Får väl skriva om lite!

Har jobbat dubbla pass kan man väl säga nu Måndag och Tidag. Jobbat på det stället jag är på till 13 och efter det varit på det andra stället till jag va på senast i somras till 17 då, så det var ju ett tag sen man var där om man säger så. Kändes lite ovanligt : ) Men haft det bra och bra har det gått : )

Igår efter jobbat var jag och Linda och handlade. Försökte hitta nåt till nyårsafton. Fösökte ivrigt hitta nåt men det är då fan att man aldrig kan hitta nåt när man verkligen behöver och vill så gärna. Köpte nåt som jag kanske blir tvungen att ha,men man får se : )




Lördagsjobb!

Tjoodiloo!

Igår så jobbade jag hela dagen och försov mig typiskt nog. Har fått både en väckarklocka och mobil i julklapp och hade ställt båda. Men vaknade då fan inte av någon. Skulle börja åtta och vaknade halv. Fyy va ledsen man blir då. Kunde ju såklart inte fatta att klockan var så mycket och trodde ju jag såg i syne,drömde eller vad som helst. Men icke då,den var helt korrekt.

Gick över förväntan riktigt bra på jobbet trots att det var senast i Augusti jag var där senast och extra ovanligt att va där en lördag. Nästan kul till och med där :-) Men idag har jag ont i halsen och magen. Känns inte kul så det blir ju mest att ta det lugnt och kolla på massa bra filmer troligtvis. Har också kollat på Marocko med syrran : ) Visat henne en del så hon kan föreställa sig lite på hur det kan va där ;-) Haha!! Det är nåt jag verkligen ser fram emot : )
Ska jobba imorn och onsdag på båda ställena 8-17 och onsdag till 13. Så man kan ju inte direkt vila så mycket nu när man skulle behöva det kanske dessa dagar innan nyår och allt. Så det går ju inte. Hoppas det inte blir så illa med halsen för att ha ont i halsen är då inte kul...

JÄTTEKRAAAAM till dig <3


Lite från Julafton igår ...

Hade en bra julafton igår får man väl säga och hände så mycket gjorde det inte vilket bara var bra : ) Bakade en del innan gästerna kom och här lagades mat.


Fick många fina julklappar och mycket god mat åts det : ) På kvällen kom Linda och hennes familj.. vilket var väldigt kul.
Kändes inte riktigt som att det var julafton. Allt gick så himla fort. Hela December månad har ju det..


Har sett en film nu och ska väl se en till nu ikväll. Hade ju vart kul att ge sig ut nu ikväll och ha kul. Men får bli hemma för ska upp tidigt och jobba :/ Ska till det stället jag va på i somras,så man får ju se hur det går. Ser väl sådär fram emot detta. Fast hoppas ju verkligen att det går som hejsan och blir kul : )

Så trevlig kväll till er som ska ut ;-)




Julafton 2009 :)




♥ Önskar dig en riktig GOD JUL och en mysig och fin Julafton ♥

♥Varma och stora kramar från mig♥




Det börjar närma sig nu!

Endast två dagar kvar och hade önskat det kändes som att det va jul mer. Känns nästan inte alls att det är julafton på Torsdag. Hoppas på lite mer känsla av det imorn kanske. Som det har snöat idag/ikväll. Wow,tänka sig att det kommit snö. Det är inte dåligt.
Har vart och letat julklappar efter jobbet idag och som det snöade. Hittade inte så mycket,men får fortsätta imorn.

Sista dagen nu sen är man ledig två dagar och det ska bli riktigt härligt det :)


Fjärde och sista advent!

Kan inte riktigt förstå det redan är 20 December. Just denna månaden har gått så fort så man har ju inet riktigt fattat eller hängt med. Sista advent med och känns ju knappt som det vart någon,alltså att det varit advent dessa söndagar.

Helgen har ju gått fort som vanligt och gjort så väldans mycket har jag inte direkt. Och det känns bra det. Man måste ju vila också.. : ) Hade väl gärna velat sovit mer, men när det inte går så är det inte så mkt att göra åt ju. Vill inte det ska va Måndag imorn,känner inte för att göra så mkt och det lär det ju bli.

Uhh.. :-|


Fest...!!!

20 års fest igår och hemma sent. Äntligen helg och sova. Men tyvärr kunde jag inte sova ut idag heller. Vaknade rätt tidigt. Så många timmars sömn blev det ej.   

Idag har jag haft en härlig långpromenad med syrran idag. Så fint väder men kallt då. Lite mer snö kan det allt bli. Så länge det inte regnar så är jag glad. Och jag håller verkligen tummarna på att det är snö på julafton iår. Var ju så längesen nu.
Julstädning, pyntat lite och även klätt julgranen :) Granen står så grön och grann i stugan : ) Annars brukar det bli där precis innan jylafton, men är rätt mkt nu så lika bra att slå till när man har tid och är igång så att säga ;-)






Iväg på 21- års kalas och annat!

Är trött eller snarare slö. Har känt mig så hängig det sista nu och är inte helt bra. Vet inte vad det är med mig, men nåt är det! Sen om det är allvarligt eller ej kan man icke veta. : / Jag hoppas jag kan få sova iordning snart igen. Orkar inte vakna mer med smärtor på nätterna. Tredje natten nu :(
Har varit så mycket nu med och blivit att man kommit hem rätt sent på kvällen så man var tvungen att lägga sig direkt och sen upp då tidigt. Så jag hade vekligen behövt sova ut känner jag.
21 års kalas i Måndags och Borås igår!

