If I let you go?

Denna låten är ju så fin. Sorglig och sann!!!  =(

Day after day
Time pass away
And I just can´t get you off my mind
Nobody knows ... I hide it inside
I keep on searching but I can´t find
The courage to show ...
To letting you know ...
I´ve never felt so much love before
And once again I´m thinking about
Taking the easy way out ...

But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...

Night after night
I hear myself sayin´
Why can´t this feeling just fade away?
There´s no one like you ...
You speak to my heart...
It´s such a shame we´re worlds apart ...
I´m too shy to ask ...
I´m too proud to lose
But sooner or later I gotta choose
And once again I´m thinking about Taking the easy way out ...

But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...

If I let you go..

Once again I´m thinking about ....
Taking the easy way out ....


Kalas:)

Heej!  Varit på kalas ikväll hos min morbrors fru som fyllde år. HurraHurra:D Det va jag,mamma och syrran som va där. Pappa och brorsan va i Göteborg med min farbror på nån grej så dom kunde inte följa med. Sen va det Mormor som va där. Min andra morbror och hans tre barn,alltså mina kusiner. Dom är sååå söta och rara. Sen var det Jepps(födelsedagsbarnet) syster och man som också var där.
God mat och allt:) Jag och jossan satt vid barnen och det va kul för dom pratade så. Särskilt den mittersta kusinen som är 7år =) Han frågade vad vi brukar leka hemma och om vi brukar slåss. Så gulligt! Sen lekte vi lite med dom. Hade brottning och jagades lite. Det är så gulligt med barn :D Ojj!!

Lägger in en bild från i somras när Jossan konfirmerades och dom va här. Hela kusingänget samlade! :)


Hade kunnat skriva mer om det men just nu tramsar jag&Jossan och det är etydligt roligare;-P Vi sitter här och tar lite kort,så vem vet. Kanske lägger in ett och annat imorn. Haha.

Jossan var ute på promenad idag med,långpromenad och det tog väl ungefär en timma. Sen badade jag sen va det ju dags att göra sig fixad för fest. Har inte hänt så mycket mer ikväll.
Joo just det. Alla mina kort som jag beställde kom i fredags så jag va på Posten och hämtade dom. Ikväll igen satt jag lite och har börjat sortera och klistra in lite i mitt fina MAROCKO-Album:)

Hörs imorn! Nattinatti!

JOBB!

Sov såå gott idag på morgonen tills det att jag blev väckt. Vaknade av att det ringde men va ändå så trött så det nästan kändes som jag drömde. Ni kanske fattar hur jag menar? Hör demamma säga: Jag ska väcka henne,vänta lite! Nåt i den stilen var det. Då kom mamma med telefonen till mig och sa att det är telefon.
Trött som jag va fattade jag ändå att det va från jobbet. Men om jag va vaken ska vi inet tala om. Man får ju knappt fram rösten.
God morgon Jenny va ju rätt ord! Så fick det bli,jag gick upp och gjorde mig iordning och sen tog jag mig dit. Skulle va i S och det va ju ett tag sen nu. Närmare bestämt ca. 6 veckor sedan så jag va tvungen att tänka till där. Vad är det jag ska göra nu. Men det gick hur bra som helst. Allt satt och jag kom ihåg ;-)
Nackdelen med att man har det såhär är ju att man går och inte kan göra det man vill. Nervös som jag är av mig. Jag vet ju inte än om jag ska jobba imorn också eller inte.
Fast nu kanske klockan är för mycket för att dom skulle kunna ringa,jag vet inte?!

Jag sitter ock forskar om utlandsresan vi ska på. Har läst både bra och dåliga grejer! Någon som vet nåt om Tunisien-Hammamet kanske? Skulle ju va kul om någon kunde berätta lite om det isåfall ;-)
Syskonen skulle iallafall ta samma spruta som jag tog när jag åkte till Marocko,ska fylla på en andra gång med det vaccinet. Så nu vet vi det. Bra att det va samma:)

Ha det fint<3

Äntligen fixat och klart!

