Saw VIIVar och såg denna filmen igår och kände mig inte så laddad innan precis. Brukar klara av att se det mesta vad gäller sådana här filmer, men denna var inte rolig. Jag klarade inte av att se vissa scener för det var för äckligt. Jag mådde psykiskt dåligt faktiskt. Mådde lite dåligt. Hih. Jag satt och tänkte på hur i hela friden man kan komma på nåt sånt här och tänk va mycket hemst det finns här i världen. Man kan verkligen bli utsatt för mycket. Tänk om det finns en sjuk en som ser dethär och sen får för sig att pröva. Nää jag kunde inte koppla av, inte roande precis men det visste jag ju. I slutet var det riktigt spännande och insatt var jag. Mäktigt också vissa stunder. Hörde många säga att den var riktigt bra så det finns ju dom som tycker det. Alla är vi ju olika och jag vet dom som aldrig skulle klara av att se denna! Jag ser den gärna inte igen, men man kan aldrig veta säkert. Kan ju alltid blunda ;-)


Nannes 25-års jubileumsshow :)
23 Oktober- Brorsan 20 år!

I Lördags fyllde min bror 20 år och då blev det kalas på kvällen. Inte så mycket folk, men släktingar och nära människor :) Trevligt och kul var det. Lite pianospel till och med ;-)


92-års kalas!

Fredagkväll och varit på kalas för en 92 åring :) Trevligt med smörgåstårta och tårta till kaffet ;-)

Marc Jacobs- Daisy

Köpte denna på planet hem från Tunisien och den luktar riktigt gott måste jag säga :)


*Spådom*Igår var jag och besökte en spådam fär andra gången. Ett årsedan jag var där sist och tänkte att nu ska jag bannemej dit igen för ett besök och höra vad hon säger denna gång. Om det är nåt annorlunda denna gång och kanske ge mig ett och annat råd. Sen tar jag det med en nypa salt. Tycker mest det är intressant och tyckte det skulle bli spännande att se vad hon sa om mig. Hon sa en hel del grejer och stämde gjorde det ju också. Jag berättade lite om tex en grej hon sa jag bekymrar mig över eller rättare sagt en jag tänker på och så sa hon då vad hon såg helt enkelt. Jag tror faktiskt att jag måste tro på det hon sa med. Liknade grej förra gången och det hon sa var helt korrekt. Kan ju va så denna gång med. Vem vet ;-) Fast denna gång var just denna grej positiv, vilket den inte var förra gången.

Ibland kan det kännas lättare för en om man gått och "pratat" eller vad man ska säga med just en sånhär person om man själv inte riktigt vet vad man ska göra. Hon berättar om ens liv,framtid eller vad som helst och jag får faktiskt erkänna att jag kände att jag fick lite mer att leva för. Men man bestämmer ju själv vad man vill tro på och inte. Hur lättpåverkad man är och inte. Jag tar inte åt mig av allt och inser att hopp ja nu ska det bli så och så, det gör jag inte. Utan tar det med en nypa salt helt enkelt.
Skulle ju tex kunna handla om en grej jag kanske har tänkt att göra eller inte riktigt vet om eller inte. Då kanske denhär personen säger att nej,gör inte det! Och då skulle inte jag tro på det. Jag vill själv ha mina egna anledningar. Man kan ju inte veta något man inte har tagit chansen för :) Och chansa är något man måste, det har jag tydligen insett ;-)

En tredje gång gillt kommer det bli om en tid framåt då det känns lite hopplöst igen ;-)


Like : )

Här kommer lite låtar som spelades på en musikkanal på tv:n där i Tunisien. Satte alltid på tv:n när man va på rummet och på kvällarna när vi hade det mysigt ute på balkongen :-)

10 Minutes- Inna


Saturday- Basshunter


Freaky like me-Madcon feat. ameerahBrrrrr va kallt!

Heeej! Hemma i Sverige nu. Landade 01 inatt och när kaptenen sa att det var 5 plusgrader höll jag på att få en chock. Man är ju van vid iallafall 25 grader på natten. 35 grader på dagen och mer än så. Så kommer man till 5 grader. Brrr!! Resväskan är uppackad och har suttit här vid datan och försökt lägga in alla korten jag tagit och det går ju verkligen bra. Näää fan va arg jag blir. Att det alltid ska krångla när man ska göra nåt kul. Skulle ju kolla igenom dom, lägga över dom på hårddisken och planera. Skiit! Fattar inte va felet är heller och då är det ju ännu jobbigare att strunta i det. Jag vill gärna veta va felet är vad det än handlar om.
Lagt in tvätt nu i maskinen och har hur mycket som helst att tvätta. Får se hur mycket man hinner idag. Känner mig lite slö. Vet inte om jag håller på att bli sjuk. Konstig i halsen och i slutet av resan fick jag munsår och fasen va läpparna svullna upp. Så inte vart så kul det sista. Lite feber hade jag med. Så kanske åker på nån förkylning...eller inte. Kan ju hoppas det inte bryter ut isåfall :)

Så snart så ska jag äta riktig svensk mat. Mjölk har jag längtat efter och bara krypa ner under täcket i soffan och vila :)

RSS 2.0