Midsommarhelgen :)

Firade midsommar hemma med nästan hela familjen, (bara syrran som fattades) mormor, farbror och grannen!

Lite midsommarbilder ↓



 

Midsommardagen så blev det sol och iväg och handla med mor och mormor. Därefter på kvällen var vi hos min kompis familj och åt gott och hade en trevlig kväll :)





Midsommar :)

Önskar er alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR!




Dubbelt istället för en!

Go kvällens ;-)
Fick äntligen samtalet från läkaren så nu blev dosen höjd. Hoppas verkligen det blir bättre och att därmed magen blir bättre. Men är ju säkerligen så ont eftersom jag har sånna blödningar. Så yr i huvudet och illamående ibland. Så blir ju att man inte orkar göra så mycket. Fan så tröttsamt och jobbigt det är :-(
Jag trodde ju fasen att det skulle bli fint väder idag. Vad jag såg på väderkartan så var det solar. För så fel ser man ju inte! Jaja,konstigt.

Ska ta ett bad nu sen blir det till att läsa, försöka läsa om det inte är något annat bra på tv:n. Vill snart ha läst ut den där boken så jag kan börja på nån ny. Samtidigt vill jag ju inte läsa mycket för att den helst inte ska ta slut. Har ju inget att vänta på då så länge inte den femte kommer ut.

/Jenny

Ring, ring, bara du slog en signal!

Halloj :)

Så soligt och fint det var idag på förmiddagen,fram till halv två nåt. Suttit ute lite och solat men är inte bra med mig så har fått hålla mig inomhus mestadels. Fick ringa till sjukhuset idag för att få prata med läkaren. Är inte som det ska, och skulle ju ringa då och det gjorde jag ju med trots att det tog emot riktigt mycket. Tänker ju oftast ett steg längre och att det kanske går över. Men när man känner innerst inne att nåt inte är rätt så vet man ju vad man måste.
Han ringde inte idag så lär ju bli imorn. Det är ju bara det att det är så jobbigt att vänta och särskilt nåt man vill få ur världen. Vet ju aldrig när det blir telefonen tjuter liksom ;-) Jaja! Bra hoppas jag det blir snart iallafall så man kan "leva" lite!!

Tjingeling <3


. . . .attans attans attans

Vad ska man göra när man inte kan få slut på tårarna och ilskan kokar innombords. Fullkomligt hatar när jag känner mig såhär, vet bara inte vad jag ska ta mig till. Jag som är rätt styrd av kontroll och måste ha kontroll. Det är som att det brister på mig och allt blir bara fel. Jag vet tillslut inte hur jag ska bete mig och allt bara flyger ur mig. Häver ur mig en massa ord och blir nästan kapabel till att göra riktigt dumma grejer. Skriker åt alla här hemma och särskilt när dom inte förstår en. Det är väl förfan bara till att hålla tyst då. För mitt temperament är inte bra heller. BÖR INTE BLI UPPRETAD borde det stå på ryggen på mig. Haaa ;-)
Låter ju hemskt detta. Men knäpp blir jag. Förstår inte vad det är med mig nu.

-Suttit vid tv:n och följt Victoria&Daniels Bröllop vilket jag inte trodde jag skulle se så mycket av. Men så blev det. Haft ont i magen nu ett tag idag och svullen är den. Det är inte alls kul att nästan jämt känna av det och konstigt har det varit idag. Åhhh! År inget vidare att känna man är arg på folk i sin närhet heller ju. Väldans va man kan va irriterad ibland och vissa grejer irriterar mig så. 

                                   ♥En plutt som är fin det är denna killen :) ♥
                                                 Lilla Sven





Ikväll blir det en del grillat och gott...säkert. För min del så blir det nog inte så mycket mat. Ingen matlust och känner inte för att umgås med folk just nu. Inte för man vill va i sin ensamhet heller kan jag ju inte påstå. Det är då inte lätt! 

En bra låt :)




En liten rackare!!

Go kväll :-)

Jag känner mig trött och orkeslös. Har varit en konstig dag idag och nervös har jag ju varit med. Fick ju gå upp tidigt eftersom vi var tvungna att åka redan kl.8. Så kvart i sju fick jag upp. Brukar vakna runt 8 trots att jag kan sova för jag är ju egentligen ledig nu trots att jag fått jobba ibland. Så det är ju lite synd faktiskt. Har blivit sent dessa dagar med och inte så mycket sömn då. Ger ju sina resultat av det tyvärr.
Ska försöka lägga mig tidigt idag och är nog ingen risk jag blir sittandes framför tv:n utan snarare nana gott. Tänk att det kan va så gott att sova framför tv:n, sen när man väl går till sängen så känner man sig pigg igen. Lustigt! Läsa hade jag gärna hunnit med också,men det blir det nog faktiskt inget med idag. Får väl spara det till morgondagen OM det nu blir regn. Sol och värme imorn hade inte varit fel. Då hade jag blivit glad:)



Satt i väntrummet eller delen av korridoren skulle jag vilja säga och det är då alltid så tråkigt att vänta. Som tur var behövde jag inte sitta där allt för länge. Brukar ju bara bli värre då. . .
Ultraljud blev det för att se om min cysta försvunnit. Såg på skärmen när han undersökte och förstod att den fortfarande var kvar eftersom han började rita på skärmen. Mäta eller hur man ska förklara. Så den hade minskat 2 cm ungefär sen sist. Chockladcystan var ju 6 cm innan. Hade trott på mer ju med tanke på att jag inte har "detdäringa" om man säger så. Mår jag såå bra av att slippa kan jag ju tala om :-D För det är ett helvete och har alltid varit.
Slutar nu med mina Neovletta och ska äta några andra Hormontabletter i 6 månader tills jag åter igen ska dit. Får väl se hur det funkar med dessa. Öka i vikt vill jag inte mer iallafall och det jävla dåliga humöret kunde kvittat. HAh!!