Tjoohoo=)
Bokade en utlandsresa idag! Så nu ska syskonen Andersson för första gången åka utomlands ihop. Jo man har ju varit iväg hela familjen såklart,men aldrig bara syskonen,så det ska bli väldigt spännande.
Fast ajaj...jag känner ett enormt ansvar nu när man är äldst och allt. Blir ju alltid så! Men en fördel ju på nåt vis! Dom andra två åker ju som ungdom. Lite oroligt med tanke på med att min bror har Diabetes vilket gör det extra viktigt. Det finns ju alltid en risk att något händer. Men jag kan ju det mesta eftersom man bor med honom och man har ju fått lära sig så otroligt mkt på grund av det. Jag ser ju på honom om han tex skulle ha lågt socker eller när något inte står rätt till:) Det ska nog gå bra!
        Det hotellet vi ska bo på hade inet kylskåp på hotellen,utan det fick man hyra i mån om att det fanns eller nåt sånt. Men eftersom brorsan då har Diabetes är det ju så viktigt med insulinet att det hålls kallt så MÅSTE vu ju ha. Hon va så snäll så hon skrev det i bokningen:)
Men nu känner jag att det är mycket att tänka på och mer nervöst. Känns nästan som att jag ska åka själv,men så är det ju inte. Det va ju såpass längesen brorsan va iväg. Syrran,jag och pappa va ju klart i Turkiet nu i April men då tänker hon jui et till på samma vis utan pappa vet ju det mesta. Jag har ju med varit i en del länder så man kan ju lite. Just på flygplatsen här i Sverige är det la ingen större fara. Fasen..det blir ju värre där när vi är framme i Afrika:S
Åhhhh,jösses. Hur ska lilla jag klara detta. Jooo,men det blir asbra säkert! Nu har man nåt att se fam emot iallafall!

Linda va här i kväll och de va väldigt kul :-D Tur detta är fixat nu!! Skriver mer imorn....måste sova nu för nu är jag äntligen trött. Ska skriva lite i min lilla Dagbok med. Kul att ha lite nedskrivna anteckningar tycker ja som man kan blicka tillbaks till;-)

GODNATT!!!

4 månader gått!!!

Hej du vackra!

Vilket fint väder det varit idag då. Härligt med sol :D Jag satte mig ute i solen på förmiddagen en stund faktiskt med Jossan!
Så nu måste jag berätta om det. Jaa jag och Jossan såg ju då på morgonen att det va så soligt och fint så vi gick ut och satte oss på baksidan av vårat hus. Brorsan va den enda som va hemma mä för mamma å pappa hade åkt nånstans?!
Vi har rätt stor tomt...ganska iallafall. Gräsmatta på både baksidan och framsidan av huset. Sen där på baksidan så har vi vinbärsbuskar och hallonbuskar på gräsmattan och fortsätter man bort dit genom en gång så är där potatisland och skog. Skog finns det gått om bakon stenmuren på vänster om huset. När vi då satt där i bara bikini som inte alls satt på så bra kanske så hör vi plötsligt någon komma och säger. Jasså här sitter ni och solar? Jag trodde det va pappa givetvis,men det va ju inte alls samma röst. Kollade dit och jaa där kommer en gubbe..nä man...en karl och klampar fram på gräsmattan. Jag som ser lite dåligt med kunde inte fatta vem fasen det va. Som kommer fram från ingenstans. Jo skogen givetvis:O Sen frågade han om vi hade sett svamp..om vi hade varit ute och kollat. Nä det har vi inet sa jag. Vet ni då? Sen går han förbi mot huset alltså. Sen kommer han tillbaka och frågar om pappa är hemma. Men det va han ju inte. Så han gick ju där då rätt över gräsmattan och troligtvis ner över åkern där så man kommer till vägen. Men det va en som bor inet så långt från oss,så han har väl gått över skogen då och kom ut borta vid potatislandet å allt :S
Så det är då inte alltid så fritt att på på landet med stora ytor. :D Jooh,väldigt bra!! Tänk..ja man kunde ju lätt ha suttit utan bikini. Eller nja inet jag! Aldrig!! Men Jossan däremot. Det hade inte varit så kul precis ;-P HAHA!
Nu blev väl det jag skrev lite rörigt och svårt att fatta för jag skriver ju som en kråka nu känner jag och stressad är jag.

I eftermiddags/kväll åkte vi först till Hajom för samling! Syrran har spelat match så jag åkte med för att kolla. Till Allingsås blev det och tyvärr så förlorade dom,men det va nära :( Attans!!

