Första Advent idag : )


Jag hoppas ni alla får en riktigt fin första advent!




Crash! Boom! Bang!

Älskar denna låten med Roxette : )

My Papa told me to stay out of trouble
"When you've found your man, make sure he's for real!"

I've learned that nothing really lasts forever
I sleep with the scars I wear that won't heal
they won't heal

Cos every time I seem to fall in love
Crash! Boom! Bang!
I find the heart but then I hit the wall
Crash! Boom! Bang!
That's the call, that's the game
and the pain stays the same

I'm walking down this empty road to nowhere
I pass by the houses and blocks I once knew

My Mama told me not to mess with sorrow
but I always did, and Lord, I still do
I'm still breaking the rules

I kick it up
I kick it down

Cos every time I seem to fall in love
Crash! Boom! Bang!
I find the heart but then I hit the wall
Crash! Boom! Bang!
that's my real middle-name
it has always been the same
that's the call, that's the game
and the pain stays the same.

I still feel the heat
slowly fallin' from the sky
and the taste of the kissing
shattered by rain
comin' tumblin' from behind
and the wild holy war

I kick it up
I kick it down

Cos every time I seem to fall in love
Crash! Boom! Bang!
I find the roses dying on the floor
Crash! Boom! Bang!
that's the call, that's the game
and the pain stays the same
that's my real middle-name
it has always been the same

Oh Yea Oh Yea Oh Yea Uh-huh
been the same, been the same
it has always been the same


Ring, ring bara du inte slog en signal!

Äntligen Fredag känner jag! Så härligt med helg och ikväll ska jag bara sitta och ta det lugnt och inte göra ett skit. Fast först så väntar en hemsk grej och jag hoppas få det överstökat snart. Om ändå telefonen INTE kunde ringa ikväll så är jag nöjd. Tror ju dock inte att jag kommer undan. Tyvärr.
Haft mycket att göra hela veckan,med gardiner och hela köret och röjt hemma med och slängt en del ur garderoben både igår och idag efter jobbet. Så nu är jag trött men kan ju inte koppla av för jag väntar ju på ringsignalen jag inte vill höra ;-)

Men nu ska här ätas lite Tacos och sen får man försöka koppla av lite framför tv:n så gott det går : ) Trött i kroppen!
Ha nu en riktigt bra Fredagskväll : )


Adventsljusstakarna på plats..

Idag fick man upp lite extra tidigt och givetvis ville man gärna inte gå upp,nej faktiskt inte alls gå upp. Var så trött. Men man måste ju. När man väl är på jobbet så tänker man ju inte på det på samma vis. Joo man sitter där vid frukosten lite halvt borta bara ;-) Haah. Nej så illa är det inte. Däremot kan jag kanske uppfattas som lite frånvarande. Men skenet kan bedra och folk skulle bara veta hur man egentligen kan vara. Och inte bara nåt positivt nu!! Nu menar jag inte att man försöker va det man inte är utan att om någon inte känner en tillräckligt så kan det ju va svårt både att se (kanske) och framförallt själv vara (bete sig). Annars är det ju lätt. Är jag sur så är jag eller arg ;-)
Har haft fullt upp idag ända från start. Kanske stressat lite för mycket,men det är svårt att låta bli när det är tidspress. Fick somsagt upp lite tidigare idag. Syrran och jag var hos mormor halv åtta ungefär och sen gick jag till jobbet kvart i för jag började kl. 8. Så på vägen dit kände jag stressen för att hinna i tid. Sen var det bara att sätta igång med allt. Mycket som ska pysslas och donas med nu inför jul kan man ju lugnt säga. "Huvudmålet" eller vad man ska säga har väl varit idag att få lite ordning på ljusstakarna i källaren där. Haft en del att pyssla med och hunnit med väldigt mycket idag. Måste säga att det varit den bästa dagen hittils och på ett tag. Vet inte varför men man har väl känt sig glad helt enkelt. Inget nån har sagt som inte passat eller som jag hängt upp mig på. För det är just det jag gör. Minsta lilla så är det "illa" ;-) Och det behöver inte vara någon märkvärdigt... Är man känslig så är man ;-) Hiii..

Sen efter jobbet så ösregnade det ju när jag skulle gå. Har vart så jädra uselt,grått och trist väder idag. Promenerade i regnet till affären för att handla lite. Sen gick jag till mormor för att hälsa på och hade en trevlig stund. Vi åt mat, fikastund och sen spelade vi kort :)


Den nygalma väck en ny nu på plats!

