En sväng till Skåne!

God morgon på er!
Gick upp vid åtta,va en trött dag igår och jag va inte precis pigg när jag gick upp idag,somnade vid tv:n och nu snart ska jag äta frukost. Ska försöka få med mamma på en promenad med innan vi ska åka till Borås tänkte jag.

Igår klockan kvart över sju åkte jag,mamma och min bror med våran granne till Skåne. Var först i Kristianstad, Vinslöv och så besökte vi Hässleholm. Gick där i Kristianstad på torget och kollade lite. Vi hade lite olika ärenden så det blev ju att man åkte från affär till affär. Många timmars bilfärd så man blev ju rätt slö.

Hemma sen på kvällen och då tränade man lite styrka sen skulle syrran(trots lite halsont)på fotbollsträning,så då åkte vi med. Hälsade på Linda en snabbis. Fortsatte med lite situps sen kl.22 när man va hemma för det hann man ju ej med och sen va det dags att sova efter en händelserik dag ;-S .......


Sitter inte här!

Hejhej!
Tänkte jag får skriva lite då och bland annat berätta att datamusen inte fungerar så det går inte sitta här och göra vissa grejer. Har iallafall lyckats ta mig in här för att försöka skriva lite. Åh,det krävs vekligen tålamod. Pust :(
Den är verkligen stendöd och nu lyser den inte ens. Måste ju försöka köpa en ny snart. Man känner sig helt handikappad av att inte kunna trycka och flytta hursomhelst. Hopplöst.

Jobbat nu igår med och på kvällen så tränade jag och mamma.känner rmig riktigt nöjd som fick henne att göra lite övningar med vikter och lite annat. Lite träningsvärk har jag i armarna men det är ju bara bra ;-) Men idag känner jag mig lite sådär,känner mig konstig i halsen :/ Fast förhoppningsvis så är det inget mer med det. Fast syrran hon kom hem igår från skolan med väldigt ont i halsen så neeh jag hoppas ju inte det blir nåt av det. Hade ju halsfluss innan jul,att få så ont i halsen igen är ju inget man vill. Syrran fylle rju förövrigt år nästa vecka och nu är det så mycket småsaker man ska göra. (Fan,nu tänkte jag flytta med musen nu)
Ska till tandläkaren med nästa vecka ju,nej,hoppsansa. Det va då ja. Min blåsa är inet bättre heller. Fyfasen,kan knappt äta ju. Vilket elände det är.

Men detta får bli allt från mig för tillfället,skriver väl nåt enstaka ikväll...kanske? Ska ut på långpromenad och se en del program på tv:n som är bra så det får vi väl se hur det blir med det. Haaa!

Pusshej!

Gå över nå´n gång då!

Hej! Vaknade med huvudvärk idag igen! Kände hur det spände i käken på mig. Kan jag ha legat och pressat tänder tro? Det går inte över och gör ont när man trycker på huvudet. Kan inte bita ihop för då gör det ont som fan. Så har jag en blåsa på tungan med. Nä nu är jag irriterad och så förbaskat trött på detta! Rejält irriterad,vet inte vad jag ska göra. Hade lite grejer jag skulle pyssla med idag men det finns inte tillräckligt med ork. Tyvärr. Orkar inte heller bara ligga still. Näe,det vill jag inte heller.
Igår var det förresten nio månader sedan operationen. Haa,ja hjälp :O Tider går och går...

Var på Ikea igår med nästan hela familjen,så hela dagen gick ju bort igår i stort sett. På kvällen så var grannen här och så hade vi lagat mat. Jag gjorde en god sallad och sen va det ju Körslaget :) Synd att Magnus fick lämna..

Har förövrigt idag gjort ljusa slingor på syrran och så ville hon att jag även skulle klippa henne. Ytterst lite fick jag bara klippa bort lite i topparna,så det syns ju nästan inte....att man klippt bort lite ;-) hah! 
På tal om hår så behöver jag verkligen klippa mig. Det är slitet och risigt vissa dagar och just nu är jag bara så trött på mitt hår. Luggen ska jag nog låta växa (skönt att kunna sätat upp till sommaren) och för att det ska kunna hitta växa och bli längre till sommaren så måste man ju börja nu. Lika bra då,annars är det ju bara att klippa sig sen igen om man känner för det:) Inte lätt alltid.