Adjöss! Nu ska här vilas ikväll förutom att man tvättar dock...

Tredje Advent och Lucia!

Heeej! Här sitter man och lyssnar på lite julmusik. Det lär nog gå fort nu till Julafton. På torsdag är det ju bara en vecka och kan inte fatta December gått så fort. Fast bättre det än tvärtom. Har fixat och trixat med en julklapp till min syster idag och som tog en liten stund att få klar. Hon är verkligen nyfiken men det går inte avslöja någonting fastän jag gärna hade velat. Jag ser så fram emot Julafton nu : ) Ska bli så kul att ge henne denna spännande och hemliga julklappen. Kan ju tyvärr inte avslöja vad det är i den...för någon i stort sett. Inte många som vet om det och så ska det förbli.

Var hos min vän Linda och familjen och hade eb trevlig kväll med film och god mat. Så nu har det blivit sent här i helgen och jag känner att jag inte har fått sova ut. Så ska man jobba och slita hela veckan,men är ju som vanligt.
Hur ska det gå? Hur ska det gå? Hur ska det gå? ... Precis vad Melissa horn sjunger! Var ju passande!! Haah..

Nu ska jag nog sätta mig vid tv:n och kolla film : ) Har dock inte ro till det, att sitta still och bara lyssna...

Ha en fin fortstatt Lucia och Tredje Advent <3




Äntligen Fredag & Tjejkväll ikväll: )

Veckan gick fort men det sista väntade man bara på att det skulle bli Fredag så man kunde få vara ledig lite. Slippa upp tidigt : ) Träffade vännerna på kvällen och såg Idol-finalen och det kunde inte blivit bättre. Erik vann och det hoppades jag på ända från start : ) Så Grattis till honom. Calle är ju förstås också bra : )

Ville ju sovit ut idag,men tyvärr gick inte det. Vaknade med ont i magen och konstig i huvudet. Så låg vaken ett litet tag till och kunde inte somna om. Man har ju vant sig med vid att gå upp tidigt och det kan ju va en anledning med kanske.




Kanske en smula trött och sliten ;-)

HEJ! Blev aldrig av att man åkte till Varberg förra veckan i fredags var det va. Däremot så blev det av igår, så nu är det fixat och klart. Ja julklappar ska ju ordnas och jag har inte köpt en enda. Inte för att jag tänkt köpa så många heller. Får bli i sista sekund. Brukar bli på det viset så det är ju lite av en tradition då. Haa!

Jobbat hela veckan och tur att det är Fredag imorn, ser jag fram emot. Få sova ut och bara ta det lugnt. Ska bli riktigt härligt. Varit rätt så slitsamt denna veckan med mycket att göra, så vila behövs, det känner jag.
Varit en sväng hos mormor efter jobbet och syrran med. Spelade kort och pratade : ) Men nu blir det hänga upp tvätt och sen ett varmt härligt bad!

Tjingeling!



Andra Advent!

Hejsan : )

Kommer fortfarande få fundera ett litet tag till på den grejen som skulle beslutats och vart klart i Fredags. Men det blev ändrade planer. Är man inte helt säker ska man väl inte göra något och har ju chansen att tänka,så är ju lika bra det. Jaja hur som helst är det ju andra advent idag men händer inte så mycket.
Är ju Måndag imorn och känns ju inte så kul att jobba hela veckan. Uhhh nä det är en jobbig tid nu tycker jag. Vill mest bara skita i allt och försvinna bort. Slippa tänka på allt som är jobbigt. Men man ska väl försöka stå ut och det har man ju fått göra innan med och man ska ju inte ta någon skit, trots att det fan i mej inte är lätt alltid.

Ha en riktigt fin Söndag och Andra Advent : )




Oj oj oj oj oj vad vår besserwisser kan!

Det finns en grej som är nåt bland det västa jag vet och det är när någon lägger sig i. Jag kan bara inte med det. När någon tar överhand och ska bestämma grejer hur vissa grejer ska vara eller gå till. Gäller ju såklart när det handlar om ens egna sysslor,alltså när det är nåt man själv gör och så kommer en annan människa in i bilden och ska ta för sig,börja planera och greja. Förjäääävligt!!!
Sköt dig själv och skit i andra!!!

Buahhhiiii...nä det är gräsligt hur allt kan va jobbigt ibland. Jobbigt har det varit idag och mitt humör har varit uselt. Irritationen har varit het. Är jag irriterad och det då uppstår sådana här situationer är jag inte speciellt rolig. Då kvittar det vem som än är i vägen.

Nu ska jag iallafall åka till Varberg på ett litet hemligt uppdrag och det kommer förbli hemligt ett tag ;-) Kan vi ju låtsas...

Tjingeling!!!


1 December : )

Äntligen December månad! Eller inte? Julen är en fin tid så på det viset känns det ju bra,men det är ju mkt som ska göras. Idag har humöret verkligen hoppat upp och ner. Ena stunden glad och sen andra stunden så är allt på botten. Långt ner på botten skulle jag vilja säga det är just nu. Vet vad det beror på men går inte att lösa precis på direkten ;-) Man får vänta och se!!! Har inte känt mig i form idag heller,så kanske är det nåt som spökar?! Nyser och orkeslös..

Byeeee!!!





RSS 2.0