En gång,aldrig mer!

Tjing! Va ju hos läkaren igår. Hade verkligen bråttom hem för man skulle ju göra sig iordning och sen iväg till Göteborg. Stressigt.
Hur som helst så satt man ju där i väntrummet och väntade på sin tur. När det väl var min tur och hon hade kollat i örat och halsen sa hon att det såg fint ut. Jag som trodde att jag hade öroninflammation eller nåt liknande,för så ont som jag hade :( Jag som sa på dagen att den smärtan jag hade då runt 4 halv fem på morgonen och det va som värst var ungefär samma smärt som efter det att jag hade opererat käken. Och det,nä det va verkligen INGET kul. Fan!
Svullet och så ömt att man inte ens kunnat dra i öronsnibben. Inte ens legat på det örat. Så ja vad tror man egentligen.
Men hon läkaren säger då att,det ser fint ut i örat. :O Vaaaa??! Kan inte va möjligt,kommer inte på fråga. Jag blev helt paff och satt där som ett fån.
Vi pratade sen om min käkoperation. Å jaa...örat är det ju inget fel på så sluta med den salvan på en gång. (jag fick en pencillinsalva på vårdcentralen för det va nåt fel i örat för ett tag sen) Då säger hon att DET ÄR JU KÄKLEDEN SOM DU HAR ONT I . Kanske inflammation. Ja jag vet ju inte. Hon sa att vi skulle kontakta specialisterna. Neeej tänkte jag! Det vill jag inte,men samtidigt måste man ju det. Så här kan det inte va. Tack och adjö för mig! Hon kunde inte göra nånting iallafall.
Jag kan knappt tugga eller gapa så mycket : ( Inte kul och det vet dom som varit med om det. Skithus.

Sen fick man stressa,göra sig iordning och sen åkte vi....
Det berättar jag mer om imorgon om kvällen på Rondo i Göteborg :)

Har tid hos tandvården imorn klockan 07.10,jag trodde jag svimma,så tidigt. Jaja. Fick väl gå. Jag ska bannemej fråga dom vad dom tror. Om tandläkaren kommer och tittar till mig.

Sov så jättegott och dröm sött <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0