Hade velat ut och gå en runda,om nu syrran vill det så tror jag nog jag ska försöka ge mig ut och få frisk luft. Vill ju gärna inte det ska bli värre,men värt ett försök. Tröttar ju ut en med. Får väl göra käkkympa sen med och bada ska jag också.
Nää jag är trött på allt som har med käke å käke å käke att göra nu!!! Alltid är det nåt :( Vill bara gråta..önskar man kunde prata med nån nu!


Pusss o kraaam!

13:20!

Tänk om man hade kunnat stänga av hjärnan för åtminstone en liten liten stund. Då skulle jag va nöjd. Slippa grubbla över allt elände bara för en dag eller två.
Massvis som man vill göra men inte kan,vägar eller rädsla över för vad andra ska tycka och tänka. Egentligen ska man ju skita fullständigt i det. Men tyvärr finns det ju folk som inte kan respektera att man har ett eget liv och gör ju precis som man vill med det. Eller hur?!
Sen finns det även sådana som bara ska lägga sig i. Och det, ja det är bland det värsta jag vet. Inte att man på det sättet säger något för att man bryr sig om någon och därmed uttrycker sig, utan säger något som istället sårar en för att dom själva måste få sagt det och pluppar ut det. Det gillar jag INTE!!!
Kan ju handla om allt möjligt. Som tillexempel varför man gör och inte gör si eller så. Då får man ju en känsla om att hur man då än gör så gör man ju fel. Hur kul är det att känna så.

Ibland blir man bara för trött på vissa!!! Trött på allt....

Livet är bara den ena jävla saken efter den andra!!!
Det är en bra mening dedär tycker jag ;-)

 


 

Hade iallfall en riktigt rolig dag igår när Linda kom hit. Kollade på film och det är ju alltid kul :-D Tack Linda <3

Du är min sol om dagen
du är min måne om natten
du lyser upp min tillvaro
du är min hjälpande hand
och du är så strålande go´!

 

 

 


Den 20 Januari och Tisdag!

Hejsan hopp! Tisdag och det händer då inte mycket just nu. Jag sitter här och kollar på lite olika grejer. Men det va hemskt va klockan rusade iväg. Den va ju nyss 11.
Vet inte om det är något jag inet tål,för magen är inte som den ska. ett elände när man inet vet va orsaken/felet är. Jaja.
Ska u toch springa lite sen ta ett bad. Senare idag ska jag och pappa åka iväg med våran video och se om den överhuvutaget fungerar. Försökte få igång den nere för vi har ju köpt en ny stor sånt platt TV. Jag har många videoband som jag behöver kolla igenom och även lägga över sånt som är filmat med videokameran ochd et går ju inte när man ingen video har som går att använda. /Jenny

 


Ta inte livet alltför allvarligt - du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande.

 



Det fixade sig :-D

Efter denna nervösa dagen med massa grejer att hålla reda på så känns järnan väl använd idag. Varit och jobbat i köket idag som vikarie för kocken! Jösses hur fasen ska detta gå tänkte jag,men det gick bättre än jag trodde :) I allafall ju mer tiden gått. Tiden gick fort också!
Va ju själv där i köket och man gick ju och plockade med disken och så skulle det ju passas vissa grejer inför kaffet och inför kvällsmaten.
Har lite huvudvärk så snart ska jag gå och bara vila och hoppas på min onda mage :( Har så förfärligt ont. Visste inte hur jag skulle stå ut på morgonen lite innan klokan åtta när jag vaknade. Har aldrig varit med om att jag haft sååå ont förut. Det här går inte längre,jag får ringa efter ambulans så jag får slut på denna skiten.

Nä nu ringde det visst! Kraaam! /Jenny



Jag drömde rätt...