Tjohooo : )
Var ju lite nervös över hur jag skulle framföra att min tand blivit gul av curry. Det värsta var att det just var hon med(min tandläkare) som ropade upp mig. Men sa när vi hade gått längst korridoren hur det ligger till samtidigt som jag satte mig i stolen. Hon frågade...Den provisoriska? Och sa nämen det gör inget,den ska vi ju ta bort. Du ska ju få en ny nu. Vilken lättnad och skrattade gjorde vi!
Så hon drog bara bort den andra. Satte på den nya så fick jag gå fram till spegeln för att kolla snabbt hur det såg ut och om färgen var bra. Och det såg så fint ut så :) Grejade lite,putsade och sen la dom på nåt på tanden som luktade väldigt starkt. Blåste,sköljde och allt var det var och som det iiiillade i min tand. Den lilla tanden jag hade kvar där i munnen :/ Men höll ut ;-)
Sen VIPPS var min tand där. En helt nu och fin. Så nu är jag nöjd och fint blev det. Det bästa av allt....ingen gul tand inte. Haha!!



Inget mer besök där och sånt är ju alltid lite sorgligt och farväl sa hon till mig och jag skulle le och hit å dit. Så dom var nog med nöjda ;-)




Två veckor gått och dags igen!

Nu ska jag till Borås imorgon för att dom ska fortsätta med skalkronan på min stackars tand som nu är lite förstörd. Hade väl annars sett fram emot morgondagen. Men nu vill jag mest den ska va över fort. Nervös för hur dom ska reagera och om det går att göra något åt. Det bara måste det och jag hoppas dom säger att det inte gör något :/ Fyyyy...

Så jag skriver mer imorn om hur det gått på Protetik :)


En liten Marocko-dag ;-)

Redan gått två år sedan man var i Marocko. Kan undra om man kommer bege sig dit igen!? Joo det kommer jag säkert:) Kanske snarare än man stor. Lite som att resa tillbaka i tiden. Allt är så annorlunda där och inget som riktigt går att föreställa sig innan. Speciellt inte människorna som är så trevliga och välkomande men också påflugna. Man är inte van vid att dom går efter en,kommer fram och vill prata. Bjuda på mynta-te,mat,röka vad det nu kan va. När man är i och badar i havet står kanske någon uppe på land och väntar på att man ska komma upp och när man ska gå till någon resturang för att äta tutar bilar,vissa som kanske kommer med moped eller cykel håller ju på att köra omkull för att dom glor så. Man känner sig allt annat än inte sedd om man säger så ;-)

Inte nog med allt så gick det ett program från Marocko idag på Travel&Living. Märkliga maträtter heter det och det kunde ju inte passa bättre än att just det programet som jag sett innan och hoppats på ska komma just dök upp idag. Det va kul :) Kul att se just den platsen i Marrakech man varit på där det kan ätas alla möjliga konstiga maträtter som kohjärna,sniglar osv..





Förbannade tand :(


Min tand dom gjorde skalkrona på har blivit helt gul av en curryrätt jag år igår. Kan det va rätt??? Hur fan kan det blir så. Ja kan kan det ju eftersom det nu så är så. Men man måste ju kunna äta vad som helst.
Det värsta är att jag ska dit på Måndag för att fortsätta göra klart tanden. Hur pinsamt är inte det. Känns retligt som bara den. Men hoppas ju innerligt att det inte är några problem :( Att det fixar sig...

Ska ändå försöka att inte tänka på det utan ha en trevlig kväll vid tv:n och kolla på Dansbandskampen :)

Tjingeling =)

En jäkla konstig dag :(

Hej o hå : ) Vilken konstig dag detta. Vaknade halv ett idag,så nu sov jag iallafall tills jag vaknade. Det va härligt det. Slippa upp tidigt. Blev rätt sent igår med. Somnade på dagen där efter jag jobbat. Så jag var nog rätt trött ändå. Inte för jag kände mig speciellt trött så det var därför jag la mig. Utan mer för jag inte hade nåt att göra efter att jag hade städat upp här hemma och kände att v i l a lite kan jag behöva. Somnade gott nästan direkt :) Vaknade sen av att brorsan stod brevid sängen och sa ett telefonnummer och jag fattade då att det ringde OCH sen slog det mig att det var ett samtal till mig. Jag brukar annars vakna direkt av minsta lilla.
Då var det Linda för hon och hennes bror skulle komma hit : ) Shit va trött jag var sen då. Och hungrig. Hade ju knappt ätit på dagen för utom frukost på jobbet kvart i nio. Och klockan va väl runt 6 nånting?! Skulle laga mat och göra mig iordning,så jag visste ju att jag hade att göra om man söger så. Blev lite stressigt. Men hann klart med maten innan Idol hann börja. Så satt vi där och kollade på det :) Lite synd att Reza åkte ut,men någon måste ju tyvärr det. Helst vill man väl att ingen ska åka.

