Nu mot Grekland!

Heeeej! Hemma från jobbet nu och strax åker vi till Grekland jag och pappa. Så blir inte mycket jag kan skriva just nu.
Stressad och ont i magen. Nu ska jag verkligen vila upp mig och bara ha det gott :)

Ha det nu så bra i Sverige!
TJINGELING ♥



Stressad,trött och sliten!

God morgon :) Här sitter man 07.23 och ska snart till jobbet,så nu är det snabba puckar. Har inte gjort mig klar ens och vad jag ska ha för kläder har jag ingen aning om. Ingen aning,har verkligen inget trivsamt just nu. Jösses!
Håret måstemed fixas. Fick lägga mig med blött hår igår eftersom jag kom hem sent och var tvungen att ta ett bad efter en låååång dag.

Joobbade först till 13. Sen körde jag till Varberg jag å mamma för att hämta mina linser som jag hade beställt. Fan va dyrt det är då å blev. Sen direkt vidare till Ullareg-Gekås! Kära nån. Ont i magen,yr och höll på att svimma hela tiden. Inget vidare. Magen är inte så bra just nu tyvärr. Men får hoppas jag inte har så ont på semetsern nu.
Så som ni förstår var det en lång dag. Var väl hemma runt 21?!

Så nu ska jag göra mig klar. Idag blir det Borås :) Imorn GREKLAND :D
Byeee <3

Idag förra året...

Nu befann man sig i Grekland-Rhodos för ett år sedan :) Om tre dagar åker jag dit igen. Ja inte till Rhodos förstås. Lite oroväckande är det med graderna nu där. Verkar inte vara så hög temperatur tyvärr. Hoppas det blir bättre!


Kom precis hem. Syrran har tränat fotboll så mamma och jag var med. Funderar på att gå en promenad nu direkt. Kanske?! Sen ska jag ta ett bad och bara ta det lugnt. Måste läsa en del i min bok (Flickan från ovan) ikväll med eftersom jag tänkt läsa ut den innan jag åker. Så jag har att göra.
Jobbade till 13 idag och inte vart så bra i magen. Ajaj va ont det är ibland. Vart så trött och orkeslös med,så la mig nästan direkt när jag kom hem vid tv:n. Somnade på sturt och vaknade till ibland av att jag frös så. Gcik sen till sängen och sov till kl va 16. Känner mig lite utlivad och piggare nu som tur är :)

Kraaaaamis!!

Käkoperationen nu två år sedan!

Idag opererades jag käken för två år sedan. 24 April! Ett datum som alltid kommer sitta kvar i huvudet.  Nu grejade dom förfullt och allt vad dom gjorde. Tänk att det redan gått två år. Samtidigt känns det som att det var en ännu längre tid tillbaka.

 

Så ikväll ska jag äta en massa godis och sånt gott som jag INTE var i närheten av att kunna äta då :-)


... om en vecka så hoppas jag :)

GREKLAND! Börjar bli orolig över att man kankse inte kommer iväg. Gillar inte att inte veta helt hundra. Kan ju gå hur som helst faktiskt. Blir ju inte att man kan se fram emot det heller ju. Svårt detta,men hoppas innerligt. För nu vill jag verkligen komma iväg bort från allt :)


20 April!

Hej hej! Nedräkning nu från nio. Bara nio dagar kvar nu tills man ger sig iväg. Förhoppningsvis :) Skulle faktiskt inte förvåna mig om det inte blir så denna gången heller. Flyt har man ju inte i mycket ;-) Särskilt inte resor som det verkar. Man får ju tro att dom där askmolnen försvinner och dendär vulkanen lugnar sig. Det är ju över en vecka,så det borde den ju!! Håller tummarna på att allt löser sig.

Häromdagen var det 31 grader på Kreta men idag bara runt 20. Så verkar ju skifta en del,men så är det ju denna tiden så det får man ju räkna med. Vädret har ju en stor betydelse, det allra viktigaste måste nog jag säga. Själva hotellet är inte så värst viktigt för mig. Jo såklart att det ska va någotlunda. Men viktigare att man känner att man trivs och att havet är fint :) Hiih.

             Nu ska jag strax ut på en promenad :) 
                               
                               Hejsvejs!!