Hade först en annan rubrik med sen kom jag på att det är den 24 idag! Vilket för mig är ett tal jag alltid kommer komma ihåg. Opererades idag för exakt fya månader sedan. Shit va längesen:O Nu om 4 månader till så är det ju Julafton! Å hjälp! Tiden går fort!
Nu låg jag och pinades och ville bara därifrån och slippa det. Då hade ju helvetet bara nyss börjat ;-P Från just den dagen är det då inga roliga minnen. Låg där och visste varken ut eller in hur fasen detta skulle gå och vad jag hade gjort,vad dom hade gjort. Ville natten skulle va över och ville sova,slippa den jävla värken,kunna andas riktigt. Kunna gå till toa själv,kunna få sova... Det gick ju inte. Man somnade sen vaknade man och så om o om igen. Så vaknade man av att nån va hos en och sprutade in nåt i armen eller kollade till nåt. Sen vaknade man ju några gånger av att man mådde SÅ illa och nästan skulle spy vilket är bland det värsta jag vet. Å må illa:( Fy! Nej! Dom hämtade spypåse fort och snabbt på med syrgas. Får ju panik med för är man i min sits så kan man ju inte spy eftersom man varken kan gapa och är "fastbunden" med käkarna. Andra gånger behövde man ju såklart på toaletten. Va såpass borta och svag med så man orkar ju inget och är inte så klar precis. Men då ligger man där och så fort nån kom så fick man säga man skulle på toa. Jag tror mig faktiskt ha sluddrat en del för jag minns att en sköterska sa till mig att. Det sa du för en stund sedan,behöver du inte gå dit nu då? Ska vi vänta lite till? Åh,det va ju inte lätt:( Jag sa väl antagligen till att jag snart ville på toa. Nä inte ville men behöver. Det va ju såå jobbigt och omständigt. Droppet gjorde ju sitt.
 Första gången va då när mamma och pappa turades om att sitta hos mig. Dom hade visst frågat om jag verkligen skulle komma upp för då hade dom kunnat fixa det i...hmm...aa sängen då. Men jag hade envetet sagt att jag skulle upp. Tänk att det minns inte jag:O Så fick dom köra hela sängen fram till dörren till toaletten. Koppla bort påsen till droppet eller om jag hade med hela droppställningen där dom gångerna under kvällen/natten minns jag inte. Va så borta. Så fick två hålla mig i armen och leda mig in på toaletten och jag minns att jag kollade i spegeln för att se hur jag såg ut. DET VA INGEN VACKER SYN!!! ONEEEJ!!! Alltså mina läppar:O Dom va störren än aa jagvetintevad!!! Samtidigt vänder man ju bort fort för man vill ju inte se sigsjälv sån. Så frågar en om dom ska stanna kvar eller vänta utanför. Väntade utanför gjorde dom. Kvar blir man sittandes på toaletten utan att dörren är låst. Jag ska tala om att i den sitsen så vet man inet om man själv ska torka sig eller spola. Usch va hemskt det va:( Ska jag tvätta händerna sen. Ärligt talat skiter man in det för man är i såpass dåligt skick. Så hjälper dom en den lilla biten så man kommer i sängen och gu va gott att få lägga sig igen och att det är över med att gå på toalettbesök. Fy det va krångligt. Hade ju så ont och man bara skakade. Hela käken kädes lös...fast typ så va det ju med...Brrrbrrrr!!!!! Hade ju lite feber där så dom la på mig ett sorts varmt täcke och de va gott minns jag:D På morgonen blev jag väckt av en som ville tvättat mig eller om jag skulle komma upp på toa. Jag SKULLE upp på toa!! Där med hela droppet med mig in dit och skulle byta från sjukhusrock till en sån tshirt istället. Den andra va ju dreglat blod på:/ Skitstora kallingar fick jag med...fast trosor,men såg ut som stora kalsonger. OJOJ:S
Hoppp,det va lite återblickar av detta datumet för fyra månader sedan. Gött att det är över. UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!
Fast samtidigt så skulle man ändå velat ha ändrat på lite grejer...men så är det ju ibland. Skulle junnat skrivit massor...hih!
Det va långt ifrån kul men samtidigt så har man ju varit med om en del och lärt dig mycket. Ma får helt enkelt se det positivt:D Jättekul:)

Nu vill jag bara mer och mer att rälsarna ska väck!!! Fort med!! Putts väck!! Tur man har tålamod som jag brukar säga ;-D
Det tar ju sin tid : / Blir ju säkert jättefint sen :D Hmm?! :S När det nu blir?????


ÅÅÅÅÅÅÅÅ!Ni som har...ni vet!!!


Pusss&Nattinatti :D Dröm sött ;-)

Beställa bilder!

