FREDAG!!!

Hej! Jobbat idag,tänkte ju suttit här och gjort klart mitt utkast om Tunisien och även "bingon" men det får bli senare...imorn kanske;) Nu ska jag kolla på tv! Tjingeling!



Pust och suck...

Tjooo:)
Har väl rätt så mycket att skriva om egentligen. Just nu hinner jag bara inte,har precis tvättat håret och nu ska jag nog snart kolla på en film med syrran. Hon har ju lov nu:) Skönt för henne då;-)
Ikväll ska vi kolla på bio. Det blir nog Rally Brudar tror jag och vi blir fem stycken som ska kolla :) Blir väl kul. Kunde väl känts mycket bättre,men vad göt man. Man kan ju inet sitta och gräva ner sig heller. Ska jobba imorn och JAG VET att det är en anledning till varför jag är som jag är. Pust...
Uppskattar inte tiden man har,det är jobbigt när det är så. Får ändra på det :) Försöka går ju alltid.

Ska när jag får tid skriva om helgen...framförallt om i söndags då vi var på Bingolotto. Med på Bingolotto kanske man ska tillägga. Med i Tv alltså :O Inte vad jag hade räknat med precis...verkligen inte!!! Men det får bli på fredag möjligtvis. Jobbar nu tre dagar framöver så det kanske inte blir att jag sitter här då så mkt.
Ska ju också publicera mitt utkast om Tunisien när det väl blir klart,det tar sin tid det med. Åh! Jaja,det kommer nångång. Kanske fredag ;) Men nu ska jag ringa ett samtal och det va nyss 22 min väntetid,sen va det 21...å det går framåt tänkte jag. Pyttsan heller. Den ungefärliga väntetiden i minuter är 25 :O Va fasen!!!
Inte nog med igår,då var det ca 40! Där går gränsen!! Jag hinner väl inte sitta och vänta så länge i luren inte! Vad kostar det dessutom?? Inte den blekaste?!

Ha en underbar dag!!!



Grattis brorsan!

Hej! Blev väckt tidigt idag för vi skulle lämna paket till brorsan innan pappa åkte till jobbet lite efter kl.6. Han fyller 18 år idag:) Grattisgrattis:)
Han fick massa Dvd-filmer av mig blandannat,det är nåt han uppskattar. Annars är det inte så lätt att vet a vad man ska köpa.
Men nu ska jag börja göra iordning lite här hemma. Medans barnen va i Tunisien passade dom på att tapetsera om två rum och mm....trist nog så hamnade alla deras grejer på MITT rum. Fast det va precis så jag kom in till min säng som tur va;-) Haha!
Finns ju en del att greja med.
Gjorde smörgåstårtor igår och idag ska dom garneras. Gräddtårta bakade jag å mamma med:) Så ikväll blir det kalas! Funderar på om jag ska använda mina bruna linser jag beställde en gång?!

Pussiluss!!!

Hemma från Tunisien :(

Godmorgon!
Då är man tillbaks till det vanliga igen då. Inget kul. Nää,det känns faktiskt inte alls kul. Nu hade jag kunnat gjort vad som helst för att spola tillbaka tiden till...den 12 exempelvis. Då man satt där i den heta solen och värmen och väntade på att Linda&Billy skulle komma till Hotellet. Denna andra veckan gick så fort. Jag blev sjuk och det innebar ju att man fick ligga en del på rummet:( Attans :( Sån jäklans tur att Linda&Jossan fick tag på tabletter av två adra svenskar för annars vet jag inet hur detta hade blivit. Så det va ju otur. Kunde ju inte sola så mycket som man hade planerat och sen då fredagen och lördagen då jag hade blivit av med illamåendet iallafall så blev vädret mulet istället. Ja det är så typiskt:( Lite sol blev det på lördagen som tur var.
Nu snart ska jag försöka äta lite frukost för jag har inte varken kunnat få i mig eller haft matlust denna sista veckan. Kan ju säga så mycket som att jag har skitit ut det jämt:( :( :( Kräktes en gång med...bland det VÄRSTA JAG VET!
Känner mig ändå sugen på mat nu. Svensk mat. ÅH så gott:)

Jag kommer väl skriva mer senare nångång när jag är piggare och så:)  Tjingeling!

