Sommartorsdagarna Borås :)

HEJ!
Jobbade en kort dag idag! Sen åkte jag och mina föräldrar till Borås för att kolla på Nanne Grönvall som uppträdde på kvällen. Gick först och åt och gottade oss. Soligt och fint väder var det, så det blev lyckat. Mycket folk och senare på kvällen när klockan började närma sig nio kom också Linda dit. Så vi stod långt fram vid scenen. Tur det så man ser bra ;-)Först uppträdde Timoteij och därefter Nanne som var lika bra som alltid,enligt mig och säkert många andra !!! :D

Jag&Nanne tog ett kort ihop!20 Juli- Min födelsedag!

Jobbade till 16 på min dag och var inte alls pigg när jag kom hem. Jag är inte direkt för födelsedagar somsagt. Särskilt inte ens egna ;-) Är ju inte precis som när man var liten och fyllde år. Nu känner man bara hur åren rusar iväg ;-)


i

ibland är man bra konstig att förstå sig på...

Hallå hallå! Då var Måndagen avklarad. Helgen rusade bara förbi. Vipps så var det Söndag.
Jobbar hela veckan och i helgen blir det troligtvis kalasfixande. Fyller ju nämligen år imorgon. Äch äch!! Tycker bara det blir värre och värre att fylla år. Att åren går och detdär med kalas tycker jag inte är nån hit. Njää det är varken kul att ordna eller gå på.
Så man får ju se. Pappa fyller i början av Augusti så blir nog att vi slår ihop våra födelsedagar. Jobbar ju så mycket både jag och mamma så man ska ju faktiskt hinna med också. Inte bara stressa ihop något ;-)

Denna låten får mig på gott humör. Man får en riktig utomlandskänsla,vilket jag gillar :)
En aning mycket..

Hejsan! Jobbat hela vecka och äntligen helg. Skulle varit ledig i Tisdags men det blev det inget med. Fick till det andra jobbet och jobba. Sen har jag även vart där efter jag varit på det ställt jag är på nu i sommar. Så det har blivit dubbelt upp kan an ju säga. Först 8 timmar på det ena och sen 4 på det andra. Jag va trött igår eller snarare sliten. Stressat rätt myckket och det ger ju sina resultat!!
Ikväll ska jag bara vila och ha det gott :)

Pust, pust... hjälp!

Hemma från jobbet.äntligen. Fy fan va svettigt det varit. Ni kan ju tänka er och städa i denna värmen med. Fyy! Man vet ju inte vart man ska ta vägen. Finns ju ingenstans det är kallare precis. Inte mycket till det iallafall. Pust pust!
Skulle vart ledig imorn men ska jobba ist. Åhh! Bara det blir lite kallare snart,för riktigt såhär varmt behöver det ju inet vara.

Havet är för härligt!

Godmorgon! Då var det min sista lediga dag innan man börjar jobba denna sommaren. Fy bubbland vad det känns ledsamt. Men jag försöker se det positivt och tänka att det hade då fasen inte varit roligare om man inte hade nåt jobb. Så man får se det så. Kommer säkert kännas bättre när man väl kommit igång med arbetet ;-)

Igår hade jag en härligt solig och riolig dag på stranden med min fina vän Linda :) Sen blev det film på kvällen. Rätt sent la jag mig och kom ju sen på att jag inte hade tagit min tablett då jag fick gå upp igen. Kunde inte somna och varmt va det.
Drömde inatt att jag hade en fin fin klänning. Kungligt var det och alla gick på rad med sina kavaljeer och alla var liuka fint klädda. Sen kom vi in i en sal där vi skulle slå oss ner och äta goda rätter. Visst kan man drömma underligt. Vaknat flera gånger inatt och var helt genomsvettig. Flera gånger och tidigt imorses vaknade jag med,lika svettig och kunde ju inte somna om. Typiskt alltså!! Jag som hade velat sova länge denna morgon. Menmen!
Ska snart göra mig lite frukost :)


One way ticket!

Regn! Sina sista dagar man har kvar av ledigheten så regnar det. Genast blir man på lite deppigt humör. Jag som vill ha sol!
Då hade det inte var fel med en resa till solen ;-)
Öland 2-5 Juli :)


Fikastopp i Småland!

Framme på ERIKSÖRE Camping :)

Vårat Safaritält vi bodde i...
Trevliga kvällar med smått och gott ;-)HAVET&STRANDEN
Åt på resturangen som fanns på campingen vid havet.SOMMARPARTY- Borgolms slottsruin 4/7!Timoteij,Nanne Grönvall,Sara Löfgren,Benjamin Wahlgren,Linda Bengtzing,Glenn och Adde Malmberg! 
En mycket lyckad och trevlig kväll förutom dom tre tjejer som stod under nästan hela föreställningen och skymde sikten för oss.Ett besök på Ölands djurpark sista dagen!
   

       Sol alla dagar så tur med vädret det hade vi verkligen :) Underbart!


Hemma från Öland!

HEJ! Då var man hemma igen,verkligheten åter igen nu då ;-) Haft det riktigt bra och jag hade gärna haft lite fler dagar där. Tur med väret har vi verkligen haft. Så fina dagar och massa sol och bad. Tyvärr så kom man ju hem till det trista vädret,men kanske blir det bättre. Börjar ju tyvärr jobba på Måndag :( Jag känner inte för det. Hoppas verkligen det blir uselt väder i flera veckor framåt förutom dom dagar man är ledig eller slutar tidigt då ;-) Hiih :) 

Kommer med bilder sen från resan...

Packa klart det sista...

God morgon :)

Nu gäller det att skynda sig snart. 07.45 är den. Blir alltid så stressigt det sista och inte hunnit med så mycket dom senaste dagarna. Efter bion i Tisdags så la jag mig halv 4. Höll ju på länge. Och typiskt nog så fick jag upp och jobba. Dagen etfer med,så det har ju inte blivit att man fått sova ut.

Åker till Öland snart med bror,kompis och hennes bror. Så ska bli riktigt kul och ser fram emot detta :)

Byeee! :)

Biokväll-Eclipse!

Twilightkväll :)
Länge har man väntat på denna film, så ikväll var det äntligen dags! Extra kul att man fick se alla tre :)

RSS 2.0