På "Möte"

Ny vecka och idag har jag jobbat,var först hos mormor på morgonen för jag åkte med mamma samtidigt då och hon började halv åtta. Men det va trevligt att va där en liten stund,sen promenerade jag till jobbet :)

Ska väl berätta om gårdagens hemliga grej jag va iväg på. Jo jag åkte till Borås med en kompis jag inte träffat på länge för att gå på Aupair-möte! Visste inte riktigt vart det skulle vara men det va visst på Grand Hotell. Så var det några trappor upp,satt där och det kändes nästan som att man kom tillbaka till skolan. Usch va hemskt! Det va två stycken tjejer som höll i det som även hade jobbat som aupair båda två.
Men det va intressant,nyttigt och hmm..va mer tro?! Dom gick igenom det mesta om det,hur det är och vad man ska veta osv. Men nu är jag ju mer osäker än innan måste jag säga. Det är ju ingen liten grej och allt verkar så krångligt. Massa saker man ska fixa och greja med. Det där med barnpassning med,jag har ju inte direkt suttit barnvakt i mina dagar inte. Inte på det sättet att man kan räkna så man kommer upp i 200 timmar. Nejnej...ooonej!
Blir lite ledsen med om jag sätter mig in i situationen :( Tänk va mycket som kan hända när man är borta! Nää,detta blir ju inte än på iallafall ett år!
Efter mötet så åt vi på Thai-resturang och det va så gott :D

Tränade lite styrka innan och nu så ska jag kolla till maten! Tjingeling <3

En liten present!

Hej! Försöker logga in på en sida men jag kan bara inte fatta att det ska behöva ta sån tid. Det är nå fel på vårat internet :( Tråkigt men sant.
Lördag idag då och sov till tio,härligt att få sova ut lite eftersom man är förkyld och jobbade igår. Men det är bättre idag som tur är. Så man får ju passa på att sova medans man kan ;-) Åkte till en affär imorses för att köpa present till Linda som vi ska till ikväll. Hittade en fin grej...tyckter jag. Ska bli trevligt!
Snart ska man väl ta sig ett bad och klockan brukar ju rusa iväg rätt fort så man får väl börja förbereda sig lite smått sen så småningom. Det är ju alltid något som dyker upp man ska göra eller kommer på.

Uh och imorn ska man också iväg. Undrar hur det kommer gå,men jag hoppas det inte är farligt och att man inte behöver va nervös. Hoppas verkligen!!!!

Nix,ha nu en trevlig helg! :)

Prosit,prosit och åter prosit!!!

Va rätt längesen man va såhär förkyld,men det ska väl gå över rätt fort hoppas jag. Har väl redan idag hunnit med att nysa runt 15 gånger och lika många minst sagt igår. Fattar inte att man kan nysa så den ena stunden efter den andra. Prosit!!!
De perioder då det är mycket man ska göra och saker som är viktiga då lyckas man få nån sån här skit! Som nu då så började det ju i lördags när jag och några skulle ut på kvällen så kände jag innan jag hade hunnit ge mig igäg hur jag plötsligt fick ont i halsen,började reta och skava lite. Inte så att det gjorde ont när jag svalde direkt men irriterande va det.
Sen dagen efter va det inte så bra,halsen hade jag ont i men det kanske blir bättre fick man ju hoppas på :) Tillbringade dagen med täcke i soffan i förhoppning att om jag vilar hela dagen trots mycket att göra så kanske det är bättre dagen efter.
Dagen efter så var det ju inte heller bra. Så blev det då den 3 februari och syrran fyllde år. Grattis till henne nu 16 år :D
Jag hade ju bestämt jag skulle laga maten och det,hur ska detta gå. Men halsen va inte riktigt så ont som dom tidigare dagarna,men va verkligen inte pigg. Det känner man ju relativt fort,man känner ju vad man orkar och inte. Skulle försöka städa lite men det va inte lätt.
Sen va det som att allt bara vände för jag blev mycket piggare och halsen med lite bättre.
På kvällen där så var det kalas och senare efter alla hade åkt hem så åkte jag till Linda :)