Ibland får man räkna med sådana här grejer som tyvärr kan hända. Min favorit som för mig var överlägset bäst och särskilt ikväll åkte ur Körslaget. Vill helst inte tro det är sant. Jag fattar inte varför helt enkelt. Denna gången var hon helt klart bäst,näst bäst var Hanna. Svänger såklart om Wells men det är ju inga konstigheter. Fast det verkar inet spela någon roll vad han än kör för nåt. Såklart är alla duktiga och så. Men nej,jag höll ju benhårt på Team Nanne. Inga konstigheter där inte.
Jävla skit säger jag. Skit skit skit och åter skiiiit!!! Det va faktiskt skit och är skit!
Tyvärr är det ju så att alla har sina favoriter,så är det nog. Rösta måste man ju annars går det illa för dom. Dom andra verkar väl ha sina gäng då. Jag gjorde iallafall vad jag kunde. Röstade och röstade! Tyvärr räckte det ju inte.

Förstår inte för innan precis när dom läste upp vem som hade gått vidare till nästa omgång av Hanna och Nanne så jublade ju publiken...Nanne,Nanne,Nanne osv.
Så jag förstår inte hur detta kunde ske. Något jag visste innan var att det kunde gå illa,att blir det nu så att Nanne är bland dom två sista så åker hon. Det va nåt som va säkert. Dom sätter ju henne inte bland dom två sista ännu en gång liksom. Det gör dom bara inte. Gör dom det så såker hon. Så är det.
Har ju gått och varit lite smått nervös för min dröm jag haft också som jag hade i veckan. Ville verkligen inte att det skulle bli så och tänkte ju med att nämen jösses,det va en dröm. Bara en dröm. För skulle det hända dåå ja dåå vet jag inte vad. Det skulle vara det värsta. Dom som är så gulliga och vänner dessutom.

Inte visste jag att jag va en sån som drömde sanna drömmar. Då kanske jag kan drömma nån dröm framöver som är lite mer upplyftande istället och förlita mig på den. Vem vet! Bara det inte blir nåt så konstigt som denna sorts typen.

Ibland blir saker verkligen inte som man tänkt sig! Detta kan jag bara inte glömma,men man kommer väl över det trots att vissa saker är lite svårare att smälta. Jag kan bara inte fatta varför det blev såhär. Hohoo Stockholm,vart tog ni vägen? ;-)                                                                     Kraaaaaamar!!!




Bula i pannan;-)

Torsdag och inget speciellt. Brukar alltid vakna på mornarna rätt tidigt (runt sju) äh nu tänkte jag ju skrivit att jag inte gjorde det idag men det gjorde jag ju visst det. Hmm. Hur som helst...jag brukar alltid ställa klockan på åtta eller nånting och ibland gå upp då. Särskilt om jag vet jag har mycket att greja med eller just det att ifall jobbet skulle ringa. Usch!
Men idag så vet jag inte vad,ställde alldrig mobilen och vaknade inte på ett tag heller. Blev väckt sen av sms från mamma.
Har du sett va det snöar ute? stod det. Jaha snö nu med tänkte jag. Nu är den ju nästan redan borta dock. Tänk om den hade kommit på julafton. Vilken julkänsla det hade blivit mer då.

Måste bara skriva att härom natten så hade jag en konstig dröm. Det va körslaget och Gry läste upp alla som gick vidare till nästa omgång. Där sitter man och hoppas inget hellre än på att hon ska ropa upp Team Nanne. Men inte då,alla hade gått vidare tills det va tre kvar och sen två. Nämligen Team Nanne och Team Hanna!
Den som går vidare till nästa omgång är....TEAM HANNA!!! Neeeeeeeeej!
Lite orolig över att det är en sanndröm,men fan då! Nej det får bara inte ske:(     Usch va man kan drömma konstigt!

