07:38 . . . hade velat sova!

Morsning :) Hade gärna sovit länge idag och vilket jag tror jag inte hade haft några som helst problem med. Förstår inte varför jag är så trött. Somnade väl runt 23 igår och sov nu fram till 07.00. Så det handlar ju om 8 timars sömn ca. Bra såklart. Men man tycker ju inte man borde va så "trött" då.
Piggnar väl till sen kanske. Är som om att man nästan är tröttare ju längre man får sova ut.
Drömmer en massa konstigt med och precis innan jag ska upp med. Konstigt!! Hemska grejer också och rörigt.  

Börjar halv nio idag istället för 8. Och kommer hem lite senare. Får väl hoppas allt löser sig med denna dagen. Känns inget vidare med dena Onsdag. Tack o lov att man är ledig fyra dagar sen nu till helgen :)

Ha en riktigt bra dag! :)
<3

Glömde visst..

Hejsan! För att pigga upp stämningen och humöret fick jag för mig att baka. Samtidigt passade jag på att sätta mig vid datan medans det var i ugnen. Glömde givetvis av det, så nu är det nog tyvärr ej ätbart. Så kan det gå! ;-)

Föreläsning om Endometrios!

HEJ!!
Hade en lärorik dag i Göteborg igår med mamma, vännen Linda och hennes mamma :) Lyssnade på en Specialist innom Endometrios på Sahlgrenska sjukhuset och det var mycket intressant. Fick reda på och lärde mig en hel del nytt om sjukdomen och man träffade ju även andra som också hade detta. Ångrar absolut inte att man tog tillfället att åka dit och lyssna.

Senare mot kvällen så gick vi till en resturang och åt pizza och därefter gick vi på bio. Änglavakt!

18 Mars!

Igår blev det bara för mycket. Kunde inte hålla borta tårarna längre och tyvärr skedde det på jobbet. Men va ska man göra. Kroppen mår inte bra av att inte få sova och ha såna plågor.
Jag fick helt enkelt ringa och få be om att få prata med läkaren. Han skrev då ut smärtlindring i lite starkare form. Nu kanske jag äntligen kan få sova tänkte jag!! :D INTE DÅ!!! . . . Jag har legat vaken och plågats inatt och det är förjävligt!!! Tänker ta den tidigare idag i förebyggande syfte inför natten. Å ta en nu så jag inte får ont ikväll!

/Jenny


Det är så dåligt!!

God morgon!

Klockan är 07.20 och jag ska snart till jobbet. Hur jag nu ska klara av detta. Visst det gör jag alltid. Men det är så förjävligt när jag inte fått sova bra inatt heller. Vaknade 00.15 ca och magsmärtorna började. Jag tog en av dessa tabletter jag fick igår och låg och pinades,försökte sova och en förhoppning om att det strax skulle hjälpa. Men inte då. Låg vaken till minst det att klockan va 02.45. Somnade tillslut. Orkar inte med detta!

Ha en bra dag :)


Chockladcysta!

Precis varit på undersökning! Smärtorna står jag inte ut med. Ultraljud gjordes och läkaren såg en ny cysta. Jahaaa.... operation igen sa han men skulle prata med min läkare som opererade mig sist och sedan ringa upp mig.
    Han har nu ringt och det blir ingen operation eftersom det kan va för riskfyllt. Var ju inte så längesen jag opererades för det första. Sammanväxtningar finns det och om dom skulle äppnat buken kanske det hade vart det enda att ta bort äggstockarna. Jag är ju ung, så det är ju ingen särskilt god idé för min egen skull om man säger så;)
Nu ska mensfan bort och det känns så jävla bra måste jag erkänna. Förhoppningsvis slippa ha så jävla ont då.
Men att opererats hade kanske känts bäst, då hade ju kanske det mesta försvunnit och jag hade sluppit denna oron med. Är ju rädd för att det fortsätter att va såhär ont. FAN!

Vilken dag :( Jag vill bara sova sova sova..... föralltid!!! Jag orkar inte plågas med att ha sånna smärtor och inte få sova. Gråta gråta gråta!!!

Hejdå :)

Ajajjjjj!

HEJ! Då var Melodifestivalen över och Anna vann. NEJ NEJ NEJ säger jag. Jag blev riktigt rejält besviken tyvärr...

Inatt har jag inte fått sova nånting knappt. Några få timmar och resten fått plågats med detta jävla förbannade magsmärtorna som gör att man närapå klättrar på väggarna. Det är det värsta som finns. Det här var det sista som fick hända. Detta skulle ju inte komma tillbaka. Jag trodde jag skulle slippa dessa smärtor och att slippa behöva vakna på natten :( Jag är rädd för att det kanske kan ha kommit tillbaka cystor eller att det är nåt fel. Är exakt samma smärtor som det va då ju. Vet inte vad jag ska göra. Blir ju att lägga sig tidigt idag. Har legat hela dagen eftersom jag inte fått sovit nåt knappt :( Och imorn ska man jobba. Hur ska jag klara av det!? Visste det gör man ju alltid. Men vad är bra och inte,det är frågan. Och vad ska man göra...

Jävla magfan!

Hej! Nu är det femte dagen jag har ont i magen och inga lätta smärtor precis. Hur länge är man kapabel att stå ut tro?! Jag kan stå ut länge. Iallafall när det gäller fram tills dess att man inser att man måste gå till läkaren. Jag är ju en sån som då tänker att nämen ächh det får ju gå över. Tyvärr så uppstår det ju stunder då man måste göra grejer.

Endometrios!! FAN!!!

Har i stort sett inte vart upp på hela dagen. Bara legat och lyssnat på musik om och om igen. Gråtit en skvätt för jag inte kunde hålla mig längre och kollat lite på tv. Hade önskat jag slapp ha ont i magen och hoppats på att tabletter kunde hjälpa. Det är då fan rent ut sagt. Får ge det lite tid med dom "hormon" tabletterna jag äter nu och hoppas på att det lättar och förhoppningsvis blir bättre om ett par månader:) Just nu är jag lite bekymrad över varför det vart så ont nu och varför det inte släpper. Jag orkar inte ha ständigt ont hela dagarna. Har fått sova bra inatt som tur är :) Och två tabletter tagna..
Ikväll är det finalen av Melodifestivalen och det blir spännande. Tror kanske inte att någon av mina favoriter vinner,men man ska ju aldrig säga aldrig. Säker kan man inte va och man vet ju aldrig. Brukar ju bli att man säger Vaaaa neeej inte den låten!!! Jag är ju taskig nu,men jag vill faktiskt framförallt inte Salem eller Anna Bergendahl. Dom är ju bland favoriterna har man ju förstått och hört hit och dit att nån av dom vinner säkert. Men nää det hoppas jag inte. Helst inte Darin eller Ola heller. Skit samma. Det får bli som det blir. Alla har ju sin önskan och sin favorit. Så är det! :)

Jessica Andersson, jag håller tummarna och hoppas du vinner <3 Älskar verkligen den låten. Så fin och den berör :) Peter Jöback har ju också en stark och mäktig låt!

Nu ska här snart ätas lite lax och jag ska bannemej baka en stor smaskig kladdkaka :) Måste ju trösta sig med något!

Kraaaaaaaaam!


Lördag 6 Mars:

Just nu sitter jag och drömmer mig bort....

Jag är trött på snön nu och vill det ska bli vår. Allra helst sommar såklart. Härligt att solen skiner iallafall :)


RSS 2.0