Igår den 4- Skulle va hos tandläkaren klockan 7.50...i Borås så det va just därför jag sov hos Linda med. Det är ju inte det närmaste till Borås inte. Man fick då upp tidigt.
Men det gick bra där :) Dom tog bort den runda grejer som sitter längs bak runt tanden. (Ni som har förstår vad jag pratar om) så nu sitter det bara där fram i en rad i underkäken! Börjar lida mot sitt slut kan jag ju berätta :( Sorgligt men sant! ;-)
Ja sorgligt är det faktiskt!
Aj så ont det är i tänderna på högra sidan där det ska dras åt mer. Men man är ju inget annat än van på den fronten! Bara att stå ut och det är ju inget jämför med hur ont det va efter operationen. Blir ju bra som tur är!
KOllade i lite affärer sen och hade lovat att kolla på lite kläder till Jossan och hittade en del fint som jag köpte :)
"Nä shit, nu har jag redan nysit tre gånger sen jag satte mig här. Det är inte klokt :O " Kom hem på kvällen där.

Ska jobba imorgon,det är det värsta. Bra men när man inte är bra så är det ju inget annat än jobbigt. Hoppas det går fint bara,fredag som tur är .) Bara det med att det är fullt upp nu.
Jobbar imorn då,sen lördag så ska vi till Linda på kvällen, söndag ska jag iväg på en "hemlig" grej. Måndag till torsdag jobbar jag. Sen fredag ska jag tydligen och konstigt nog till tandvården. Fattar inte varför men så är det. Lördag så ska vi på "kurs" ja..sen söndag så åker jag och nästan hela familjen plus min farbror medn Linda och hennes mamma till Stockholm och Cinderella till måndag då. Så efter det så får jag väl vila upp mig då. Kanske har det blivit bra vilket man verkligen får tro!! ....

Hej med er!!!

Ont i halsen :(

Hejsan!! Jag har så ont i halsen,jobbigt och orkar inet mycket. Försökte städa på mitt rum lite,skulle byta påslakan och så och fick i allafall gjort det men sen orkade jag inte mer. Blir bara värre när man anstränger sig. Nyser gör jag med och jag skulle så önska att det kunde övergå till förkyldning istället så att halsen kanske blir bättre för såhär vill jag bara inte ha det. INTE NU FÖR SJUTTON!!! En del grejer nu som bara inte går att ändra på och det är så mycket...
Imorgon så fyller ju lillsyrran 16 år och vi ska ha kalas på kvällen. Ska va hos tandläkaren tidigt på morgonen på onsdag och det går ju inet ändra på. Eller klart det går men det det vill jag inte. Blir bara jobbigt att vänta mer och mer och nu har jag ju den dagen och då känns det bäst. Skulle det va riktigt illa så då klart så är det ju inget att göra åt. Men om det bara kunde va bättre imorn,va glad jag skulle va då. Tyvärr är det ju värre idag än va det va igår. Idag är det på ett helt annat sätt. Fasen :(


Vad är felet?

Tjena! Här sitter man och har ont i halsen. Fick det bara sådär helt plötsligt igår och det måste ju va Jossan som har smittat mig för hon har ju haft så ont i halsen. Jaja,bara det går över. Har legat vid tv:n hela dagen idag och tänkt att om jag vilar så blir det väl bättre kanske. Har ju lite svårt för att ta det lugnt ibland och vissa dagar orkar man inget. Så är det...
Igår va jag iallafall ute och dansade med några kompisar och det va kul. Förutom att halsen kände man ju av då mer och mer :/ Men kul att komma ut!

Va kul att Team Hanna vann körslaget!!! GRATTIS <3

Jag fattar inte varför det inte går att lägga in bilder? Står hela tiden att det det avbröts och att det inte går då :O Snälla hjälp mig någon!!! Provat här,fejsan och bdb men det går inte. Jag blir galen. Nu när vi fått en gammal mus och tack o lov så funkar det. Men jag ska inte ta ut något i förskott,det kanske inte blir långvarigt. När nåt går sönder så brukar det ju flyta på med mera elände.
Aldrig kan något få vara felfritt ;-) Det är ju alltid något!            Blir väl bra tillslut kanske :)

Nu ska jag fika lite,dricka något varmt trots att jag egentligen är väldigt varm,men just för halsens skull. Konstigt innan frös jag så. Livet är ett mysterium vill jag påstå!

Tjingeling!!!




RSS 2.0