Just nu sitter man här en lördag och beställer bilder. MAROCKO är det en heeeel del ifrån kan jag ju säga. Det värsta är att jag har inte koll på hur många det verkligen är. Man får ju räkna en krona styck och det lär ju säkerligen bli över 300 sammanlagt. Vilket blir 300 kr! Får väl kolla igenom mer noggrant sen när alla väl är ditlagda så man sen kan redigera. Då ligger ju problemet där att jag har så svårt för att bestämma mig och vill ju gärna inte ta bort några.
Men va sjutton. Det är faktiskt minnen. Och som jag sa till mamma att ett album har man ju sen då resten av livet,men om man har alla kortet kvar här på datorn i all evighet kommer ju kanske inte finnas kvar för evigt. När jag då är en sådär 80 år och sitter på nån stol. Inte har jag denna datorn tillhands och kan kolla på alla dessa bilder jag har inte. Nääpppp!!! Utan då kan ett album verkligen uppskattas. Så så tänker jag!! Nu ska jag bannmej ta tag i och beställa via internet. annars hade jag ju tänkt lägga korten på cd-skiva och skicka in. Men nu är det så att det blir fel när vi ska bränna. Kan ju lika gärna göra så som jag gör nu:)
Det va hemskt vilken tid det tar...uppe i 61 bilder! Å det är mångamångamånga kvar...

Jenny har ont i sina tänder idag med...nu är mellanrummet mellan frmtänderna större än innan:O AAAAHJ!
Jag får väl säga hejsålänge!

Kan inte beskriva :(

Hejhej!!
Denna morgonen har väl inte varit så lyckad precis. ÅHHHH...jag är sååå besviken alltså :( Faaaan!!!
Men det tänker jag inte gå in på mer om just varför det inte varit bra. Men ändå är jag glad och det tänker jag inte heller skriva varför jag är just det heller ;-P
Jenny är hemlighetsfull hon ;-P

Men nu ska jag ut och gå en promenad med mamma! Sen går jag väl min runda ensam ikväll igen då som tar en sådär 45 minuter i rask takt ;-) Lite trist att gå själv,men det får ju gå. Men man vet aldrig,det kan ju komma annat emellan...

/Jenny

Morsning!

Då har jag vaknat och gått upp rätt tidigt idag! Eller om man kan säga att nio är tidigt! Det är väl ganska lagom egentligen,men när man väl är ledig kanske det räknas som "lite" tidigt.
Har hunnit med att äta frukost också och snart ska jag gå och ta på mig riktiga kläder. Sen måste jag gå ner och börja städa i källaren...ska hänga upp tvätt och tvätta lite. Har så mycket som måste göras men det har svårt för att bli av när allt är i en enda röra. Mamma är ju med ledig nu så jag ska be henne hjälpa till. Brorsan med för den delen,det lär ju bli lite värre och få han övertygad. Jag vet inte hur många gånger han bett mig nu idag om att jag ska beställa en Cd-skiva till honom som han vill ha. Men jag säger som så att det är onödigt eftersom han behöver spara dom pengarna till resan och dessutom så kostar frakten ju en del och då är det ju onödigt att bara ha beställt en skiva. Tycker jag!!! Men får väl se...nu har jag ingen lust med det ialafall. Så han hjälper väl inte till med nån städning när vi nu inte beställer. Vem vet?!

Jag ska iallafall börja nu! Så hej med er!!!
Pusss!!

Allsång på Liseberg!

Så var det Måndag och jag plus dom andra skulle iväg ännu en gång. Upp rätt tidigt för att göra sig iordning. Runt 11 kom dom och hämtade oss. Man blir ju rätt trött av att va uppe tidigt och sen lägga sig sent...
Vi var där redan när det öppnade ungefär..nämligen klockan 13! Så bra platser fick vi ju. Tur med vädret hade vi också. Men nu är det ju så alltid när det gäller mig att det blir tvärtom. Jag hade på mig jeans och tog med mig en kofta plus en annan tjock tröja. Men näpp! Inget regn utan strålande solsken och varm var det. JAG KLAGAR INTE!!! Älskar sOligt väder,men är det inte typiskt eller?? Joo!
Som tur va så hade man ju linne på sig OCKSÅ! Så det gick ju att sitta i det såklart:) Haa!
Lite innanbilder!
    

Satt länge och väntade!


Jag&Celicia satt ihop!

Här är jag innan det börjat!!


Det var jättekul faktiskt. Det brukar alltid vara sån glädje på just såna grejer och det var det också!! Som tur var så kom dom inte fram med micken...puuuh! Tuuur fast samtidigt så hade ju det varit jättekul. Eller njah...var där på Liseberg när det var allsång på jul när Nanne var där en gång för nåt år sedan. Då skulle vi sjunga "Rudolf med röda mulen" så sitter syrran framför mig och hennes kompis. Så det första Lotta gör är att gå till dom. Nämen shit...yes nu kommer hon väl inte till mig hinner man tänka. Häpp..så lyckat va det:O Då när hon kramar om dom och dom sjunger med kollar hon bakåt rätt på mig och så kommer hon med micken till mig GIVETVIS. Slår ju aldrig fel. Rudolf med röda mulen,hette en då vanlig ren. Som blivit kall om mulen när han....osv!
Ojojoj!!! Haha!!
Eddie Olivia eller vad han nu hette kom först fram och sjöng. Sen kom Tomas Pettersson!! Sist med inte minst...joo hon är minst! Nanne Grönvall :D Men underbarast är hon!! Hon sjöng Håll om mig & Du är min man!
När Nanne då gick ut i publiken och skulle sjunga allsång blev det AVUNDSJUK :D Jihoooo!!!!!!!! Inte svårt när man kan:D Attans skit jag inte fick sjunga :( Jag blev faktiskt lite besviken på henne. Hii.


