Tv film dag..

Godmorgon! Tur att man är ledig idag med, man är rätt seg och har ju inte så mycket energi precis. Hiih! Igår blev det en sån här dag i soffan med bara massa filmer och tv program hela dagen. Som ensam hemma och allt vad det var. Har ju bakat en del godis innan julen så det åkte ju ner en hel del igår. Men fram till nyår ska här ätas, sen får jag försöka köra igång med hårtträningen igen ;-) Ska ju åka utomlands i slutet av Januari så jah!


God jul!!

GOD JUL från mig!!!


Två dagar innan jul så...

Sitter jag här i soffan och är allt annat än glad. Är det något som inte är kul så är det avsked och när något bara tar slut som man en tid varit väldigt glad för :( Snyft snyft...

Bakat lite julgodis

Äntligen en ledig helg och har fått sova länge imorse. Va härligt :) Var längesen kan jag säga så det behövdes VERKLIGEN!!! Oftast har jag jobbat en dag eller hela helger.
Så idag har jag bakat lite julgodis, det jag orkade och hann med. Blev Skumtomtefudge, Mjölkchockladfudge och Snöbollar. Mumsigt :)


Paranormal Activity 3

Gokvällen :) Var på bio och såg denna filmenigår. Måste erkänna jag satt och höll för öronen då det var som värst för att undvika att skämma ut mig. Blir man hastigt förvånat skrämd så kan man ju lätt ropa ut något. AhhHhh!! Men hände inte mig, däremot en kille längre fram. Oj va han skrek, men var ju fasen kul. Hiih!
2 December


RSS 2.0