Fått reda på idag att Celicias katt, lilla Sigrid är död. Celicia det är hemskt att nåt sånt ska behöva hända. Det finns ju inget ljust i det precis och svårt att se en mening eller nån ork med att göra något efter att nåt sånt händer. Ja när det händer grejer överhuvudtaget som bara inte får hända. Så är det ju med allt,tyvärr. Har man svårt för att komma över grejer så har man. Alla har ju sin sorg och det tar olika tid för alla. Vissa har lättare för att dölja och komma över grejer. Tänk att man kan va så olika. Känslokalla och icke känslokalla. Man kan ju också tro att vissa inte har några känslor överhuvudtaget. Vi reagerar också olika. Så är det! Livet är ett mysterium,orättvist och framförallt inte lätt skulle jag vilja säga!!!


Lilla Sigrid och Signhild ♥ Båda borta : (


Nu ska här ätas lite :)



Bio- New Moon!

Twilight-kväll eller natt kan man väl säga. Hade det trevligt med syrran&Anders och Celicia i Varberg :) Blev sent och hade ju jobbat och upp tidigt skulle jag. Kom väl hem runt 03.15 och gick upp halv 06.30. Ojj sov jag så lite?! Jag hade nästan kunnat göra vad som helst för att ligga kvar i sängen. Men tyvärr måste man ju göra vissa grejer. Eftersom det inte är direkt slappt om dagarna så visste jag ju att detta blir inte en lätt dag på jobbet. Kände mig nästan som en zombie där den första stunden.
Men konstigt nog så har denna dagen gått över förväntan relativt bra. Allt flöt på och såå jäkla trött har jag inte varit. Känner mig inte speciellt trött nu heller.

Åhh det är en låt som nu efter filmen gjort den ännu starkare. Jag får rysningar :) Possibility Särskilt början och pianospelet. När Bella sitter där och denna låten spelas. Åh det va så.... mäktigt! Svårt att förklara :) Musiken ♥

Väldigt härligt med helg nu känner jag. Få sova ut och göra det man inte hunnit med :)


Nystart och nyklippt ;-)

Första Måndagen på länge som man jobbar och den var väl helt okej. Gick ju bra :) Känns som det är lite mycket nu bara innan man kommer igång och en del att planera innan det blir rutin så att säga.
Får väl se hur resten av veckan går,men hoppas på det bästa såklart!

Efter jobbet så åkte jag till Fissan och fixade frillan. Så nu är jag nyklippt och det känns väldigt kort. En decimeter,jahopp det fick ju gå. Tvekade inte ens utan tänkte ja men okej det får ju gå. Lika bra!! Det växer ju fort som tur är.

Efter det så blev det sko-inköp. Jogginskor för en gångs skull. Behövde ett par nya nu när här ska promeneras 6 kilometer varenda dag MINST. Haha!!

Upp tidigt imorn igen så jag ska nog komma i säng tidigt idag, kan ju alltid försöka lyckas. Omöjligt att somna igår. Kände mest för att prata med syrran och det är ju typiskt att man alltid ska va så pigg när man måste sova och pratsjuk. Att ha mycket att prata om när det inte passar är ju inte ovanligt.

* Kraaaaaam *






Jag vet inte?

Halloj! Sitter här och dricker lite kaffe och ont i halsen har jag. Inte så kul. Men man får ju inte tro det blir värre bara. Åh det är Måndag imorn! Hur nu detta ska gå. Ska ju jobba och det kommer bli lite nytt antar jag och sen så ska jag klippa mig. skulle gjort det förra veckan men dom ringde återbud för hon va sjuk. Så nu känns det bra att det ska bli av =)

Tjingeling =)


Fredag den 13!