  Men gick faktiskt bra och skönt att veta att det bara är att höra av sig om det är nåt och framförallt om det inte är som det ska!


Har fixat mat och sallad det är gott det,mmm räkor också!! Mätt och nöjd, så strax ska jag sminka av mig,ta ut dessa skavande linser och krypa ner under täcket framför tv:n och somna hade jag tänkt ♥




Önskar er alla en riktigt trevlig helg :)
Kraaaaam!!


Vill spola fram tiden lite!

God morgon! Igår blev dagen inte riktigt som tänkt. Hade planerat att sitta ute och läsa i det fina vädret och solen som jag trodde det skulle va/bli. Väntade och väntade men bara moln och en del sol ibland. Satt inne i bikinin och läste och pysslade lite här hemma. När klockan blev tolv ca så ringde telefonen. Då var det från jobbet och jag skulle kommit dit en stund men framförallt idag då. Men idag går det ju inte eftersom jag ska till läkaren :-|
Så jag jobbade 13-18 igår ist.

Åhh jag vill inte iväg nu. Ska till Gynmottagningen, kl. 9.15 ska jag va där. Är ju 4 månader?! sedan jag va där då jag hade så ont i magen igen och dom undersökte och såg en till cysta. Så ska ju se nu då så den är borta. Jag är nervös och känner inte för att gå dit. Får hoppas det går finemang och på det bästa:) Att allt är så bra det kan bli med!

Tjingeling ;-) 

Shopping i fint väder och kalas :)

Heeej :) Så fint väder det varit nu dessa två dagar. Det gillar jag. Hade gärna tillbringat mer tid i solen,men igår var jag och handlade. Har köpt en del inför Ölandsresan i Juli,dryck och stolar och lika bra att va i god tid, för har faktiskt en tendens att bli i sista stund annars ;-) 

 












Linda och jag i solen och äter glass vilket är riktigt gott det ;-)




Och idag så har jag hläpt mormor på eftermiddagen. Så blev lite sol på morgonen iallafall. Underbart :)
Ikväll firar vi grannen som fyller år,så nu ska jag återgå till festen!

Hejsvejs från mig :)

 


Sista avsnittet av 24!

Igår satt jag bänkad vid tv:n för att se dom två sista avsnitten av 24. Sorgligt att det tydligen var det absolut sista, men man kan ju alltid hoppas på att det kommer fler avsnitt om nu det kanske inte verkar så. Det är ju så otroligt spännande och kul att ha nåt man följer också.
Vad ska jag nu kolla på då? ;-)



Här har vi lilla Svante som sover så gott! ↓




Fredag 11 Juni!

Jobbat halv åtta till 16 idag och trött i ögonen är jag. Förstår inte varför ena linsen i ögat jämt ska skava?! För jättetrött är jag inte, så det kan ju inte va den direkta orsaken. Däremot tung i huvudet.


Härligt att det är Fredag och helg. Så får man väl se vad helgen har att erbjuda. Blir väl till att vika tvätt som inte blev av igår på min lediga dag. Haa..

Ikväll ska jag träffa en kompis iallafall :) Ha en riktigt trevlig Fredagskväll!!


10 Juni!

HEJ!
Ledig idag,härligt det. Så har fått gjort en del med håller på att tvätta. Har hur mycket som helst. Fått städat en del också med fortfarande lite kvar att göra.
Vaknade åtta idag och det var ju tidigare än jag hade hoppats på. Typiskt det inte går att sova längre när man för en gångs skull är ledig. Menmen. Läste några sidor och sen blev det en promenad innan frukost:)

Annars har jag lyssnat på denna goa låt som jag så länge aldrig lyckats hitta eftersom jag inte vetat va den hette. Men så enkelt som det var så var väl det inte så konstigt. Man tror ju oftast det är svårare ;-)





Ljudet av ditt hjärta <3

Utläst i helgen :) Spännande såklart! Börjat på den fjärde nu och ska försöka läsa en del nu ikväll. Ett bra tidsfördriv när det regnar och är så trist väder och man inte är bra i magen :-| Fått jobba idag med och samma blir det imorn. Fast idag har magen vart bättre så hoppas det inte är så illa imorn heller. Det påverkar en så trots att man försöker koppla bort värken. Viktigt med vila.



Havet och grillkalas!

Haft en riktigt härlig Lördag vid havet idag med pappa,syrran och hennes kille. Har ju suttit i solen nu dessa dagar det varit fint det lilla jag kunnat och likaså syrran. Jag ville riktigt bränna mig så jag åtminstone kunnat känna att man solat lite istället för att man inte ser ett skit förutom "brunheten" då eller va man ska säga. Satt ute nu en stund efter vi kom hem och nu känner man faktiskt att man solat och konstigt nog är det så lätt att klaga.




Ikväll blev det grillat med Fam. Börjesson som var här:)


Jag och min fina syster :)


4 Juniii :)

Hej! Soligt och fint :) Hade gärna tillbringat hela dagar i solen dessa dagar. Men fått jobba ist trots att min sista dag va i Måndags. Men är ju bara bra för min del eller så. Så idag har jag jobbat till 8-13 och sen började jag igen kl. 16. Så blev lite tid i solen däremellan.

Hade ju varit underbart om man kunnat tillbringa dagen vid havet imorgon. Ska hålla tummarna för det.
Ha en riktigt fin fredagskväll :)

RSS 2.0