Nanne tog ton till  Avundsjuk!!!


Varför är det då så fåå som faller för mig! Att du är så snygg,det äcklar mig!!!


Hoppas hon kommer fram till mig nu tänkte jag:O


Men inte då...hon tog dessa och vipps så var hon redan förbi;-P

När vi satt där och Nanne uppe på scenen i soffan så vinkade Nanne på oss och vi vinkade allt vad vi kunde sen! Ååå va gullig hon är. Man blir så otroligt glad av att träffa henne och hon säger så fina ord till en:D Häftigt!!!

                           Här kommer lite olika bilder från kvällen!

                                
                               


 ♥

Thomas Pettersson har man fått träffat nu för tredje gången och när vi träffade honom nu så sa han: Här har vi några till som har fått höra den igen. Tredje gången sa vi! Men det med köttfärsen va nytt säger han då och skrattade. Haha!!
Han är så käcker han och väldigt trevlig;-P Det va kul!!


Thomas Pettersson!


Thomas och Nanne!

Vi fick stå länge och vänta. Hade ju bestämt vi skulle pratas vid idag,men man vill ju låta dom andra få träffa henne med och inte bara tränga sig före precis.
Det va verkligen mycket folk. Tillslut kom vi fram innan hon strax skulle gå:) Heeeeejj!!! Kul att nån blir så glad av att se en iallafall;P
Hon frågade vilken tid vi kom dit och sa att hon hade sett när vi kom och spanat efter oss då. Frågade om vi skulle åka hem till Borås ikväll. alltså det är såå kul när hon vet vem man är :D
Sen fick några andra komma före...sen pratade vi igen och då ville vi ta nåt kort med henne. Så såhär såg det ut:


Jag...Nanne...Josefin(syrran)!Så fick Celicia ta ett med Nanne med.....visar inte det dock för Celicia vill nog inte det har jag fått reda på.

Men då ville Nanne att vi skulle ta ett gruppkort med,så jag fick slänga kameran till vakten som egentligen ville att Nanne skulle gå. Haa... är alla nöjda med Nanne. Nää för då kommer vi där....

Det kortet ser ut såhär:


Jossan,Celicia,jag och Nanne!

Då trodde vi att vi var klara...men nähädå. Då sa Nanne det att så får vi ta enskildakort =)

Här har vi mig då och Nanne!!!
♥♥♥♥♥♥
                                                   Ååå va fiiiint =)

Lika snygga allihopa sa hon och när hon skulle gå så sa hon att vi syns på Vild. Hon är så gullig för hon slänger ju slängkyssar till oss jämt och jag råkade göra det med som en reflex...haha...det va kul!

Pratade ju med Nanne en stund och sedan skulle vi ju ta en del bilder somsagt. Tog även lite andra blandannat detta innan det bar iväg hemmåt:

HAHA,det ser bra roligt ut de kortet!


Sen bar det av hemmåt efter en mycket lyckad dag!!!

Diggiloo en endra gång!

Hejsan! Har varit såå mycket i helgen så jag har inte hängt med i svängarna riktigt. Antingen så finns det inget att göra eller som det varit nu...allt på en gång. Först jobb hela veckan, sen bröllopsfest och sen iväg på söndagen och sen iväg på måndagen. Men det har varit otroligt kul:)
Så nu ska jag berätta lite om Söndagen då jag,syrran,pappa,Celicia och hennes mamma skule till Borås och kolla på Diggiloo! Nanne hade skrivit upp oss på gästlistan så det sa vi när vi hade kommi dit och sen fick vi våra platser.
I sista sekund kom vi!