Förutom att jag vaknade med migrän igår och fick ett besked som jag var tvungen att besluta om hur jag skulle göra så var det annars inte en otursdag. Man har ju haft mer otur om man säger så!
Så istället för att gå på fest så umgicks jag med syskonen Börjesson ;-) Krånglade ju klart lite där när vi skulle beställa pizza och missade början på Idol vilket vi visste skulle vara det bästa ;-) Sist blev det skräckfilm och hade en mycket trevlig kväll.

Har fått jobb nu Måndag till Fredag. Så det blir ju lite annat om man säger så och det måste man ju va glad för :-D Har tyvärr lyckats få lite ont i halsen. Va är nu detta. Kan ju bara inte blir sjuk, så det får man inte tro. Inte nu när man ska jobba och det är en del denna veckan med. Vore INTE så käckt inte.

Ha en fin helg :)

Morning sun!



How do you rate the morning sun
After a long a sleepless night
How many stars would you give to the moon?
Do you see those stars from where you are?
Shine on the lost and loneliest
The ones who can't get over it

 

You always wanted more than life
But now you don't have the appetite
In a message to the troubadour
The world don't love you anymore
Tell me how do you rate the morning sun?

 

Stuck inside the rainbow
You could happen to be
Cause I've been close to where you are

 

I've drove to places you have seen
It all seems so familiar
Like they've been sent to kill ya
It doesn't take an astronaut
To float in a space is just a thought
The morning brings a mystery
The evening makes it history
Tell me How do you rate the morning sun?


And the village drunk
Sadly passed away,
It was a shame I never knew his name
I wonder if he sat there in the morning
Watched the sunrise


How do you rate the morning sun
It's just to heavy for me
And all I wanted was the world
If you were the star that lit the sun
Don't go wasting your time
Cause there is no finish line
And you don't see anything,
Not even love not anything,
The night can take the man from you
A sense of wonder overdue
The morning brings a mystery
The evening makes it history
Who am I to rate the morning sun?

 

 


P r o t e t i k !

H E J !!!

Hemkommen från Borås! Äntligen får man ju säga,för det va allt lite kämpigt. Trodde inte det skulle ta så lång tid och framförallt så var jag inte beredd på detta som hände idag.
Hade tid klockan 13. Satt i väntrummet och man undrar ju alltid såklart när någon dyker upp. Om det blir punktligt eller senare än sin tid man har. Satt där och bläddrade i Borås tidning för det var den som låg närmast. Man kan ju inte riktigt slappna av när man varken vet ut eller in. Vad dom kommer göra med mig! Hade en tandläkare med som jag aldrig träffat förut heller. Så det var ju lite nytt med. Kvinnlig dessutom.
Ut kommer en dam och säger Jenny Andersson....varsågod!

Gick in i rummet längst ner och där var min tandläkare som jag då aldrig sett förut. Hälsade på henne och sen blev det stolen :) Förstod ju direkt där efter att hon betonade att det var ju bra då att dom bestutat sig över något nu då med tanden. Jaha tänkte jag. Det är det VERKLIGEN!
Jag vet inte hur många gånger och hur många olika sorters massor jag haft i munnen!! En skulle ju sitta i 5 minuter och stelna,sen kunde dom inte dra ut det för det satt fast så i tänderna. Ja jösses.

Hon frågade om jag ville ha bedövning?! Hmm...vad ska ni göra egentligen tänkte jag?! : O Visst,jag ör inte rädd för sprutor och man har ju varit med om en hel del grejer när det gäller tandläkarbesök och rädd är man då inte. Van snarare. Men detta var ju något nytt. Är ju lite skillnad när dom lagar en tand eller så. Åhh nu fick jag nästan lite återblickar på när min visdomstand operades bort. Nää det va ju betydligt värre,att ligga där vaken, alltså den gången.
Hur som helst så bestämdes det att jag skulle bedövas för det brukar jag få när jag har lagat tänder. Åh, då tänkte jag. Bedövning,okej,visst. Hur känns nu det nu igen :-| Varför ska jag ha bedövning,är det så illa. Min tand slipades ner till en liten pinne kan man väl säga. Ett streck helt enkelt.

Papper lades runt halsen för det kunde rinna vatten och det gjorde det. Hela ansiktet nästan. Man känner hur halsen fylls med vatten samtidigt som man gapar och dom grejer. Slipade,grejade,spolade. Massa igen och sen la dom någonting på tanden. Vad det nu var. Nån jäkla pistol. Det allra sista så tryckte dom då dit porslinstanden :) Under tiden när jag låg där ringde den ena ett samtal. Vi skickar upp en patient här. Jaha vart ska jag nu då?! När det var klart fick jag ju reda på då att jag skulle till ett annat ställe för att kolla färg på tänderna. Hon förklarade vart det låg. Och tror ni jag kom ihåg. Pyttsan heller.

