25-26 Augusti!




Mot Sthlm!!

God morgon! 07:23 är klockan och försöker här lägga in lite låtar till min mp3. Går sådär,segt.. Stressad nu för har inte packat klart och sen ska man göra sig iordning. Vilka kläder man ska ha och allt det där. Hoh!
Ska åka till Stockholm med buss och sen Cinderella :) Hörs igen när jag är hemma!

Tjingeling!!

Den hemliga trädgården!

Hejhej :) Först blev det jobb idag och gick sedan en timmes promenad. Härligt att vara ute och gå så länge det inte regnar. Sen såg jag en film jag sett en gång innan som jag gillade mycket. Så fin musik :)

Winter Light heter den!

Filmen är så fin. Så lyckligt :)




PÅ EGNA BEN!

Jag stog med hjärtat i min hand, men du bara gick förbi
Om du vill kapa alla band så ska jag ge dig frid
Jag ska säga att jag förstår, inte ställa några krav
Och öppna dörren när du går så du kan ge dig av
Jag vet att jag står

På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg

Jag tänker inte skriva brev inte ringa på din dörr
Det blev ju ändå som det blev ingenting är som förr
Och om jag ringer dig nån dag
Tror jag nog att du förstår
Då är det bara för att jag vill höra hur du mår
Jag vet att jag står

På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg

Jag hittar nog hem tillslut
Och finner säkert vägar ut
En liten bit av mig finns nog kvar hos dig
Jag är nog mera stark än svag
Nu går jag mot en morgondag
Det kommer att gå bra
Jag ska leva livet

På egna ben...


Dags för klippning!

Hey! Ikväll ska jag äntligen iväg och klippa mig. Skulle bivit av helst förra månaden från början hade jag tänkt. Men blev lite mycket med jobb och sådant. Men nu så är det dags. Blir topparna,så ingen förändring precis förutom lite kortare. Ingen som lär tänka på det heller förutom jag själv ändå :)


Lite foton..

Har inte hunnit ta så mycket kort än. När man väl ska ta så blir det inga bra helt enkelt. Här kommer iallafall några bilder på dom söta!



Jag tänkte käka lite äpplen!


Har haft besök av älgar i trädgården som käkat en hel del äpplen. Den tar inte så mycket av alla äpplen som ligger på marken till ingen nytta, utan den ska då ha dom som är i träden. Längesen jag såg en älg, särskilt på så nära håll. Inte varje dag precis. Älgar är mäktiga tycker jag. Man blir nästan lite rädd när man ser dom så nära.
Minns när jag var liten, jag och grannen som jag lekte med satt på altanen och vipps fick vi syn på en älg bakom stenmuren framför oss. Jag bara ropade!! Nu blir det mer WOW istället.

Har också haft rådjur på besök :) Så fina dom är!





Gillar!!

 

Dom förta fick jag från syrran som nu är hemma från Tunisien :) Dom andra har jag köpt. Gillar smycken och hittar jag sånna här stora örhängen så måste jag köpa dem ;-)


Måndag 9 Augusti!

HEJ!
Jobbat första dagen på det andra vikariatet som jag har två veckor. Sen ska man väl va ledig lite. Vill verkligen åka utomlands nu och sola och bara ta det lugnt. Lata sig helt enkelt ;-) Syrran kommer hem ikväll från Tunisien. Har tydligen varit riktigt varmt där. Men inte så konstigt med tanke på att det är mitt i sommaren. Så det är ju nåt man får räkna med.

I Lördags den 7 var vi bortbjudna på kvällen och när vi kom hem så hade lilla Sabina fött små missar. Blev fler sen. 7 stycken blev det totalt och två döda. Får lägga in kort sen på dom små liven så fort jag fått hem kameran.
Kattungar och katter i allmänhet gör mig så glad. Åh man kan sitta där en hel dag och bara kolla på dem :)

6 Augusti!

Hejhej! Sista dagen på vikariatet idag. Fyra veckor har redan gått och fort med. Inte klokt alltså. Snart är det ju mitten av Augusti. Glad att det är helg nu och har en del att pyssla med. Igår röjde jag i garderob och fick slängt en del grejer. Kartonger och sån skit som bara ligger där till ingen nytta. Man tänker att detdär behövs kanske sen nångång. Men inte då ;-) Så har en del kläder och bröte jag ska försöka fixa med imorn. Ordning och reda ska det va :) Roligare och trivsammare om inte annat. Blir ju så jäkla dammigt med för man kommer ju inte åt att städa om saker bara ligger huller om buller. Så ja,ledig behöver jag va nu.

Igår var jag inte alls bra,blev värre i halsen och idag som tur är så har det helt vänt. Känner mig piggare som tur är och halsen är bättre. Dock är man ju lite snuvig och histig. Men bara man får vila med så ska det nog snart bli bra :)

Ikväll ska vi äta gott och se film. Ska bli så härligt :) Så får man väl tro att man inte somnar ;-)

Trevlig helg!!

Lite avundsjuk är jag allt!!

Tisdag och bara två dagar återstår av mitt vikariat under denna sommar på det stället jag är på just nu. Förstår inte vart dessa 4 veckor tagit vägen. Men det är ju bara positivt!! Tacksam över att vädret inte vart så bra det sista,för det är ju inget vidare med värme och solsken när man sliter på jobbet. Fy! Så nu nästa vecka kan det ju börja bli fint igen. Eller nä helgen helst ;-)
Syrran och hennes kille har åkt till Tunisien nu. Åkte igår och dom har så varmt och soligt. Tala om att jag gärna med hade varit där istället för att jobba. Fast jag hade inte velat åka nu ändå mitt i sommaren. Ska åka i höst. September och så är det bara. SKA!! Två veckor och bara ha det gott! 

Nej nu ska jag gå och vila,lägga mig vid tv:n och ta det lugnt. Har vart lite hängig ett par dar nu och haft ont i halsen. Särskilt idag på morgonen men har nu övergått till mer förkylning. Inget vidare,men än är man på benen som tur är. Så kanske blir det inte värre. Hoppas jag :)
Tjingeling!!


Lördagsjobb och söndagskrasslig!

HEJ! Igår fick jag jobba hela dagen. Var hemma runt halv nio på kvällen sen halv nio på morgonen då. Hade inte velat jobba eftersom jag inte känt mig bra och var glad för att det äntligen var helg. Så blev allt besviken. Ska jag inte sticka under stolen med!!

Så idag denna Sönda när jag vaknade så var halsen inte alls bra. Legat hela dagen och fy vad det retar i halsen. Ska ju jobba imorn och allt. Fan va keligt :(

Havregrynsgröt med hallon :)


Födelsedagskalas för två!

HEJ!
I Fredags efter jobbet så var det dags för kalas. Jobbade till 16 och sen en stund på det andra jobbet så klockan rusade iväg. Lite trött allt!

Tårta är inte fel :)


Denna lilla tjej är en liten ögonsten! Mamma ska hon bli dessutom! En riktig gosing :)


RSS 2.0