Det va ju betydligt bättre platser än sist iallafall:) Alltid lika kul men tyvärr kom det lite regn då å då! Det var så jäkla kallt med och det va då inte härligt! Man drar ju inte med sig masssa klädesplagg precis. Nog med att jag faktiskt brukar ha med mig det mesta...men nääh. Fast varför klaga på det. Försent..nu har jag ju redan gjort det ;-)


Sen i slutet ställde vi oss här,man orkade inte sitta mer.Sen kom dom fram...här ser vi Linda Bengtzing! Hon är väldigt snäll faktiskt :)


                              Å här har vi Måns också som gick ut för att ta kort med några.
                                        Linda Bengtzing sa: Skrik Moms..mera Moms!!! 
     Nanne var väldigtväldigt stressad vilket man ser väldigt väl :( Så det var inte länge vi fick pratat med henne. Men vi skulle pratas mer på måndagen sa hon. Hon va ändå glad att se oss :-D


Sen va det dags att åka hem!

Bröllopsfest i Hajom!

Var på ett väldigt fint bröllop igår(lördag)!!! :D Jättetrevligt var det! Välkomsdrink ovh sen såg vi det var bordsplacering. Hjälp..neeej tänkte jag. Hur ska detta sluta! Gick där ivrigt och letade upp vart man skulle sitta vid detta långbordet. Såg mitt namn och kände mig ganska nöjd med mina bordspartners ;-P


Här är min plats:)

Här skålar jag med kameramannen!Vi skulle ta kort med brudparet!


Jag och brorsan:D


Jag och syrran!

   
Jag :O                                                                              Syrran och Björn!    

Det stod lite om alla i programmet som vi fick! Nää kolla vad det står på mig. Eller nej kolla inte förresten:O


Bröllopsparet var så fina ihop så kul att få träffa dom:)
Dom bor ju nere i Singapore så det är ju inte ofta man träffar dom precis!
Johan och jag tog några rundor till baren. Hmm...jag har nog inte sett Johan i så bra form innan. Eller om man ens ska kalla det bra form?! Jossan höll sig nykter vilket var beundransvärt.


Mormor,brorsan och Matilda!

Måste göra mig klar nu för snart drar vi till Borås och ska se Diggiloo! Är bjudna på Nannes gästlista så det ska bli väldigt spännande detta;-P

Pusss&Kram!

Avklarat!

Konstig dag! Klockan är 22:35 och här sitter jag. Satt i min säng och höll på att skriva lite anteckningar om dagen och lyssnade på musik. Så kommer syrran och hennes kompis som är här och ska sova över och säger JENNY du ska ju inte sova. Du ska kolla på skräckfilm med oss :O Nu??? säger jag förvånat?! Tänkte att då kan jag lika gärna gå hit en snabbis också. Jag hade faktiskt tänkt sova eller kanske tom läst lite. Varenda gång jag har tänkt läsa så kommer något emellan.
Fast va sjutton,det är fredag och jag har slutat jobbet och är ledig. Gööött... men sorgligt som bara den. Så film kan ju va skoj!
Näää va trött jag är! Jag som brukar va så pigg när jag ska upp och jobba. Men nu när jag kan få va pigg och inet behöver upp tidigt så vill det inet va på det viset nä. Jag är inet förvånad inte. Och så undrar jag varför jag skriver INET och inte INTE hela tiden. Haa! Är för trött kanske.

Ska på Brölloppsfest imorn i Hajom! Så jag får väl se om jag hinner skriva något imorn då....

Sov nu så gott!

Sista dagen på jobbet imorn!

Hejhej!
Sista dagen imorn...nää va konstigt det känns! Både på gott och ont! Känns så bra att äntligen kunna få va lite ledig. Har så mycket jag måste göra så kommer ju finnas sånt som måste göras iallafall. Blir säkert helt tvärtom också om jag tänker efter. Kan ju bli lite rastlös ibland. Fast samtidigt så känns det så sorgligt:( Finns en extra anledning till det,men det ska vi verkligen inte gå in på här inte!!!!
Jag fryser så...har lite huvudvärk med känner jag. Får väl inte tro att jag blir sjuk. Nääh,det är nog bara jag som är kall. Kallt i huset helt enkelt eller att jag suttit här ett tag nu i min ensamhet och  funderat,grunnat och lyssnat på så sorgliga låtar. Snart är det slut med det för nu ska jag gå och tvätta lite. Sen försöka att inte tänka på det jag tänker så på hela tiden.
Nu är det ingen som fattar nåt och så ska det va och förbli,iallafall här! ;-P

Mormor hämtade mig idag och sen bjöd hon på mat här som hon hade lagat. Gott! Resten av tiden har jag nog suttit här somsagt...nu är jag fast. Näpp,nu ska jag dra...

Skriver väl en trudilutt imorn! Hörs!
KRAM!

When you love someone!