Trodde aldrig att vi hittade. Frågade parkeringsvakter två gånger. Stressade och letade och letade utan resultat. Nää det va riktigt jobbigt. Fick syn på ett hus och där kunde jag trycka in koden som jag fått. Gick längst upp,kollade dörr efter dörr. Men inte någon Tandteknik. Va fan!? Dum som man är så kollade man ju inte tillräckligt och visade sig ju vara den längst ner :)
Där kollade hon och mätte med andra "låtsaständer" vilken färg som passade mina då. Hon undrade om jag hade blekt tänderna innan och nej det har jag ju inte. Men hade ju icke vart fel ;-)

Blir ett besök på Specialistkliniken Protetik igen om två veckor. Så det blir ju spännande :)

Nu är jag rejält trött och bedövningen har äntligen släppt :) Nu ska jag slänga mig i soffan och bara ha det gott!

Kraaaaaaam <3

Morgondagen...

Uhh...imorgon ska jag träffa Tandläkaren. Fick ju brev för ett några veckor sedan :) Ska till Protetik,så det blir verkligen spännande och se hur det blir,vad dom säger och vad som beslutas :)
Så mer om det imorgon....

Nu blir det en film med syrran :)

Sen Godnatt!!!

När jag hör din röst!

Hade inte räknat med att den skulle ta slut precis då. Trodde jag hade en sida kvar att läsa. Att jag skulle läsa ut boken så fort trodde jag inte. Ser såå fram emot filmen!
Åh va bra :)

 

 


Tjejmiddag och trevlig kväll=)

 

 

 

 


Oliiidligt spännande!!!

Läser för fullt denna morgonen. Kan knappt slitas från boken. Jag tänker läsa ut den idag. Jag är nog så illa tvungen och kan nog inte rö för det. Inte klokt vad spännande det är. Kunde inte sluta läsa igårkväll och började läsa direkt när jag vaknade idag innan jag gick upp. Sen åt jag frukost och nu läser jag igen. Klockan är 11.54,så jag har väl läst i allafall en och en halv timma. Men nu ska jag snart bada och gå och hänga upp tvätt,sen får jag fortsätta igen :D

På återseende ;-)

Denna fina låten!




Miss السيطرة

Ingen rolig Fredag än i alla fall! Nej rolig lär den inte bli. Kan inte hända så mycket roligt för mitt humör är rätt så kraschat kan man väl säga. (får väl slå till med ett) Haha nu då. Sen vad det roliga är undrar man ju säkert. Nä just det :(
Så nu sitter jag här och lyssnar på fina låtar. Lugna sorgliga låtar som jag inte annars kanske föredrar att lyssna på. Brukar ju hellre vilja ha glad musik. Men nu så känner jag får att skvätta några tårar.

When I said, I needed you,
You said you would always stay.
It wasn't me who changed, but you.
And now you've gone away.

Don't you see that now you've gone,
And I'm left here on my own,
That I have to follow you,
And beg you to come home

You don't have to say you love me.
Just be close at hand.
You don't have to stay forever,
I will understand.
Believe me, believe me,
I can't help but love you.
But believe me,
I'll never tie you down.

Left alone with just a memory,
Life seems dead and so unreal.
All that's left is loneliness.
There's nothing left to feel.

You don't have to say you love me.
Just be close at hand.
You don't have to stay forever,
I will understand.
Believe me, believe me



Det är kallt..

Hej!
Brrr så kallt det är här. Fryser :/ Ut vill jag inte precis. Har verkligen blivit kallt. Snart kommer väl snön med. Fast gör inte mig nåt. Bara det blir snö till jul igen så ;-) Inget slask tack. *Host host*
Igår kände jag mig inte så pigg. Jobbade och nää orken fanns bara inte där,visste först inte om jag skulle orka ta mig dit alls. Men kämpar gör man ju. Ge sig så lätt kan man bara inte!! Så jag kämpade på och det gick väl hyffsat. Överlevde ju om inte annat. Hmm!? En fördel eller nackdel,vad vet jag :(
Har iallafall fått lite dagar nu till jul och nyår,så det känns ju skönt att veta om inte annat. Man slipper ju gå i en ovisshet och vet om det istället. Sen om det är SÅ roligt vetefan. Ska vara några dagar på det stället jag var på i somras med,så det känns bra. Är ju bara till att promenera dit : ) Hii..
Jaja,så var det med det : )

Tjingeling!!!