Inatt drömde jag att jag va sjuk,hade fått sån hosta och låg och frös och så va vi i en affär jag och några kompisar. Eller snarare två kompisar(en egentligen) plus några andra som gått i min klass och min kompis då hon betedde sig så konstigt mot mig. Brydde sig inte alls och stuntade fullständigt i hur jag kände. Vi stod där och i en ring...vi mötte några då. Så hon pratade med dom och låtsades gilla dom.medans jag sket i dom och gick. Jag orkade inte höra på vad dom bestämde. Efter det blev jag sjuk ja somsagt. Det va så hemskt. (Linda det va du) haha...
Va på jobbet med i drömmen och gjorde bort mig totalt. I förrgår natt så pratade jagf visst i sömnen också har jag fått höra.

Johan(brorsan) och jag bärde ner en hylla idag. Har börjat stryka dukar och sånt idag. Finns en massa onödiga grejer,så en hel del finns ju att slänga. Men man får börja lite smått. 
Nu innan så hade Johan på musik och så stod han med lampan som stått i hallen och jag vet inte vad som hände riktigt men så skulle jag böja mig ner och samtidigt som det så tog han mer lampan så den slog till rätt i pannan på mig :O
wooohooo :O Där small det till!!!
Aj som fan! Höll mig för pannan/huvudet för jag visste ju inte om det hade gått hål. Va väl inte så farligt. Förlåtförlåt får man höra,men jag började skratta. Kollade och sa till honom Nej men det har nog inte gått hål. Kände och så kom det lite blod. Syns ett streck efter att det slog till men inet gått hål så direkt. Liten "bula" nu bara. Haha!

Tycker synd om alla dom som börjat skolan idag! Finns ju så många som rent ut sagt hatar det och vantirvs och allt vad det nu kan va. Finns väl dom som tycker det är kul med kanske. Det går bara man ger sig sjutton på att kämpa! Så kämpa på bara!!! <3 Skolan är nåt jag är otroligt glad över faktiskt är över!

Pusss puss!!!

Kitchen!

Jaha,tisdag och jag har jobbat idag i köket då. Var ett tag sen jag va just där men det gick väl OK ;-) Jodå! Nu har jag ont i magen så jag tror jag ska höra med syrran om hon ska med ut och gå. Känner för att röra på mig. Egentligen har man stått hela dagen nästan men nyttigt att komma ut.
Tror jag vet med mig vad jag får för svar av henne. Neeej springa isåfall! Men då får jag väl gå med på det då. Får väl se. Så jäklans kallt ute med ju och dessutom halt på vägen så det är väl i själva verket inte så käckt att springa. Nepp,då kan man trilla i diket och vem vill det?! ;-) Nä;)

Hörrni! Jag är djupt oroad nu för Team Nanne-Körslaget på lördag!
Alltså låtvalet jämfört med dom andra....
Den enda låten bland dom de hade valt som jag knappt känner igen är Wells låt. Men spelar det någon roll för dem? Det är den stora frågan och räcker det för Nanne med den låten. Känns som att oavsett vad Wells än väljer för låt så har de flest röster :( Någon mer som tror som mig?
Visst är Nannes låt bra...dock kanske inte så känd och populär såå..alltså riktigt sådär riktigt populär ni vet(svårt att beskriva). Så jag vet inte. Orolig är jag. Dom är ju så bra. Blir ju bra oavsett,det är jag övertygad om men...äh jag säger bara;
Rösta på Team Nanne på lördag!!! Förfan...


Laga mat!

Hej på dig!
Sov länge idag,vet inet vad det va med mig men jag orkade bara inte upp. Fast det klart,jag läste rätt sent igår. Börjat på en ny bok som heter "Flickan fron ovan" . Så det blev en sen frukost.
Därefter gjorde jag inte så mycket. Man fixar lite och sen gick jag och Josefin(syrran) ut på en promenad. Var riktigt halt på vägen så man fick allt va försiktig. Dock inte så kallt som igår och solen sken,så det va härligt. Kände mig bara lite slö.
Har också tvättas en del och diskat. Städat i köket,torkat golvet och sånt som behövs. Så nu väntar vi på att dom ska komma hem från affären för dom har handlat. Jag och Josefin ska laga mat ihop ;-) Kul att laga mat,får hoppas det blir bra bara.
Sen klockan 20 så är det ju Körslaget! Yes va kul det ska bli. Man blir glad av det. ska hejja på Nanne:) Rösta med för den delen. Hon måste vinna helt enkelt :)
Nix,nu är dom hemkomna så.....Hej med er!