Två veckor kvar :)

Vissa dagar känns allt lite extra tungt och just denna dag är en sån dag. Kan inte riktigt peka ut vad som gjort att jag känner så. Ibland är det bara så helt enkelt. Vart på så uselt humör på jobbet med och det gör ju inte saken bättre. Om nån då säger nåt till en som kanske inte är så passande så ojoj då blir jag inte gladare precis!!

Känns gott det är Fredag imorn och helg. Förstår att många nog vill ha fint väder och sol nu i helgen då och det vill ju jag med såklart egentligen,men för min egen del just nu får jag nog hoppas på att det inte blir sol ertersom jag inte kan befinna mig i solen. Vet ju inte om det är just det utslagen beror på. Men kommer efter att jag befunnit mig i solljus. Tex då när jag gick hem från jobbet. Hade ju inte ätit nåt på flera timmar,så det kan det väl bara inte va då väl?! För annars kan man ju tro det är nåt man ätit jag inte tål. Jag vet inte alls och detta gör mig verkligen bekymrad. Jag är orolig för att inte kunna sola nu på semestern ju. Är ju därför jag åker iväg för att bara gotta mig med sol och bad. Nu då när jag äntligen kommer iväg. Just nu är det ingen direkt fara,kliar ju inte som tur är. Men man ser ju utslagen på bröstet och ser irriterat ut. Smörjar in mig då å då med salva. Får väl hålla på med det för sämre med det blir det inte iallafall.
Så ja,därför vill ju inte jag ha nån sol.

Nässelutslag??? Det kan det va och verkar det som utifrån det jag läst! Men det finns ju så mycket konstigheter. Nässelutslag. Åh,av värme...solljus har jag läst. Jag hoppas ju innerligt det försvinner fort som fan och att jag kan sola sen i Grekland :/ Är ju bara två veckor kvar nu :)

Byeee for today !! ;-)


SoL - eksem :O

Hej! Glömde av att publicera ett inlägg igår,men det får ju va nu eftersom det var gårdagens händelser! ;-)

Idag har dagen mest handlat om jobb och därefter var jag hos Mormor. Nu känner jag mig trött och slö. Förstår inte hur man kan va så trött vissa dagar. Jag va ju upp tidigt idag och igår med i och för sig. Men har ju ändå fått ganska många timmars sömn. Ibland är det knepigt.

Satt ju ute i solen igår eller förrgår lite mer ska jag väl säga. Och har fått utslag på bröstet som kliar nåt så fruktansvärt. Haft så förut men försvunnit. Vill ju förfaaaan kunna sola ju och eftersom jag snart ger mig av utomlands och tänker befinna i mig i solen så mkt jag bara kan vill jag ju inte råka ut för nån sån här skit. Kanske blev det för intensivt solande så det brände?! Hade precis smörjat med solkräm och det misstaget har jag gjort förut. Så kanske är det orsaken. Jag får hoppas på det : )  

/Jenny


Tre veckor kvar nu :D

Hej hej : ) Fredag och jobbat idag och inget särskilt som händer ikväll. Blir väl att man ser en film och tar det lugnt : )

Om 3 veckor åker jag på semester till Grekland- Kreta och det ska bli så härligt att komma iväg. ÄNTLIGEN får jag ju säga. Känner verkligen jag behöver detta!!

 


Påskafton!


♥ Glad Påsk på er alla och hoppas ni får en riktigt trevlig afton ;-) ♥


Första April!

Go kväll! April månad nu. Fort har det gått. Ser fram emot slutet av denna månaden ;-) Återkommer till det en annan dag.
Dagen ordnade sig konstigt nog och det var ju för väl det :) Efter jobbet blev det storhandling och det är inte så kul när man har Migrän. Kände av det sista timmen på jobbet. Som tur va släppte det efter tablett och lite mat innan det hann gå så långt!
Så härligt att va ledig nu i fyra dagar. Längesen man hade så många dagar ledigt i sträck eller va man ska säga. Man hinner ju med lite mer och dessutom riktigt koppla av förhoppningsvis. Sova ut, åhh va gott jag ska sova:)

♦ GoD NaTT ♦      
        ♥

RSS 2.0