When you love someone, you'll do anything
You'll do all the crazy things, that you can't explain
You'll shoot the moon, put out the sun
When you love someone

You'll deny the truth, believe a lie
There'll be times that you'll believe
you can really fly
But your lonely nights, have just begun
When you love someone

When you love someone, you'll feel it deep inside
And nothin' else, can ever change your mind
When you want someone - when you need someone
When you love someone

When you love someone - you'll sacrifice
You'd give it everything you got, and
you won't think twice
You'd risk it all - no matter what may come
When you love someone

You'll shoot the moon - put out the sun
When you love someone


To Love You More!

Denna låten är så fin med Celine Dion! Kan börja gråta när jag lyssnar på den för det är så fiint. Känslig som man är och kanske lite olycklig.
Nu har det hänt så tråkiga grejer helt plötsligt :( Åh! Men man tar sig ju igenom det mesta konstigt nog.

Take me back in the arms I love
Need me like you did before
Touch me once again
And remember when
There was no one that you wanted more

Don't go you know you will break my heart
She won't love you like I will
I'm the one who'll stay
When she walks away
And you know I'll be standing here still

I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more

See me as if you never knew
Hold me so you can't let go
Just believe in me
I will make you see
All the things that your heart needs to know

I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more

And some way all the love that we had can be saved
Whatever it takes we'll find a way

I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more


Lite av varje!

TJENA!

Redan söndag igen. fattar inte att dagarna kan gå så fort som det gör. Det va ju nyss fredag och man hade slutat jobbet och tyckte det va så härligt med helg. Bara kunna få va ledig. Men inte då!

Jag skulle ju åka med mamma till Lygnevi! Jag va tvungen...eller tvungen är väl fel och säga,men visst det kunde väl bli kul fick jag tänka. Så kul var det inte precis:( Satt där på en stol och jag kunde ju gärna inet dansa själv precis. Hur hade det sett ut. Inet ville jag bli uppbjuden heller av nån:O Hmm...olyckligtvis så blev det tyvärr så.

Helt plötsligt kom det fram en som sträckte fram handen...får jag lov? NEEEEJ fan heller va det första jag tänkte. Gååå härifrån...dansa ska jag INTE! Snälla jag som inte gärna gör nån besviken gick ju naturligtvis med honom. Vad har jag gett mig in i? Han va ju dansexpert dessutom. Jag som inte kan dansa! Inte sån dans iallafall!!
Han skulle lära mig och trög som man är. Vals av nån typ:S Fråga mig inte vad det va för det vet jag inte. Tyckte det gick bra ibland när man svängde runt där på dansgolvet skräckslagen i högklackat:( ojoj...stackars mig!
Som tur va så fick denna mannen syn på någon han kände så jag tog tillfallet i akt fort som kvikkt att sticka. TACK FÖR DANSEN!
Såså var det med den kvällen..haah ;-) Kom hem sent och var så himla trött så jag bara kastade mig i säng och somnade. Annars var det väl trevligt! Nu var det ju för mammas skull <3
Vaknade av att Linda ringde på morgonen runt halv tolv. Mamma svarade så jag förstod det va hon. Då såg man inte rolig ut. Sminket kvar och håret åt alla håll.

Igår(lördagen) så skulle jag träffa Linda kvart över två ungefär. Så handlade vi inför vårat födelsedagsparty. Tacos och glass och sånt blev det:D Mmm va Goootttt!!!

Fick så fina presenter av alla med! Vinflaskan jag fick av Janni vet jag inte när jag ska dricka upp. Kanske blir en skvätt idag. Nää det är söndag,det går inte;) Jag brukar inte va den som festar till det på något vis,men nu när man fått så är den ju min ;-P Chocklad fick jag med av Nettan! Ska ju up och jobba imorn igen..ååh. Sista veckan nu ju. Känns konstigt men väldigtväldigt bra. Ska bli skönt att bara va ledig lite och få ordning på saker som man annars inet hinner med för man jobbar varje dag. Varenda helg nu i några veckors tid har det varit något hela tiden. Aldrig varten sån dag där man känner man kan göra det man vill och lär hinna med.
Finns så mycket som måste planeras och göras här. Hehe!
Jag la mig nog inte förrens efter 4 imorses. När jag kom hem va jag så pigg så när jag kom hem satte jag igång och städa. Haha! Nog är man allt lite konstig. Pigg! Sov inte så länge idag heller,var pigg när jag vaknade. Kanske är man dessto tröttare imorn på jobbet.

PULLILUSS på dig!

Klantskalle!

