ESC...

Då står Tyskland som vinnare nu då. Inte alls vad jag ville,men det kunde ju gå hur som helst. Så det är ju inget att göra åt. Kul för dom är det ju iallafall :)

Inför Eurovision ikväll!

Igår jobbade jag och var sista gången jag träffade några på jobbet och måste säga att jag fick en så fin present :) Så fint av dem och glad blev jag!

Sen på kvällen var det Tjejkväll hos en kompis :) 
                   


Men nu till det som dagen handlar om. Nämligen Eurovision song contest...
Finns ju många bra länder och vissa som kanske inte är så väldans väldans bra,men det finns nåt där som man gillar i dom olika låtarna.
En av mina favoriter är Azerbaijan-Drip Drop. Den gick rätt in första gången jag hörde den och ju mer jag lyssnar ju mer växer den :)
Sen finns det några usla låtar med om jag får säga mitt. Men så brukar det ju va. Allt kan man ju inte gilla. Tyskland, Ryssland,Belgien,Cypern,Bosnien-Hercegovina,Vitryssland,Storbrittanien bla är väl dom jag gärna inte ser som vinnare. Sen är ju allt möjligt och allt kan hända. Så det är bara att vänta och se :) 

AZERBAIJAN-Drip Drop!
22 Maj!

Soligt men molnigt har det varit idag. Vaknade runt halv 11 av att telefonen ringde. Lika bra det för jag ångrade mig så att jag sovit så länge. Måste ha sovit djupt så jag behövde ju det. Sen gjorde jag iordning frukost,såg att det var så fint väder och gick ut och satte mig sen :) Så har vart ute en hel del idag. Fått lite färg iallafall. All färg sen Grekland är ju borta så man får ju börja om från början.

Grillar nu ikväll med grannen och min farbror och sitter ute och har det härligt :)

/Jenny

Dubbelt upp!

Äntligen FREDAG :) Fasen va härligt!!! Har vartit mycket nu denna veckan. I Måndags,ons,tors och idag har jag först varit på det vanliga stället jag är på och jobbar,men sen vart på ett annat ställe med. Så vart rätt stressigt att hinna med allt som skulle göras. Hohojajaa. . så denna dagen har jag längtat efter hela veckan. Haha. Tyvärr går den väl fort som vanligt!

/Jenny

Syskonträff :)

Hade en riktigt trevlig kväll igår med syskonen Börjesson.
Lördagkväll snart och så härligt att va ledig. Nu hade jag bar velat va ledig jämt. Slippa ha massa måsten. Eller göra det man vill. Åh det hade vart gott det, men lär väl bara få drömma.

Ska grilla ikväll och kolla film :)

Min vecka i Grekland!


Då kom man äntligen iväg på en resa tillslut:) Jobbade först till kl.13 och sen hem för att göra sig iordning och sen var det dags att ge sig iväg till Landvetter! 17.00 gick planet till Kreta...


Satt och väntade på att få gå planet :)


Framme på Kreta och nu väntar vi på väskorna. .


Poolen och resturanger ser vi här.

 
 


Havet :)


Utanför vårat rum. Fina palmer. Härligt :)


Efter vi ätit klart och notan skulle betalas fick man en liten dessert och "raki" vilket hellre borde kallas hembränt! Ej drickbart. Fy fasen. Vissa ställen värre än andra. Rekordet på vårt hotell= värst!

 
 

En dag tog vi bussen till stan Chania!
Och denna dag var det riktigt varmt. 31 grader och man kände sig riktigt slö.
Lite bilder därifrån:   
  

    


 

På en liten promenad!
 
 

Mycket fina blommor :)         
HEMRESAN kommer ju tillslut och som vanligt vill man ju helst inte hem. 

 


9 Maj och jag är arg!

Hejsan! Har inte vart en bra helg. Jo visst det har vart helt okej. Mest deppat och vilat. Idag har jag dock fullt upp med tvättning. Tömde resväskan igår och allt har legat i sängen,har bara inte orkat fixa med grejer. Vart så trött.

När folk går bakom ryggen på en och grejer tydligen sprider sig är bland det värsta jag vet. När man får reda på grejer som man själv inte har en aning om. Om sig själv då alltså. Fy fan! Så fruktansvärt dåligt. Då är det ju tusen gånger bättre att det kommer fram direkt och inte när folk är onyktra. Man ska inte ändra på folk heller. Man ska va som man är. Bara falskt att spela trevlig och låtsas gilla en! Fy fan! Det gör mig så ledsen och förbannad.

Sköt dig själv och skit i andra!!!


Nu är man åter i Sverige!

HEJ! Hemma från Greklandsresan och kom hem sent. La mig halv 4 imorses och sen upp och jobba kl 8. Ikväll ska jag på fest med så ja nu har jag en hel del att göra. Är så trött och hade bara velat sova.

Skriver mer senare imorn när jag har tid :) Kraaaaaam!

Chania idag!

Hej! Idag har det varit valdigt varmt. Eftersom jag fick besok av lakaren igar sa innebar det nu INGEN sol for mig. Lite vatskebrist och typ av allergisk chock sa blir det skuggan.

Sa bestamde oss for att ta bussen in till Chania for att kolla. Var ju tur man gjorde det. En hel del att kolla pa och fick tagit lite kort med :) 31 grader och sa himla varmt.

Sitter har nu i reseptionen,precis varit och atit pa en fin resturang. Gott var det och otroligt matt blev jag. och ska val snart borja packa lite. Aker ju hem imorn kvall.

Godnatt!

Soliga Kreta!

Hejsan :) Precis varit och atit pa en trevlig grekisk resturang. Kyckling blev det idag och gott var det.
Vi har haft lika fint vader alla dagar,men det varmaste dagen hittils var igar. Pa gransen till for varmt. Inte kunnat va i solen for jag har brant mig och tyvarr sa har mina utslag kommit tillbaka. Lar kanske inet bli sa mkt direkt solljus for min del?! :/ far se!

Ett enda dopp i havet har det med blivit,kallt i borjan men sen gar det ;-)

Hors en annan dag!! / Jenny

RSS 2.0