Flickan som inte fick finnas!

Läst ut denna boken idag,läste och läste och läste nu det sista. Gick bara inte att sluta. Hemsk,sorglig och fruktansvärd och attans va arg jag blev när jag läste sånt hemskt. Man tror inte det är sant.
Läs den!!!






Första och andra Januari 2009!

Känns ovant att skriva 2009. Kanske vänjer man sig snart och 2008 kommer kännas konstigt. Vem vet? Tar väl ett tag bara. Lite tråkigt start på detta året men förhoppningsvis blir det bättre. Men fasen va arg man kan va på vissa. Ska inet skriva vem,men Linda du vet vilka och särskilt vem. Finns det nån gräns för hur mycket man kan få bli sårad? Det undrar jag. Och hur mycket ska man ta emot innan gränsen får gå.
Nu ska jag skita i det och hämnden den är ljuv. Dom ska fan få igen det där på ett eller annat sätt. Nej egentlighen ska man ju inte ge igen,det ska man inte. Men jag kan inte va den som hela tiden ska ta emot an massa skit och sedan också va den som förlåter. FAN! Att vissa aldrig lär sig av sina misstag utan bara fortsätter. Fast på nåt sätt så måste ju det bevisas att man gjort fel mot personen i säga. Annars vet man ju inte att det är fel. Vissa kan man ju klart se på om dom inet mår bra eller inte. Andra döljer det väldigt bra.
Vad gäller mig själv så ser man nog det rätt tydligt. Beror ju klart med på om personen känner mig väl. Men är jag sur då är jag det. Så enkelt är det. Glömmer bara inte nåt i första taget. Aldrig med vissa grejer heller. Ändå har jag nog rätt lätt för att förläta och det kan ju va både en fördel och nackdel. Nackdel i detta fallet. Nu vill jag bara besiva för denna personen att det är fel som gjort och det ska den få sota för. Nää hör...hur ska man bevisa det. Att någon gjort fel? att man mått dåligt av det och att det trycker ner en nåt oerhört.
Jo klart så sk aman ju berätta det. Men även det inet hjälper. Om personen ändå inte fattar vad för dumt den har gjort eller sagt.
Många frågor på en gång men det är jobbigt att känna så. Jobbigt när man inte orkar med att ha det så och vill inte hamna i fälla igen. Måste klura ut nåt....

Här har vi lille Sven :)





















HORNEN I PANNAN
Musik&text: Nanne Grönvall

Som en väldig komet kom du emot mig
Och som en bomb slog du ner i mitt liv
Ditt ord var lag och jag lydde
Förstod försent - min kärlek var blind


Jag känner Hornen I Min Panna

Som sakta börjar växa ut
Jag smider mina lömska planer
För hämnden den är ljuv
Och jag skäms inte för att säga
Att jag nog njuter lite grann
Jag känner Hornen I Min Panna
Som börjar växa fram


Jag blev lämnad förtvivlad och sårad
Du gick skrattande mot nya mål
Jag var för snäll och för menlös
Men det har ändrats idag från igår


Jag känner hornen i min panna
Som sakta börjar växa ut
Du trodde allt va frid och fröjd men
Du ska få se på krut
Jag kan nog säga att jag gläds åt
Att se dig svettas lite grann

Jag känner hornen i min panna som börjar växa fram...


Jag känner Hornen I Min Panna
Som sakta börjar växa ut
Jag smider mina lömska planer
För hämnden den är ljuv
Och jag skäms inte för att säga
Att jag nog njuter lite grann
Jag känner Hornen I Min Panna
Som börjar växa fram


Jag känner hornen i min panna som växer ut ibland!






RSS 2.0