Jag skulle äta lite ikväll! Nybakt fralla! Jag och mamma satt i köket och började disskutera något?! Vad minns jag inte...men samtidigt som detta då så höll jag frallan i handen och kniven i andra. Skärde samtidigt som jag pratade med henne. Frallan va lite hård så jag kunde inte riktigt skära igenom helt. Vipps som mamma sa något "mindre bra" så röt jag till och råkade skära handen på köpet också med kniven. Som tur va så var det en rätt slö kniv så jag fick bara ett hack i ett finger.
Varken kul eller bra att ha ett sår när man jobbar i kök. Rätt djupt med:( Men det va ingen större fara alls.
Undrar vad det va mamma sa???

Sov så gott allesammans! Stoooora kramar!
¨*¨Jenny¨*¨

TJABBA!

Hej!
Min dag idag har sett ut såhär. Jag gick upp tidigt,gjorde mig iordning för att sen åka till jobbet. Var på jobbet fram tills klockan tre då jag slutar. Sen kom jag hem och då gick man runt lite och gjorde lite olika. Satt en stund vid datan för att åter igen försöka bränna en skiva,men det går ju fan inte. Ger mig ju inte men nu har jag gett upp,har slösat ut så många skivor redan:( Fattar inte varför det inte går:O Sen middag. En rask kort promenad i duggregnet,efter det lite träning och slutligen ett bad och ett telefonsamtal. Och nu sitter jag här. Ska strax måla naglarna och börja läsa en bok jag fick när jag fyllde år.

Ska nog lägga mig rätt tidigt idag med!


Grattis Pappa!

Haft kalas nu ikväll för pappa som fyller år! Mormor,grannen,min morbror och farbror har varit här. Jag bakade tårtan! Mycket mer om det har jag inet att berätta om,inte för tillfället iallafall.
Satt vid datan en stund...kollade på vad det kostar att åka buss till Sthlm? Sen letade jag upp lite låtar som jag ska bränna till skiva till en viss person. Nej nu får jag inte säga för mycket....
Sov lite längre idag än vad man brukar för på vardagarna jobbar man ju. Tyvärr va jag tvungen att gå upp när jag sov som godast för jag behövde på toa,hee! Attans ;-)

Ska kolla på tv lite med Jossan,sen ska jag sova gott!!! Sov så gott sötnosar!

Äntligen fredag! =D

Åh va härligt att det är fredag! Denna fredagen har jag väntat länge på. Bara kunna få va ledig och slippa tänka på så mycket. Pappa fyller år imorgon så det blir nog lite kalas,men det är inte så att jag behöver tänka på så mycket då ju. Blir det lika fint väder som det varit nu dessa dagar man jobbat så skulle jag hemskt gärna vilja åka till havet och sola. Jossan ville gärna dit med. Kanske inte så bra om pappa fyller,men då åker vi nog på söndag iallafall om nu inte pappa skulle vilja dra till havet och sola nu innan han börjar jobba igen? Man vet aldrig,kan ju hoppas åtminstone. Ska hålla tummarna ;-P
              Idag var det en boende som frågade mig om jag brukar bada mycket? Han tyckte jag hade muskler och såg ut som att jag brukar simma mycket...såna muskler tydligen?! Nää inte så ofta sa jag. Det kan jag ju inte påstå,har väl hänt några gånger att jag brukar motionssimma,men verkligen inte ofta. Däremot så gör la kanske min stackars träning hemma lite resultat då. Fast jag har nog rätt stora deltamuskler som jag ärvt efter pappa tror jag :S Fyy...jag måste bli smalare! Gick hem från jobbet idag igen...hann inte hela vägen för pappa tog upp mig på vägen,han hade varit nånstans,var så jävla varmt så det va väl bra då ändå. Går fram och tillbaka på jobbet så motion får man tillräckligt ändå. Men känner gärna jag vill gå så mycket som möjligt.
               Idag på morgonen när jag vaknade och första timma på jobbet hade jag så ont i halsen. Nös gjorde jag med. Det blev bra sen som tur va. Sen när jag gick där kände jag hur det värkte i käken igen. Obehagligt är det :( När det blir så så påminns man om hur det hemskt det va då dagarna efter operationen och hur jävla ont man hade då. Annars är det konstigt hur snabbt man kan glömma såna hemska smärtor. Visste inet vad man skulle bära sig åt då! Ingen kan ju heller förstå eller ens föreställa sig hur det kändes. Den där hemska värken va fanemej inget att skojja om ;-P Haha!!
Oj,nu gjorde jag ju nästan det själv ;-)
Kanske är det inte så konstigt man kan känna av lite smärta..eller så är det konstigt?! Jag vet då INTE??? Just nu känner jag inte av nåt iallafall :)

Ska nog sätta mig ute lite solen nu!

RSS 2.0