAAAAAA skrek jag:O Jag menar vad är detta för nåt??

Sen va jag skräckslagen över att vistas på stranden. Fick ju syn på han att han gick runt och därde på en fruktkorg. Ja,han sålde frukt. Jenny nu kommer han skrek dom varenda gång han kom. Vet ni vad jag gjorde! Jo jag skyndade mig i vattnet för att bada. :( JAg ville inet veta av honom. Min semester va förstörd..;) Tyvärr kunde jag ju inte slingra ur mig varenda gång.
Han kom ju och frågade om jag hade saknat honom och att han gillar mig. Jaja OCH tänker jag. Jag tänker inte stanna kvar här i Tunisien om du tror det. Du får inte heller följa med mig hem till Sverige heller för den delen. Så jobbigt ju,vad ska man säga?! Hur kan man säga att man gillar någon bara sådär. Jag gillar inet han iallafall.fast det känner man ju väldigt fort för den delen med. Och jag känner ju inget för han iaf,SÅ DET SÅ ;)  : (

Men sen när hela gänget låg vid havet andra veckan då Linda&Billy hade kommit så var vi ju fem stycken. Då minsann kom han inte fram lika lätt inte. Förutom en gång,men då hittade vi på lite grejer. Thats her boyfriend. Då frågade "fruktkillen" om han va svartsjuk:O Vadå svartsjuk,det är la fan han som ska va isf. ÖööH!Jag och Johan! Oväder på G : (

Jossans "kille" kom bara fram en gång till,men vi sa att vi var tvungna att gå för vi skyndade oss att klä på oss för att gå;) Ja nöden har ingen lag :)

Hon hade mer utur med en annan "fruktkille" ja han va nog en riktig tjejtjusare minsann för han va ju på oss alla där. En gång låg Jossan själv på stranden och han hade matan henne med såna här kanderade jordnötter om ni vet? Så hade han frågat om han gillat henne så som han brukade fråga. Så hade han frågat henne om dom ville ha sex med han sa Jossan när vi kom upp. Jag menar vad är det för en jädra idiot!!! Herregud! Han va ju helt knasig i bollen. Wonderful sex tonight...

Haah,det va la för väl hon sa nej ;-)

 

På kvällen var man ute lite,ibland var inet brorsan med utan höll sig på rummet. Jossan och jag ville inte gärna gå så långt själva,kunde ju hända att nån kom fram då. Särskilt på discoteket ville vi inte va själva för då var det alltid nån som "flörtade" till ett. Usch...då stack vi med en gång. Eller så fanns det en risk att få komam upp på dansgolvet och det ville man inet riskera. Fick dansa nån tunisisk dans dom hade där och fyyy :S En gång...aldrig mer ;) Hiii!Jag vid havet på kvällen :)

På Discoteket var vi ibland på kvällarna. Bartenderna kom och frågade om man ville ha något. Vi bad om listan och jah,den första veckan var vi mest där för att kolla. Andra veckan när Linda och Billy kom kunde man ju ha det lite roligare:)
Denna kvällen var väldigt rolig. Som jag och Johan skrattade,haha! Där satt vi och hade det kul medans Josefin fick kämpa på med sina danskunskaper på dansgolvet med Alex som bjöd upp henne och ville hon skulle ställa upp i danstävlingen. Jag tyckte synd om henne,något jag aldrig hade ställt upp på. Jag hade det bra för jag höll ju i kameran OCH filmkameran så jag va ju upptagen. Oj vilken minnesvärd kväll:) SÅÅ KUL :D


                            
Här sitter först ett par från Norge. Sen har vi par nummer två: Alex och Josefin:) Par nr.3 var från Frankrike tror jag det var. Sista paret som redan är uppe på dansgolvet var också från Sverige ;P

      

Nu har en vecka gått och Linda&Billy kommer hit :)

Här sitter vi på Discoteket!

Andra veckan blev jag sjuk och orkade ju inte vara uppe så mycket. Inte äta. Mådde verkligen inget vidare:( Men som tur va hade jag Linda och Jossan som va så snälla när det var som värst ochjag inet visste vad jag skulle göra el stå ut. Låg med flera täcken och frös. Hade troligen hög feber för fasen va jag frös. Sån jävla huvudvärk som aldrig gick över. Hade ju inga tabletter. Sov bara då och det gör man ju inet mitt på dagen om man mår helt bra och är på semester och det är underbart väder:( Men dom letade upp några svenskar som dom fick tabeletter av och så köpte dom dricka och vattenmelon,va snällt.

Vi hade bestämt två utflykter som vi skulle på. Kameltur och även åka piratskepp på Medelhavet! Så kul när man mår så förbaskat bra med. Toppen!!! ;)
Mmm,jag hade min jävla huvudvärk och dessa magplågor. Äta gick ju inte så bra,hade ingen matlust och det lilla jag ätit sket jag ju ut. Så höll det på.
Men klarade kamelturen rätt bra förutom att mitt huvud dunkade vid ansträngning och man va ju inet direkt SÅ pigg som man kan va. Tog sååå fina och många kort från denna utflykten som verkligen va en minnesvärd dag och även massa på Båtturen vi åkte på. Tre dagar av dessa två veckor är TOTALT försvunna. Helt bort vilket jag inet kan fatta. DEt va ju dom viktigaste korten,så fina ju:( Jag va helt förkrossad när jag fick veta dom va borta. Vadå borta liksom?? Men tydligen kan kort bara försvinna från minneskortet för de är ju det som hänt. Snälla är det ingen som vet varför? Kan man inte få tag på dom ändå :D Jag måste ha dom:( Minneskortet va ju nytt dessutom. Jävla skit...

Så jag har ingenting att visa om de dagarna då tyvärr:( Inget överhuvudtaget just nu faktiskt. Skit!

Istället för huvudvärk så fick jag illamående och det är nåt jag hatar...att må illa. Trodde jag skulel spy ett X antal gånger :( Skulle ju på båtturen då och först fick vi åka taxi till hamnen typ. Där i satt jag och mådde illa.
Åka båt är la inte heller nån höjdare det,bara det kan man ju må illa av ju.

Kamelturen!

Sånt här skepp åkte vi:) Jättekul var det och man fick hoppa i från båten sen. Vatnet va såå härligt som det kan bli. Helt klart och man flöt ju nästan,det va så salt:) Åh helt underbart ju! Sen underhöll dom,dansade i sina sjörövarkläder. Det spelades tex Pirates of Caribien! (stavas la inte så men jag vet,skit samma)

Nu mina vänner har jag lite bilder att visa:) Fåt av fina Linda. Tusen Tack :) Kommer mer sen när jag hinner!

Denna kvällen var det TRANSVISTITSHOW!!!


 

Linda och jag!


Härligt att bara slänga sig i poolen!

                                                                         SISTA KVÄLLEN!!!

                                                                                                    DAGS ATT ÅKA HEM TILL SVERIGE :(

                                                  
                                                    Matsalen!  Sen en bild på rummet...en bit iaf:)


  Jag och Linda i bussen tidigt på morgonen mot flygplatsen.
                                                             


Här sitter jag i flyget! Det va väldans va glad jag ser ut ;-)
Maten vi fick! Sädär god,jag hade ju inet blivit bra i magen så det smakade ju inte direkt.
Juicen va god och inte tala om kaffet. Mmm,det smakade verkligen :)


Coola moln däruppe ;-)


Så fint!!!


Landat på Landvetter och härmed hemma i det kalla Sverige  :/

Ändå härligt att komma hem! Spännande att träffa resten av familjen igen. Visste ju om att dom väntat så på oss<3
RSS 2.0