Första Advent!

Julshow i Varberg är vad jag varit på! Massa folk,satt lite långt bak,men det gjorde detsamma. Huvudsaken var ju att man hörde kan vi ju låtsas ;-) Nej man såg faktiskt också,däremot inte så mycket som man velat.
Det va Benjamin Walgren och Nanne som var med plus kören,orkestern,"komikerna" eller vad man ska kalla dom och jultomten him self. Haha! Ja det va för kul ibland. Han drog lite roliga skämt och vipps kommer Nanne fram och sjunger. Min förhoppning var att hon skulle sjunga Stilla Natt! Vipps så kommer den låten och jag blie överlycklig. Den betyder mycket för mig. För er som inet hört henne sjunga den har väl inte så lätt för er att förstå det. För mig är det skitbra!!! Så vackert.
Annars va det la mest Rock´n Roll hit och dit. Kören lät som The Real Group ni vet. Tyvärr är det INGET för mig. Nää va taskig jag känner mig nu som ska skriva om att jag inte gillar dom. Men vadå,jag gör ju inet det. Joo väldigt duktiga men nejnejnej. Eftersom det då lät som dom så fattar ni ju själva;)
Andra akten var ju bättre dessutom,då hände det lite mer och så. O helga natt sjöng en man väldigt fint,publiken satt som paralyserade och lamporna lyste mot en. Någon fällde nog en tår slår jag vad om. Hallelujah va också vacker.
Sen kom ju Varbergs Lucia och sjöng. Fint det med. Ja glögg drack vi också och pepparkakor. Det känns att det snart är jul. Inte om man kollar ut här förstås, men att adventsljusstakarna lyser i fönstren är ju mysigt:)
Jag hoppas på snö på julafton iallafall,var längesen det va det nu har jag för mig?!



Sen efterråt så gick vi fram till scenen och Nanne såg oss så träffade vi henne och pratade. Det blev ju lite fel där i ett nummer då hon skulle sjunga...ja va heter den nu??
Hon trodde hon sjöng fel men det va visst orkestern som spelat fel,men det gör ju inget :) Så gav Celicia det kortet jag och hon skrev när i skulle åka till Liseberg för att kolla på henne men då hade hon hunnit smita iväg,så vi fick ju inte lämnat det. Hon läste på kortet och även i...suck ;-) Nä jag står för varenda ord som står i det från mig. Eller hur Celicia?? Så skulle vi ta kort...enskilda tyckte hon så det blev det. Det va så kul för hon va inte stressad(tro mig,vet hur det kan va då) Ja det blev en lyckad kväll!



Heeeej :)



Jag blev inte så bra på kortet! Nä fy..ibland ser man bara för dum ut :O Det blir man förstås alrig när man står brevid denna kvinnan ;-D Men jah,det blir la väl ;-) 

Kommentarer
Postat av: Malin

Fan vad jag blir avis på er två. ;)

2008-12-01 @ 19:28:36
URL: http://mallethescatgirl.blogg.se/
Postat av: Celicia

Jag håller fast vid det :-)

Hon är så sjukt underbar så jag vet inte vad jag ska ta vägen!

2008-12-02 @ 14:54:44
URL: http://celiciahallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0