Käkkirurgen!

Tjoolahoppsan! Ännu en dag som har nåt med tandläkare att göra. Ja detta kan man ju verkligen kalla en konstig dag. Hade ju inte räknat med att behöva sätta min fot på Käkkirurgin där på Sjukhuset något mer efter operationen då den sista dagen jag var där och därmed fick reda på att nästa gång syns vi om ett år. Hoppsan,ett år ju väldigt länge tyckte jag då. Lite sorgligt minns jag att jag tyckte.
Nu har det ju snart gått 7 Månader. Hoppsan hejsan! Tiden går ju iallafall. Åh,jag skulle önska jag kunde spola fram till den tiden då allt känns så bra så man bara vill leva livet och vara lycklig. Glädjas åt saker och ting.
Fast det löser väl sig. Det mesta gör ju det som väl är. Sen känns ju vissa saker helt hopplöst. Ska inte gå in på det.

Åter till Käkkirurgin; Jag kom lite sent,somnade i bilen dit så jag måste verkligen va trött. Jag har inte ens vaknat av att mobilen ringt. Ställde den på halv sex. Vaknade av att någon pratade här hemma och då var klockan sex. Vi skulle åka senast kvart i sju. Tar ju en timma till Borås från oss då. Så här blev det körigt.
Regnet det bara öste ner ju hela vägen dit. Å så trist det är med regn,fast det kan va rätt härligt att sitta i en bil då. Men det va jädrar va klockan gick. Den blev bara mer och mer och längre kom vi inte. Kändes som att varenda gång jag råkade somna till och vaknade igen hade vi inet alls kommit långt. Tala om att stressa...

Väl framme in genom dörren och in genom dörren för att sen gå direkt till kassan och anmäla mig. Gick genom gången,hon som brukar vara med stod där och väntade. Rum nr 6! Nejmensnällanån,jag va så stressad OCH nervös. Fick sätta mig och sen gick hon och hämtade (kirurgen/tandläkaren) Ja! Jo visst,det va ju kul ;) Jo men det va det! Va ju så längesen man va där. Är nåt inte riktigt bra med en så vill man ju veta vad som är fel,inte sant?
Och örat va det ju inte nu! Utan sa att vi ska ta kontakt med pecialisterna. Jah,nu va vi här.
Han undersökte mig och mmm,och vad det var minns jag inet riktigt. Sån är jag ;-) Haaa! Kul va,att va så glömsk! Skulle vilja minnas allt i detalj. Men nä,minnet i sådanna situationer är väl inet världsbäst direkt! Mätte gapförmågan,frågade om känseln,annars då och jitan och ditan.
Han skulle skriva remiss till en BETTFYSIOLOG. Ja en sån har jag ju läst om som tur är,det vet jag ju precis. Det hör man ju på namnet! Jaha trevligt,vad ska jag göra hos han då? :D Va??

Funderade jag över?! Hmmmmm?

Du ska få träna upp käkleden el muskelaturen eller vad det nu var. Stretcha,jogga! Ja inte va ute och jogga utan käken då. Haha! Nej va fan gjorde jag här. Ja jag är sammanbiten tydligen,stel,spänd. Stressad! Allt sitter ihop ju. Nacken,huvudvärk och hela köret. Det va något med disken i käkleden där.
Så jag ska få komma till den här Bettfysiologen då någon dag. KUL!! SKITKUL,verkligen! Oj så positiv jag är. Nää just det,låter det som jag vill? Nej just det! Åh,så jobbigt. Jag vet ju inte vad det är som ska hända där. Jag skämmer väl ut mig. Lät på han som om det va typ nån form av träningar som ska göras med käken.
Åh så fick jag ett papper med med övningar. Bra att vi kom dit så det blir bra tills nästa gång. Hmaahmoohohoooow : (
Nä det blir väl bra då!!! Jag ska va positiv!

Skriver mer om detta en annan gång! Pussss :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0