P.S - Jag vill vara brunare:( Det gör mig så arg...


Blackfisk!

Tjena!!! :)
Precis atit. Badat i vagorna idag och  deet  va harligt,synd nog sa har det varit molnigt idag. Men  anda sa varmt som tur ar. Har ocksa spelat tennis:) Har fatt skrivit lite kort idag med. Hittat en affar dar vi hittade mkt krimskramssaker och dar ska vi kolla nan dag sa man far kopt nat kul:)
Jossan va upe pa scenen igar pa danstavling med en  kille harifran...shit va kul:) Som jag skrattade! Tango,vals;rock n roll,salsa och magdans typ:) Dom kom tvaa av 4.

Imorn kommer Linda och  Billy! Langtar saaaa:)

Kraaamar i massor:)

Hello Sweetie!

Halloj!
Lite molnigt men varmt pa morgonen. Extrema vagor idag med,totalt livsfarligt alltsa. Ojojoj! Man  drogs ivag. Ssen blev deet fint. Vi spelade vattenpolo med killarna har ett gang och jaa jag va tvungen  helt enkelt for Jossan.
Sstrax ska vi ata....

Ha deet gott!!!!

Sol och bad i Tunisien!

Heeej!
Ssitter en stund vid datan har i  receptionen. Ssolar vid havet hela dagen och har ar saaa varmt och harligt. Har nog brant oss lite idag. Men nu ar tideen  snart ute sa deet blir inte sa mkt mer fran mig. Dom ar valdigt trevliga har ocksa maste jag saga.
Heeejsvejs!!!! Ha deet sa braaa!!!!

Snart är man på flyget till Tunisien!

Ska bada nu och sen vila den lilla stunden innan klockan väl är så mycket så jag skulle gått upp. Alltså klockan två. Vi ska åka klockan 3 härifrån så jaa det blir häktiskt.
Linda åkte alldeles precis hem. Hon har hjälpt mig färga håret. Oj så mörkt det blev:) Men hoppas det blir bra...svårt o se nu såhär mitt på natten/morgonen;-)

Så nu säger jag HEJDÅ och en stoooora kram från mig<3



Tandregleringen idag!

Gokväll på er!

Här har jag satt mig. Gjort ett litet avbrott från klädprovningen på mitt rum. Ligger kläder utspridda över hela golvet för jag måste lägga fram allt som jag kan tänka mig och för att se vad som behövs och inte missar måt;) Måste nog skriva ner allt som ska med och sen bocka av,har börjat lite smått. åh,det är jobbigt att packa tycker jag. Ändå tar man inet med allt man egentligen skulle vilja,men ändå blir väska full. Så lyckas det alltid blir för mig ;-) Så konstigt då...

Hursomhelst så har jag varit i Borås idag hos tandläkaren. Nu sa jag till om att det knakar. I käkleden tydligen och det försvinner väl med tiden. När käken va som den va innan och jag bet snett så är ju musklerna anpassade efter det. Nu när jag då opererades till ett helt nytt läge och käken är flyttad så finns ju inga muskler direkt och när man då ska börja bygga upp dom så är det ju inte vant vid det. Så det knakar ju då och knäpper. Ja det är verkligen obehagligt när det väl sker. Fyyy :(
Jag skulle visst inte gapa för mycket :o Oj det va oroväckande...
Men ååå jag blev så lycklig där! Det ska va en hemlis tills det väl är dags:) Woohoo va kul det ska bli. Annars va det nog bra! Ståltråd mellan framtänderna är ditsatt och tråden inte anda längst där bak på ena sidan. Har inte såå jätteont nu heller.
     
Nixpix,ska dra nu! Måste få ordning på kläderna och så ska här hängas upp tvätt med.
Puss&Kram till dig<3




Mamma Mia!