You know me!

Denna låten med Robbie Williams är så himla fin OCH bra =)) Så den är mycket mer än väl värd att lyssna på!



If a man could beat his own fancy
Then to only breed in captivity
Is pointless
I've been doing what I like when I like how I like it's joyless
Only you know me

What a waste of all this peace
Baby steps and two more sleeps
Till I get to say sorry
I get hysterical, historical; of love is just chemical
Give us something to stop me
Only you know me

Since you went away, my heart breaks everyday
You don't know cos you're not there
You simply found the words to make a lot of feelings fade away
Only you know me

I'm doin' fine
And the sun often shines
What are you thinking?
At the worst of my mind
With this thunderbird wine
Baby, I'm drinking

Only you know me

Since you went away, my heart breaks everyday
You don't know cos you're not there
You simply found the words to make a lot of feelings fade away
Only you know me
Only you know me

Since you went away, my heart breaks everyday
You don't know cos you're not there
You simply found the words to make a lot of feelings fade away
Only you know me
Only you know me
Only you
Only you
Only you know me





Om jag kunde drömma!


Läste ut denna boken igår och mmm så spännande och bra den ÄR! Det är ju så mycket mer som beskrivs i boken än i själva filmen. Så det gör liksom inte så mycket tycker jag att jag sett filmen innan. Ibland kan det hjälpa med....i och med att jag kan ha en tendens att inte koncentrera mig när jag läser om det inet är tillräckligt spännande.
Men denna boken. Ojoj,det va inte särskilt svårt att läsa den. Jag har blivit förälskad ;-) Vilken spänning!


Börjat på den andra har jag redan, har ett mål och det är att läsa ut den tills den andra filmen har premiär. Fast är ju vad vi ska säga...ca två veckor. Så det blir ju lätt. Eftersom det bara tog tre dagar med denna. Fast nu har jag ju inte haft så mycket lust till annat. Så man får se. Blir så kul att se filmen sen med.

 


Andra N o v e m b e r !

Hallå där!
Andra November och frisk är man! Blev inte mycket värre med den där febern som jag helt plötsligt fick i Lördags. Så det va ju tur det. Fast kan ju nästan tro att det ligger nåt och lurar med tanke på att mitt humör är så fruktansvärt dåligt nu. Ovanligt säg! Haha. Det är ju så roligt med och va så glad ^^
Näpp, jag vet mycket väl varför jag är så arg. Eller sanarare vad jag är arg över. Ska väl försöka att inte tänka på det nu mer.
Visst är det konstigt hur vi kan tänka så olika vi människor. Fast vi har ju inte en aning om vad den andre i fråga tänker,det kan man ju aldrig riktigt veta. Men tro det kan man och gissa sig till. Man kan ju också tala om det med,men hur ska man kunna förlita sig på det!? Man kan ju både ljuga och hitta på. Om det nu inte är samma sak. Säga en sak och mena en annan. Det är vissa grejer jag inte förstår mig på.
Tydligen så är det tillåtet att bete sig precis hur man vill? Är det verkligen det? Jo för vissa är det så! Det är det verkligen. Vissa har då mer rätt än andra. Styrkan till det, självförtroendet eller va fan det nu än kan vara. Jag förstår bara inte att det finns så känslokalla människor. Att man bara kan med vissa grejer. Tänk att man kan tänka,vara och utrycka sig så olika. Ja herrejösses... Inte acceptabelt :(

Lägga sig i det ska man INTE göra! Sköt dig själv och skit i andra!!!
Är ju olika grejer det där med att bry sig och lägga sig i såklart. Bry sig ska man ju såklart. Tala om för någon hur man ska göra och inte, varför man inte gör vissa grejer eller bara säger åt en annat att göra det. Det gillar jag inte. Men sen kommer man ju till ruta ett igen. Man uttrycker ju allt så himla olika. Det är en hopplöshet....

Nää nu har jag suttit här och skrivit allt i en enda röra. Men det är sån jag är nu ;-)
Ska fortsätta med att läsa min Twilight-bok! Sååå bra =))


RSS 2.0