Inför kvällen!

Hej! Nu strax ska man åka till Varberg för att handla lite inför ikväll :) Har bjudit hit familjen Börjesson och de va ju på tiden :) Så ikväll blir det jag som står för maten,men hoppas ju på att få lite hjälp iallafall!! ;-) 

Hoppas DU får en riktigt bra Fredagkväll!

Grattis lilla mamma!

Kunde sovit längelänge idag! Det va så härligt att bara ligga kvar i sängen. Men nä,skulle ju åka och handla med mamma och samtidigt skjutsa syrran till skolan när vi ändå åkte det hållet. Så jag fick ju upp! 

Har gjort smörgåstårtor för fullt idag. Eller lagt i emellan,för garnerar dom gör jag ju imorgon. Så imorn ska vi fira mamma som fyller idag:) Grattis till dig<3

Din jävla Idiot!

Efter att ha blivit kallad en massa fula ord idag på jobbet gång på gång så känner jag mig rätt så rejält arg nu. Framförallt ledsen. Försöker inte tänka på det men den människan. OJOJOJ! Jag skulle iallafall dra åt helvete,en jävla idiot,jävla apa,kärringjävel,satmara,spionjävel...allt man kan tänka sig av de där fula orden!

Är verkligen inte på humör nu ikväll så jag ska snart ta ett bad och sen inte göra någonting mer än att ??? Men nu ringde Linda :) JAAA!!! 

Pussiluss!!!

Nikelodeon-dagen på Liseberg!

HEJ! Var ju längesen jag skrev blogg men det har bara inte blivit av och sen har jag inte tyckt jag haft så mycket att skriva om heller. Har varit andra grejer som kommit ivägen. 
Men nu idag så har jag ju en händelse att blogga om så nu ska väl det bli av med ett inlägg från mig. Så nu så Celicia så ska du nog få se ;-) 

Prosit prosit har det tyvärr blivit med från mig idag. Har gått och blivit förkyld också:( Var borta i lördags kväll och kände mig plötsligt konstig. Kom hem 03. och la mig ju kvart över och skulle upp 8 på morgonen och nääh,jag kände mig inte alls pigg. Synd att när man väl ska iväg på nåt man ställt in sig på så åker man på nån skit. Typiskt. 
Mötte iallafall Celicia i Varberg sen åkte vi mot Göteborg :) 


Den här tjejen vann "Talangjakten"


Hennes nya singel "Otacksamhet" sjöng hon,samt "Avundsjuk" och "Håll om mig" :)


Jag och Celicia =)


Nanne och Markolioo ser vi här som skriver autografer!


Nanne sa till oss att vi kunde träffas utanför scenutgången. Vipps dök hon upp. Pratade lite och så tog vi kort ihop :) Hon får en alltid glad :-D Tack fina Nanne!


RSS 2.0