God morgon! Uppe med tuppen idag! Fast jag vaknade redan klockan 05.30 och hade så ont i magen så jag va tvungen att gå upp och ta tablett. Låg och pinades ett tag och kunde givievis inte somna om.
    Igår var jag,syrran och mamma tillsammans med Linda och hennes mamma och kollade på Bio. Mamma Mia såg vi och den va ju bra. Men musiken gör ju så mycket. Var på bio för några dar sen och då såg jag och Linda Arn och den va ju också väldigt bra,om inte bättre ;-) Så det va väldigt trevligt!
     Men nu måste jag göra mig iordning för idag...ja idag ska jag till tandläkaren. Det kom jag nästan på igår. Dagarna har bara rusat fram och självklart har jag ju vetat jag ska dit på fredag(idag) då,men när det väl då va torsdag (igår) så kunde jag inet fatta att det redan va det. Men nu sitter man ju här då och ska dit...usch va ska jag säga idag tro. Hoppas det sägs nåt kul bara.
Vet inte om jag säga precis som det är att det knakar i käken när jag tuggar vilket INTE alls är så kul precis. Eller om jag ska hålla klaffen och låtsas som att allt är som det ska. Bra helt enkelt. I Don't know?
Det bästa är ju att va ärlig,men det är så svårt nu för det kanske är helt normalt att det är så och inte så farligt. Man vill ju gärna tro att det blir bra,det är inte så farligt. Bara bita ihop som det alltid varit med denna hela tandprocessen :S Haha!
Så jag får väl se,det kommer väl naturligt annars....

Ska kolla på en del grejer sen med till resan på söndag. Shit jag åker ju snart :) Hoppas ni får en bra dag! Kraaaaam!



Vaccination tagen!

Hallojsan!

Då har jag varit på vårdcentralen. Först och främst just för att ta vaccinationen. Den hade kommit idag tack o lov :) Men dels också för mitt öra som jag eller nej mamma tyckte kan va bäst att kolla upp nu för det är ju inte många dar kvar nu! YES :-D Så det sa jag i receptionen till henne att mitt öra är inte bra än. Då sa hon till mig att det får vi kolla först då för är det så att du har inflammation eller infektion (vad det nu var) så får man inte ta detta vaccinet. Hör å häpna..
Så örat får vi kolla först sa hon då. Hon kollade och även en annan och det var nånting med trumhinnan. Jag har ju inte så bra minne just i sådana situationen. Hur som helst så skulle jag fortsätta med mina droppar.
    Sen var det dags att gå in i det rummet där jag skulle får min SPRUTA. Jag är ju inte rädd för sprutor som tur är. Men klart det är litelite skrämmande. Det ska jag inte neka,för spruta det är ju en spruta. När jag satt där så började hon lite smått ta fram själva paketen med vaccinet. Sen ringde det och hon tog telefonsamtalet för att vaccinet skulle bli lite varmare.
Därefter var det dags. Armen var redo,men kanske inte jag direkt. Jodå,men när hon hade tagit bort själva det som sitter på nålen så såg man ju NÅLEN. Oj vilken nål! Jag blev allt lite...hmmm, skräckslagen. Nä så illa var det inte. Det kändes ingenting trots att jag i samma stund som hon stack i nålen försökte känna efter. Det ska man ju inte,men det gjorde jag. Det kunde visst svida mer med denna andra dosen. Men nej,jag kände inget.
Nu är jag lite stel och litelite ömt. HAHA! Fick skrattsjuka innan nästan för man känner sig helt konstig i armen. Thii:) Känns det bra att det är fixat och klart :) En mindre grej att tänka på.

Ska städa på en del ställen här hemma nu för senare idag så ska vi åka till Gekås-Ullared och där ska handlas en del inför resan:) Så nu får jag fortsätta med mitt.

Ha en fortsatt trevlig dag <3
  ¨*KRAAAM*¨







RSS 2.0