Filmer :)

Hade en liten filmkväll med brorsan,syrran och hennes kille :) Innan det blev det en liten promenad:) 
Såg först en film som det var väldigt längesen jag såg: "Livet är en schlager". Tycker den är väldigt härlig den filmen. Sen blev det andra toner och blev "Boogeyman". Den va spännande och läskig! Tur man somna gott iallafall ;-)


Var på bio i Onsdags med och såg Johan Falk-Gruppen för särskilda insatser :)

Nionde Augusti!

Hej hopp! Söndag igen! Söndagar är inte så roliga precis. Beror väl på om det är nåt speciellt man gör klart,men dom känns nästan alltid jämt som söndagar gör ;-)
Bäddade ner mig och kollade på en film. Blev "I Walk To Remember" och det är en väldigt bra film tycker jag. Hade glömt av hur sorglig den är. Tårarna rann,torkade,började rinna igen,snyftade....nä det gick inte sluta gråta. Blödig som man är!

Ser inte fram emot morgondagen. Måndag! Nejnejnej.

Ha nu en fortsatt bra Söndag!
K R A M

Tänker..

Jag förstår inte vad felet är ?

Sista eller sista!?

Det fina vädret har kommit tillbaka och härligt är väl det. Men idag har det vart vaaarmt att jobba må jag säga. Skulle gå hem med och tar väl 20 minuter ca och som jag svettades! Kopiöst varmt. Va ju varm redan som jag va. Sen satt jag ute lite och vilade.
Vart min sista dag idag på jobbet :( Blödig som man är fick jag tårar i ögonen. Har trivts väldigt bra och aldrig riktigt haft dendär känslan att NÄÄÄ FYYY FAN JAG VILL INTE DIT IMORN och inte heller vaknat med ångest på morgonen för att man ska upp. Inte på det sättet iallafall. Så det är jag tacksam över. Sen vissa dagar är det ju bara inte kul. I början är ju det mesta jobbigt också och såklart är det väl inte världens roligaste att jobba precis. Komma till ett nytt ställe då ALLT är nytt. Men fyfan för att va på ett ställe och vantrivas. Aldrig alltså. Då hoppar man hellre av och det har jag också gjort med. Ja det är chanser man får ta. Bära eller brista helt enkelt. Enligt mig kan det hellre kvitta.
Är ändå glad att det känns på det här sättet,dvs BRA istället för att YES,ÄNTLIGEN min sista dag. Det är ju mkt värre om det är på det negativa viset.
Sa hejdå till vissa boende och sånt är ju alltid trist. Man har ju trots allt varit där och pratat mkt med vissa :) Så detta var allt för mig.

Fredag imorgon och jag ska inte göra nåt för fem öre. Jo jag har lite att pyssla med. Å framförallt så tänker jag *pressa* i solen om det inte är alldeles för varmt vill säga, för då är det ju mest en plåga.

Tjingeling från mig :)

Gränna den 26 Juli!!

En liten tripp till Gränna blir det idag med syrran,mamma,pappa och Celicia! 

Åkte runt 11 på förmiddagen,blir ju alltid sådär stressigt på morgonen oavsett om det mesta är planerat för mig tycker jag. Konstigt ;-) Hade en kaka i ugnen med och den råkade bli lite bränd,men det är detsamma. God för det :) Som tur va! Och nu var det inte för att jag glömde av det,utan för jag höjde värmen.

Stannade och fikade!


Köpte polkagrisar :)


Jag,syrran och Celicia hade planerat att gå på Allsång där,så det gjorde vi :) Det började kl.19 och satte oss där edan vid kl.15. Satt redan några där i kön innan oss,så det var ju lika bra. Regnade gjorde det ibland,frös gjorde jag och huvudvärken kom smygandes. Men det va bara att stå ut. Sen kom en kvinna och frågade om vi var Johan Palm-fans?! Nääää sa vi,nejnej! Vi är här för Nanne sa vi ju då :) Åh,Nanne Grönvall! Så det tyckte hon var lite kul att det inte givetvis var Johan Palm vi va där för som hon verkade tro. 
Hon var alltså från radio och undrade om hon fick banda det? Vi skulle presentera oss. Vart vi kom ifrån. Hur länge vi hade varit där. Berätta vad det är som är så bra med just Nanne. Favoritlåten osv...jag blev så förskräckt det första då när hon dök upp,så det märkte hon ju av och sa nån kommentar om att se inte så förskräckt ut...ungefär!
Dom som satt före oss var ju där för Johan Palm. Dom som mer va där va CC&Lee och Inger Nordström! 

Hade ju pallar som vi satt på och satt där långt fram vid scenen och jaa allt började och det sändes över radion. Kändes ju sådär. Så man skulle ju sjunga högt. Ja det gjorde jag bannemej ;-) Hejåhå va det gick!!! ;-D Det va riktigt kul! 
Sommar,sommar och sol, Havet och vinden och doft av kaprifol. Sommar,sommar och sol. En himmel så blå som viol!
Programledaren började med sin första allsång ut i publiken och självklart rusade han på mig och Josefin. Ja vi båda fick sjunga. "Rosa på Bal" Tänk att få dansa med Andersson,lilla jag,lilla jag.... Passade ju bra med tanke på att man heter Andersson! Detta var alltså Nannes Allsång eftersom hon uppträdde precis innan. Och det såg ut som att hon tänkte gå fram till oss,så det va ju synd att han flög på en. 

När det va "Leende guld bruna ögon"
och vi skulle sjunga den flög han på mig :O Jag fattar inte! Men jag sjöng väl bra kanske. Haha,nä jag vet inte,men sjöng med i sången det gjorde jag. Det va ju så typiskt bara för den stora mikrofonen skymtade allsångstexten så jag såg ju fan inget...haha! 

Efterråt så stod vi framför alla som ville ha autografer och Nanne hade ju sett oss:) Jossan tog kort på Nanne när man såg lite bättre. För vi tänkte vi skulle vänta lite tills fler hade gått. Då rätt som det var så vinkade Nanne till på oss och sa att vi skulle komma till henne och ställa oss där brevid henne.


Haha,jag ser då inte pigg ut,men bjuder på det ändå ;-)

Där stod vi med henne och pratade. Länge!

Väl hemma runt halv ett så fick man gå och lägga sig så fort som möjligt för upp och jobba skulle man ju.

Grattis Pappa!

Idag blir det fest för pappa som fyller jämt :) Fint väder idag med ju så det känns ju toppen. Blev lite sent igår och uppe tidigt. Men nu ska man ut på en promenad : )

Ha en fortsatt bra Söndag!

RSS 2.0